Използвайте тези 5 приложения от списъка с подаръци, за да получите всички това, което наистина искат за Коледа!

Има толкова много работа, когато се подготвяте за празничния сезон. От декорация и печене до пазаруване и опаковане, всичко това може да стане поразително. Приложенията за списъци с подаръци ни помагат да отделяме по-малко време за закупуване на подаръци  и повече време за присъствие със семейството, приятелите и близките си!

За да облекчите това натоварване от празнични задачи, разгледайте тези удобни приложения за списък с подаръци за вашия iPhone. Те ви позволяват бързо да направите своя списък, да включите полезни бележки и да останете напълно организирани с всичките си празнични пазарувания.

Вижте оценките на приложенията и прочетете отзивите!

Обичаме да използваме приложения на трети страни, за да се грижим за нашата коледна дарителска организация. Но е важно да инсталирате само надеждно и надеждно приложение, което прави това, което казва! Ето защо винаги препоръчваме да прочетете няколко отзива и да проверите рейтингите, преди да изтеглите ВСЯКО приложение.

Потърсете потребителска оценка от 4+

Нашето основно правило е винаги да четете потребителските отзиви, преди да изтеглите и инсталирате приложение на трета страна. Уверете се, че приложението предлага това, което обещава на другите, преди да се потопите!

1. Чантата на Дядо Коледа (безплатно)

Чантата на Дядо Коледа е страхотно приложение за списък с подаръци с множество функции, които със сигурност ще намерите за полезни. Започнете с добавяне на година или списък и бюджет, за да можете да проследявате какво харчите. След това добавете вашите получатели, които вече са групирани за вас от приятели и семейство. След това пуснете подаръците си и сте на път.

Приложението предлага следните полезни функции :

 • Въведете получателите ръчно или импортирайте от вашите контакти.
 • Добавете подробности за подаръка, включително списък, получател, магазин, цена, количество, местоположение и етикети. Можете също така да маркирате дали подаръкът е домашен или пълнеж за чорапи.
 • Проследявайте подаръците през процеса, като докоснете дали това е идея, която се планира да бъде закупена, поръчана, готова за опаковане, опаковане, трябва да бъде изпратена или дадена.
 • Използвайте раздела Връзки за идеи за подаръци, тагове, списъци с желания и регистри.
 • Разгледайте зоната Намери подаръци за идеи за подаръци по категории или търговци, включително магазини като Amazon, Best Buy, Macy's и много други.

Чантата на Дядо Коледа е изключително лесна за използване, предоставя ви редица страхотни функции и ви показва хубаво обобщение на главния екран на планираните и закупени подаръци. Като бонус можете да видите и страхотно отброяване до Коледа.

Чантата на Дядо Коледа е безплатна с покупка в приложение за премахване на рекламите.

2. Списъкът за коледни подаръци Lite (Безплатно)

The Christmas Gift List Lite е друго добро приложение за списък с подаръци, което да опитате. Можете да влезете направо и да започнете да добавяте своите получатели и подаръци, всеки в своите удобни секции. Можете също така да настроите настройките да показват центове, да изберете тип валута и да използвате парола или Touch ID.

Приложението ви предоставя следните удобни функции :

 • Въведете получателите ръчно или добавете от вашите контакти.
 • Включете бюджет за всеки получател и вижте колко сте похарчили и сте оставили за него.
 • Добавете подробности за подарък като магазин, цена, получател и бележка.
 • Проследявайте подаръците през процеса като идеята, необходимостта от закупуване, закупуване, изпращане, получаване, опаковане и представяне.
 • Сортирайте подаръците и получателите по местонахождението им.

Списъкът за коледни подаръци Lite има празничен интерфейс и също включва отброяване до Коледа, което можете да промените на Нова година, ако искате. Екранът за напредъка ви дава хубав преглед на вашия бюджет и проследяване на подаръци от лицето или присъстващия.

Списъкът с коледни подаръци Lite е безплатен с покупка в приложение за премахване на рекламите, синхронизиране между устройства и архивиране на списъци.

3. GiftPlanner (Безплатно)

GiftPlanner е още едно отлично приложение за списък с подаръци, което да проверите. Хубавото на този е, че можете да добавяте множество списъци или събития. Така че можете да използвате приложението по всяко време на годината. Добавете вашето събитие, включително бюджет, и след това започнете да планирате тези подаръци.

Приложението предлага следните страхотни функции :

 • Въведете получателите ръчно или импортирайте от вашите контакти.
 • Включете подробности за получателя като рожден ден, годишнина, интереси, любим цвят, адрес и други.
 • Добавете информация за подарък за цената, количеството, магазина, уебсайта и бележките. Можете също да добавите номер на поръчка, номер за проследяване и компания за доставка за тези доставки.
 • Проследявайте подаръците през процеса като идеята, закупена, поръчана, получена, опакована и подарена.
 • Настройте парола с Touch ID, за да предпазите списъците си с подаръци от любопитни очи.

GiftPlanner ви позволява да следите с пазаруването си с хубав преглед на всеки списък на събитията и къде са в процес подаръците. Освен това можете да изпратите по имейл отчет за събитие, така че пазаруването с друг член на семейството е много по-лесно.

GiftPlanner е безплатен с покупка в приложение за синхронизиране на устройство и икони за допълнителни събития.

4. Проследяване на списъци с коледни подаръци (безплатно)

Ако не се нуждаете от тон допълнителни функции и просто искате основно приложение за списък с подаръци, погледнете коледния списък с подаръци за коледни подаръци. Добавете вашите получатели, въведете техните подаръци и готово!

Приложението ви дава следните страхотни функции :

 • Добавете всеки получател само с името му.
 • Докоснете, за да добавите подарък за получател, който включва цената и дали е закупен или не.
 • Вижте текущ сбор от това, което сте планирали и закупили за всеки получател.
 • Вижте лесната за четене графика на идеи и закупени подаръци на човек.

Проследяващият списък с коледни подаръци няма толкова много функции, колкото подобни приложения, но понякога най-добрият начин е простото. Така че, ако искате основно приложение за списък с подаръци с изчистен интерфейс, опитайте.

5. The Christmas List App ($ 2,99 USD)

Последното ни препоръчано приложение не се предлага безплатно. Но е здрав. Така че, ако имате голямо семейство или голяма тълпа хора, за да си купите подарък, това приложение може да е точно за вас!

Коледният списък ви помага да организирате вашите коледни списъци и бюджет само с няколко прости стъпки. Можете дори да добавяте снимки за подаръци и хора от вашата библиотека със снимки, клипборда или камерата. Освен това има незадължителна функция за защита с парола, която да предпази любопитните погледи да не надглеждат.

Приложението ви дава следните полезни функции :

 • Проследявайте подаръците по задачи, закупени, изпратени, получени и опаковани
 • Определете бюджет за всеки човек (или не!)
 • Лесно споделяйте списъци с помощта на AirDrop, имейл, iCloud Drive или Messages
 • След като изберете магазин за подарък, The Christmas List запомня този магазин и автоматично съставя списък за пазаруване за магазина, за да се уверите, че получавате всичко необходимо
 • Вижте обратно броене на броя на пазаруването до Коледа направо в приложението
 • Отпечатвайте списъци директно от приложението

Това е обвивка!

Всичко, което може да намали сумата, която трябва да направите за празниците, е в помощ. Ето защо тези удобни приложения за списък с подаръци за денди са толкова полезни. Проследявайте бюджета си, получателите си, подаръците си и останете организирани този сезон.

Весели празници!

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found