Източване на батерията: Как да накарате батерията на iPhone 4S да продължи по-дълго

Тези, които използват новия си iPhone 4S, съобщават за малък проблем с живота на батерията. Подобно на проблема с антената на последния модел iPhone, този проблем се облекчава, като се направят няколко обиколки в менютата на смартфона. Ако някога сте питали „Как мога да накарам батерията на iPhone 4S да издържи по-дълго?“, Ето няколко полезни съвета.

Повечето всеки нов модел или версия на смартфони няма да работят перфектно. Това е особено вярно, ако мобилната операционна система е модифицирана до голяма степен. IPhone 4S изглежда има проблем с новите си вътрешни устройства. Добрата новина е, че батерията може да се изтощава бързо, но някои бързи настройки в менютата на iPhone могат да помогнат за намаляване на изтощаването.

Ако установите, че вашият iPhone 4S се изключва по-рано поради изтощена батерия, опитайте следното. Приложението за календар може да изразходва сок от батерията, дори ако не разглеждате конкретно датите. Постъпващите доклади казват, че календарът се актуализира в „Центъра за известия“ на iPhone 4S. Това разбира се ще изтощи батерията, ако това се случва автоматично. Поправката? Деактивирайте приложението за календар в Центъра за известия в менютата на смартфона. Не е хубаво нещо да се прави, но може би е необходимо.

Друг съвет за спестяване на батерията за iPhone 4S е да промените някои настройки за часовата зона. Оливър Хаслам, потребител на iPhone, забеляза, че може да получи почти два пъти по-дълъг живот на батерията от слушалката, ако изключи услугите за местоположение и „часова зона“. Някои приложения ще използват тази функция, за да актуализират постоянно своите програми, като Groupon или TapTapRevenge. Когато вашият iPhone не се опитва постоянно да се свързва с други компютри, за да докладва къде се намира, батерията се изразходва по-малко. Можете да намерите управлението на местоположението в „Настройки“, „Услуги за местоположение“, „Системни услуги“ и накрая в долната част, „Задаване на часова зона“. Изключете часовата зона и гореспоменатите услуги за местоположение.

Програмата за електронна поща в iPhone 4S може да pinging сървъри онлайн за вашите актуализации. Това е друг начин за изтощаване на батерията, особено ако има повече от един имейл акаунт, който се проверява автоматично. Изключете това. Разгледайте имейл акаунтите и ако можете да изключите част от пинг, толкова по-добре. Само изключването на честотата на пинг помага. Ако има имейли, които трябва да получите веднага, този съвет може да не работи за вас.

Останалите неща, които могат да бъдат изключени, са прости. Ако вашият iPhone 4S е настроен постоянно да търси Wi-Fi връзки, изключете го. Bluetooth е същото. Някои от тези настройки също са добри неща, които трябва да запомните от обикновени стари съображения за сигурност. Ако можете да намалите яркостта на екрана, това е друг често срещан начин за увеличаване на живота на батерията. Бърз начин да направите голяма част от горното е да превключите на „Самолетен режим“, дори ако не сте в полет.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found