Мога ли да обединя два или повече Apple ID? Използване на множество Apple ID

Много потребители имат множество Apple ID и всички те задават един и същ въпрос: Възможно ли е да се обединят множество Apple ID в един Apple ID?

Краткият отговор е НЕ, не можете да обединявате множество Apple ID. Освен това не можете да изтриете вашите неизползвани Apple ID. Това, което трябва да направите, е да започнете да използвате един Apple ID, който предпочитате постоянно.

Ако решите да използвате един Apple ID, пак можете да осъществите достъп до покупките на приложението си (ако има такива), използвайки другите си Apple ID. Можете също така да направите всички покупки с различен Apple ID на едно устройство, iPhone, iPad или iPod touch. За да направите това, трябва да запазите всичките си покупки на вашия Mac или PC и след това да ги синхронизирате с вашето iOS устройство.

Ако използвате множество идентификатори на Apple, може да видите това съобщение за грешка: „Извинете ... но не можем да намерим данни за вас в нашата система“. Ако видите това съобщение за грешка, просто изчистете бисквитките на вашия уеб браузър.

Забележка: Можете да използвате един Apple ID за услуги iCloud и различен Apple ID за покупки в магазина (вижте тази статия за повече информация).

Свързани:

  • Моят Apple ID е деактивиран. Как да възстановя своя Apple ID

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found