Как бързо да намерите местоположенията на скрийнсейвъра на въздуха на Apple TV

Ако вашият любим скрийнсейвър за е опцията за екранен скрийнсейвър на Apple TV, тогава не сте сами. Тези невероятни снимки, направени отгоре, спират дъха. И с пускането на tvOS 12, вече можете да видите къде са заснети тези въздушни сцени и ето как.

Свързани :

  • Как да направите екранни снимки на Apple TV или записи на екрана на Mac
  • Как да използвате приложението Apple TV Remote на iPhone
  • Как да преглеждате вашите филми за спомени от iPhone на вашия Apple TV

Задайте екранен скрийнсейвър

Ако в момента имате различен скрийнсейвър на Apple TV, вместо това можете бързо да преминете към антенен.

Отворете настройките на вашия Apple TV и изберете Общи . Щракнете върху Скрийнсейвър и изберете Антена .

Изберете екранен скрийнсейвър на Apple TV.

Вижте местата за скрийнсейвър на въздуха на Apple TV

Не е нужно да чакате да се включи скрийнсейвъра, за да го видите. Просто се преместете в горния ляв ъгъл на началния екран на Apple TV и натиснете бутона Меню на дистанционното.

Когато видите въздушния скрийнсейвър, просто леко докоснете тъчпада на дистанционното на Siri. След това ще видите за кратко местоположението на този красив въздушен изглед в долния ляв ъгъл на екрана.

Въздушен скрийнсейвър на полуостров Нусуак в Гренландия.

Ще видите великолепни сцени като полуостров Нуусуак в Гренландия, центъра на Бурж Халифа в Дубай и космическа гледка към Тихия океан към Съединените щати.

Космически изглед над въздушния скрийнсейвър на Тихия океан.

Превключете на друг въздушен скрийнсейвър

Въпреки че нямате опция да изберете конкретна въздушна сцена като скрийнсейвър, можете лесно да превключвате от една на друга. Когато се появи скрийнсейвърът, просто плъзнете на тъчпада на дистанционното на Siri наляво и надясно, за да се придвижвате между сцените.

Изтеглете още въздушни скрийнсейвъри

Можете да изтегляте нови въздушни скрийнсейвъри за вашия Apple TV редовно и автоматично, ако наистина им харесвате.

Отворете настройките на вашия Apple TV и изберете Общи . Щракнете върху Screen Saver и изберете Download New Video . След това изберете от Дневен, Седмичен или Месечен.

Изберете от ежедневни, седмични или месечни въздушни изтегляния на видео.

Обърнете внимание на съобщението на този екран, в което се посочва, че всяко въздушно видео може да бъде до 950 MB, което е доста голямо. Така че, ако изтеглите няколко и не искате повече поради проблеми със съхранението, просто се върнете към тази област и изберете Никога .

Не виждате къде е заснет скрийнсейвър?

Уверете се, че сте актуализирали софтуера на Apple TV до tvOS 12 или по-нова версия. Apple предлага удобен начин за автоматично актуализиране на вашия софтуер, но можете да проверите и за ръчни актуализации.

Отворете Настройки > Система > Актуализации на софтуера и изберете Актуализиране на софтуера .

Актуализирайте ръчно софтуера на Apple TV.

Не се чудете повече за тези зашеметяващи гледки

Ако сте се интересували от местоположението на скрийнсейвъра на Apple TV и може би дори сте използвали Google, за да ги опитате да намерите, не можете да се чудите повече. Тази чудесна актуализация на tvOS ви показва точно откъде са дошли тези страхотни сцени.

Обичате ли да използвате въздушните скрийнсейвъри на вашия Apple TV? И ако е така, намирате ли тази нова функция за страхотна? Уведомете ни в коментарите по-долу!

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found