Как да настроите интензитета на LED светкавицата на iPhone при правене на снимки

Правенето на снимки при слаба осветеност често води до замъглени и некачествени снимки. Приложението за камера на iPhone прави снимки със светкавица, но не можете да контролирате интензивността.

Той автоматично регулира околната среда и извежда мощността на светкавицата според наличната светлина в текущата ви среда.

В тази бърза статия ще ви покажем как да регулирате интензивността на LED светкавицата на вашия iPhone в три лесни стъпки с помощта на популярно приложение на трета страна.

За повечето от нас автоматичната настройка за вградената светкавица спестява деня.

Има случаи обаче, когато искате да можете да промените тези настройки на интензивността на светкавицата, за да направите по-добра снимка.

Докато снимате на открито, ако забележите падащи сенки върху обекта или лицата на хора, които снимате, опитайте да използвате светкавица за запълване .

Тази техника на камерата осветява зоните на сянка, като запълва само малко по-тъмните части с малко светкавица.

Когато контролирате интензивността на LED светкавицата, можете да експериментирате още малко със снимките си и да направите този перфектен кадър.

Приложението

Има много страхотни приложения за камери. И повечето ви предлагат ръчно управление на неща, които не са включени в приложението за камера Camera на вашия iPhone.

За илюстративни цели демонстрираме с помощта на Camera + .

Това приложение има версии за iPhone и iPad и предлага безплатни и платени продукти.

Обичаме Camera +, защото е лесен за използване и не изисква огромна крива на обучение.

И ви позволява да снимате както в RAW, така и в TIFF формати!

Това приложение е това за iFolks, които обичат да усъвършенстват своите снимки.

Фотографи, които наистина искат или трябва да поемат контрола над всяка настройка, за да могат да използват камерата професионално.

3 лесни стъпки за регулиране на интензивността на LED светкавицата на iPhone

След като изтеглите „Camera +“, отворете го и разрешете достъп до камерата.

В горния ляв ъгъл на екрана щракнете върху бутона за светкавица , както се вижда на снимката по-долу:

Camera + ви дава и контролите за ръчно регулиране на експозицията, фокуса, скоростта на затвора и много други, така че да можете да заснемете моменти не само самата картина!

А приложението предлага и други ръчни контроли, които желаем да има и собствената камера на нашия iPhone.

Приложението разполага със стабилизационен режим на снимане, за да получи стабилни снимки, както и невероятния филтър за яснота .

Обобщение

За да използвате силата на камерата на iPhone и да създадете професионална картина, не можете да разчитате на автоматични настройки.

Трябва да можете сами да управлявате правилното управление на светкавицата и много повече. Camera + е едно такова приложение, което ви предоставя тези обширни контроли.

За тези от вас, които притежават по-новите модели iPhone, определено трябва да вземете това приложение и да го изпробвате сами!

Друго препоръчително приложение Camera, за да проучите дали се занимавате с фотография, е ProCam.

Това приложение ви позволява да контролирате скоростта на затвора и ISO, както и да снимате и записвате във формат RAW. Приложението прави много, за да се възползва от най-късните сензори на iPhone.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found