Как да изтеглите ePub електронни книги на вашия iPad или iPhone (без iTunes)

Тази статия обяснява как лесно да намерите и изтеглите форматирани в ePub електронни книги на вашето iOS устройство (iPad, iPhone или iPod touch) за четене в приложението iBooks (без iTunes), защото можете директно да отваряте ePub файлове в iBooks. Това означава, че можете да изтегляте файлове / книги във формат ePub от уебсайтове или имейли / текстови съобщения, без да се налага да ги прехвърляте на вашето устройство чрез iTunes. Ето как:

Стъпки

1. Изтеглете iBooks безплатно от App Store, ако нямате iBooks на вашия iPad или iPhone.

2. Намерете вашата електронна книга. Търсете онлайн. Имайте предвид, че има много места, където можете да плащате за електронни книги. Освен това можете лесно да намерите безплатни електронни книги. В този пример ще изтегля „Тримата мускетари“ (//www.epubbooks.com/books/hdlf/the-three-musketeers).

3. На вашия iPad, iPod или iPhone отворете Safari и посетете URL адреса (//www.epubbooks.com/books/hdlf/the-three-musketeers).

4. Докоснете връзката за изтегляне.

5. След това докоснете „Отваряне в iBooks“, разположен в горния десен ъгъл на екрана (имайте предвид, че това може да отнеме известно време).

6. iBooks ще се отвори и ще можете да четете електронната си книга с помощта на приложението iBooks. Моля, обърнете внимание, че iBooks също автоматично ще запази копие от книгата на вашия рафт за книги iBooks.

Свързани:

Не може да се отвори PDF в iBooks на iPhone, iPad или iPod touch

Родителски контрол в iBooks

Как да запазите, редактирате и отворите Word doc и PDF файлове

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found