iTunes 9.2: „iPhone не може да бъде синхронизиран. Посочено е дублирано име на файл.“

Някои потребители съобщават за проблем, при който iPhone не успяват да се синхронизират с iTunes 9.2. В тези случаи вашият опит за синхронизиране води до съобщение за грешка. „IPhone (име) не може да се синхронизира. Посочено е дублирано име на файл. “ Този проблем може да бъде придружен от дублиране на музика и други медийни файлове.

Поправки за синхронизиране в iTunes 9.2

Има две потенциални поправки за този проблем:

Премахнете iToner

Както беше отбелязано в предишния ни доклад за проблеми със синхронизирането на iTunes 9.2, изглежда, че наличието на софтуера iToner на Ambrosia Software може да причини проблеми със синхронизирането. Придвижете се до  ~ / Library / iTunes / iTunes Plug-ins  и / Library / iTunes / iTunes Plug-ins (папките на библиотеката във вашата потребителска папка и на основното ниво на стартовото ви устройство) и потърсете файл, наречен  iTonerSupport.bundle. Премахнете го, след това рестартирайте и проверете дали синхронизирането на iPad се случва по-бързо.

АКТУАЛИЗАЦИЯ: Няколко потребители вече съобщиха, че надстройването до iToner 2.0.6 решава този проблем.

Изключете синхронизирането на бележката. В iTunes отидете в раздела с информация и премахнете отметката от опцията за синхронизиране на бележки, след което синхронизирайте вашето iOS устройство. Може да се наложи да правите това всеки път, когато синхронизирате.

Обратна връзка? [имейл защитен].

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found