Apple Music остана на MacBook? Как да го поправим завинаги

Ако сте актуализирали своя Mac до macOS Catalina и по-нови версии и имате проблеми с това, че новото приложение Music се забива или замръзва, имаме корекции и отговори, за да заработи отново!

Следвайте тези бързи съвети, за да отстраните проблеми с приложението Music, което не работи в macOS Catalina и по-нови версии

 • Опитайте да рестартирате вашия Mac
 • За абонати на Apple Music проверете дали сте включили Sync Library в Music> Preferences> Sync Library
 • Актуализирайте вашия macOS до най-новата версия и всички iPhone, iPad или iPod, към които свързвате вашия MacBook (или които използват същия абонамент за Apple Music)

Препоръчително четене

  Една от най-големите промени идва под формата на iTunes, тъй като приложението официално е „убито“ в полза на Apple Music. Това е благодарение на Catalyst, който по същество превръща мобилните приложения в настолни приложения в macOS.

  Това означава, че iTunes е разделен на три различни приложения - Apple Music, Podcasts и TV. Apple реши, че това е най-добрият начин за интегриране на приложения в бъдещи итерации на операционната си система, но има някои основни проблеми.

   „Зареждане на музикална библиотека“, залепено на macOS Catalina

   Мисля, че всички можем да се съгласим, че е време за промяна по отношение на iTunes. Приложението съществува от доста време и с годините става все по-надуто.

   Тези, които не се интересуват от услугата за стрийминг на нещата, срещат проблеми с музикалната си библиотека. Това е така, защото Apple промени начина, по който приложението Музика обработва „хартиени копия“ на музиката, независимо дали е в mp3, mp4 или други формати.

   За съжаление, повтарящ се проблем изглежда, че приложението Music на Catalina засяда. Когато това се случи, Музиката продължава да показва съобщението „Зареждане на музикална библиотека“, без действително да зарежда музиката.

   Как да поправим Apple Music Stuck на MacBook

   Благодарение на страхотната общност на Apple, има решение, което изисква да се потопите малко по-дълбоко. Ето стъпките, за да коригирате това съобщение за грешка и да върнете музиката си обратно:

   1. Създайте папка на работния плот за вашата музика
   2. Преместете цялата си музика от специалната папка Music и изтрийте всичко останало в папката
   3. Отидете в ~ / Library и премахнете всички папки, които имат „Music“ или „iTunes“ в името
   4. Отидете в ~ / Library / Caches и изтрийте всички папки с „Music“ или „iTunes“ в името
   5. Рестартирайте вашия Mac

   След като рестартирате своя Mac, ще искате да преминете към папката, която сте създали на вашия работен плот. Копирайте цялата музика от тази папка и я преместете обратно там, където сте ги имали преди.

   След като ги върнете, препоръчваме да използвате опцията за импортиране в приложението Apple Music. Това дава на приложението Apple Music способността да организира всичко така, както е необходимо.

   Какво следва?

   Сега, когато сте импортирали вашата музика, тя трябва да се покаже в локалното хранилище на Apple Music, заедно с библиотеката на Apple Music чрез приложението. Очевидно е, че има някои проблеми със старите музикални папки, съхраняващи данните от iTunes, които са в конфликт с новото приложение за музика.

   Ако сте разчитали силно на iTunes, определено ще искате да сте сигурни, че музиката ви все още е достъпна с Apple Music. За щастие, общността е фантастична при намирането на поправки дори за най-малките проблеми и те отново се появиха в съединителя.

   За тези, които продължават да имат проблеми, моля, включете се в коментарите по-долу и ние непременно ще ви помогнем при всякакви проблеми. Междувременно ни кажете какво мислите за macOS Catalina и ако се вълнувате да видите повече приложения на Catalyst, стартирани в бъдеще.

   скорошни публикации

   $config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found