Как да отмените автоматичните абонаменти за списание iTunes

Шансовете са, че ако четете тази статия, сте мислили да отмените някои от абонаментите си за списания с iTunes, но така и не сте стигнали до нея или сте мислили, че ще можете да наваксате миналите издания на почивка. Повечето от нас имат тези абонаменти и са леко раздразнени да видят имейла от Apple, който съобщава, че автоматичният абонамент е свършен и акаунтът ни е таксуван.

Това може да бъде вашето членство в музика на Apple, абонаменти за вестници, абонаменти за списания или други онлайн членства, които се подновяват автоматично.

Ако ваканциите са дошли и са си отишли ​​и все още не сте наваксали миналите проблеми, ето пет лесни и лесни стъпки, които трябва да изпълните, за да ги отмените и да спестите парите си напред.

Стъпка - 1. На началния екран натиснете Настройки, последвани от iTunes и App Store . Ако не виждате магазина за приложения и iTunes в настройките си, възможно е да имате активирани ограничения и ще трябва да промените ограниченията, като посетите Настройки> Общи> Ограничения.

Стъпка - 2.  На следващия екран докоснете своя Apple ID, последван от „View Apple Id“. Моля, въведете вашите идентификационни данни на следващия екран.

Стъпка - 3. Превъртете надолу, за да намерите АБОНАМЕНТИ и след това докоснете Управление под него.

Стъпка - 4. Това ще покаже всички активни абонаменти, които имате, и можете да докоснете списанията, за които искате да изключите настройките за автоматично подновяване.

Стъпка - 5 Плъзнете Автоматичното подновяване на изключено и потвърдете на следващия екран.

Ако използвате Mac / Macbook, можете да изключите опциите за автоматично подновяване, като отворите iTunes> Настройки на информацията за акаунта и управлявате абонаментите си там.

Ако не виждате абонамент в iTunes и все още се таксува, уверете се, че сте влезли с правилния Apple ID. Също така има шанс да сте се абонирали директно при доставчика, а не чрез iTunes. В този случай ще трябва да се свържете директно с издателя на съдържание или с разработчика на приложение, за да отмените абонамента си.

iOS 12.1.4 / iOS 12.2 Управление на абонаментите Лесният начин

Ако използвате новата iOS 12.1.4 и по-нова версия, можете да си спестите някои стъпки, като директно влезете в „Управление на абонаментите“ чрез App Store.

За първи път забелязан от Federico Viticci в Macstories, това е по-лесен начин за директен достъп до всичките ви абонаменти на вашия iPhone.

Моля, не забравяйте, че членството ви ще бъде подновено, ако не изключите автоматичното подновяване повече от 8 часа преди датата на подновяване.

Знаем, че това е основен съвет, но в духа на пролетното почистване сметнахме, че ще бъде добро опресняване да прегледате абонаментите си в режим на автоматично подновяване и да запазите само тези, които абсолютно обичате и редовно четете.

Моля, уведомете ни чрез коментарите за всички други съвети, които имате, за да управлявате тези абонаменти редовно.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found