Как да понижа iTunes 10 до iTunes 9.2.1

Като цяло компютърът ви автоматично надстройва до последната версия на iTunes. Често по-новата версия е трудна за разбиране от хората. Актуализацията може дори да смеси вашите телевизионни сериали, филми и музика заедно, правейки пълна бъркотия във вашата библиотека и вашите възгледи.

източник: ябълка

Няколко от нашите читатели са недоволни от новия интерфейс на iTunes или други подобрения. Някои читатели изпитват проблеми с добавки на трети страни или други проблеми може да се опитат да понижат iTunes до 9.2.1. Ето процедурата:

Понижете iTunes за Mac

Ако имате резервно копие на Time Machine, просто го използвайте, за да възстановите вашия iTunes 9.2.1. Като алтернатива следвайте тези инструкции:

На първо място изтрийте следните файлове

 • Приложението iTunes в / Applications
 • com.apple.iTunes.plist, намиращ се в ~ / Library / Preferences (това е папката на библиотеката във вашата потребителска папка)
 • iTunes.pkg, намиращ се в / Library / Receipts (това е папката на библиотеката на основното ниво на вашето стартово устройство)
 • iTunesX.pkg, намиращ се в / Library / Receipts

След това изтеглете iTunes 9.2.1 за Mac OS X и стартирайте инсталационната програма.

Освен това може да се наложи да пресъздадете вашата iTunes библиотека.

Понижаване на iTunes за Windows

 1. Отидете на C: \ My Documents \ My Music. Архивирайте цялата папка “iTunes” на безопасно място.
 2. Използване на контролния панел за деинсталиране на следното: Поддръжка на приложения на Apple, Конфигурация на iPhone, iTunes 10, Поддръжка на мобилни устройства на Apple, Актуализация на софтуер на Apple и QuickTime.
 3. Рестартирайте компютъра си
 4. Върнете се в C: Моите документи \ Моята музика \ iTunes
 5. Преименувайте файла iTunes Library.itl на нещо като iTunes Library.itl.backup .
 6. В същата папка отворете „Предишни библиотеки на iTunes“ и намерете най-новото архивиране на библиотеката, което трябва да бъде наречено нещо като „iTunes Library 2010-09-1.itl“ Копирайте този файл, след което го поставете в C: My Documents \ My Music \ iTunes и го преименувайте в iTunes Library.itl
 7. Изтеглете iTunes 9.2.1 за 32-битова или iTunes 9.2.1 за 64-битова (в зависимост от конфигурацията на вашата система) и инсталирайте софтуера.
 8. След това може да се наложи да пресъздадете вашата iTunes библиотека.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found