Как да направя Jailbreak iOS 9.1 с помощта на Pangu v1.3.0

След дълго чакане, чуване на слухове и разговори за няколко потенциални екипа, Пангу пусна следващия затвор. Екипът на Pangu отново се зае с пускането на джейлбрейка за iOS 9.1 днес.

Инструментът сега се нарича Pangu v1.3.0 със съвместимост с джейлбрейк само 64-битови устройства. Накратко, тези, които ще могат да се възползват от тази версия, са потребители с iPhone 5s и по-нови и iPad mini 2 и по-нови.

Пълен списък на поддържащите устройства:

  • iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s
  • iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2

Преди да разгледаме подробно стъпките за затвора на вашия iOS 9.1, важно е да отбележим, че този инструмент е достъпен благодарение на грешката на ядрото от Lokihardt. За съжаление беше поправен в iOS 9.2.

Има няколко неща, които потребителите на iPhone и iPad трябва да правят, преди да могат да преминат направо към Jailbreak устройството си. Първо, важно е да архивирате устройството си чрез iCloud или iTunes. Никога не знаете какво ще се обърка по време на процеса на затвора и не искате да загубите всичките си данни, ако нещо от това всъщност се случи.

Второ, изключете Touch ID и парола (Settings> Touch ID & Passcode) и Find My iPhone от Settings> iCloud> Find My iPhone. Имайте предвид, че ще трябва само да деактивирате тези функции временно. След като успешно инсталирате Cydia, винаги можете да ги включите отново.

Как да направя Jailbreak iOS 9.1 с помощта на Pangu

Стъпка 1: Изтеглете най-новата версия на Pangu за Mac или Windows от официалния им сайт

Стъпка 2: Свържете вашия iPhone или iPad към компютъра

Стъпка 3: Стартирайте софтуера Pangu и щракнете върху Старт

Стъпка 4: След това Jailbreak ще започне и ще се изисква да включвате и изключвате самолетен режим

Стъпка 5: Pangu ще инсталира приложението си на началния екран. Докоснете това, когато сте инструктирани

Стъпка 6: Освен това те ще поискат разрешение за фотобиблиотеката

След известно време вашето iOS устройство ще бъде рестартирано. И вашият iPhone вече е прекъснат с инсталиран Cydia. Стартирайте приложението, за да може да презареди всички пакети и сте готови. Ако сте от тези нещастни потребители, които не могат да се възползват от този инструмент, моля, знайте, че iOS 9.3 Jailbreak е на път.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found