Как да записвате обаждания на iPhone, не се изисква JailBreak

Apple не осигурява лесен начин за записване на разговори на iPhone. Все пак можете да направите това, ако сте готови да мислите нестандартно. Ето четири различни начина, по които можете да записвате обаждания на вашето iOS устройство.

Препоръчва се:

 • Как да отговаряте автоматично и да отговаряте автоматично на телефонни разговори на вашия iPhone
 • Къде отиде функцията на Apple за непрекъснатост „Предаване“ в iOS 12? Имаме отговори
 • Как да активирате или деактивирате приложения на вашия заключен екран на iPhone

Познайте закона

Преди да започнете с някое от тези решения, е важно да разберете местните закони, уреждащи записа на телефонни разговори и разговори. Проектът за закон за цифровите медии с основание обяснява, че тези закони се различават значително:

Ако планирате да записвате телефонни разговори или лични разговори (включително чрез запис на видео, което улавя звук), трябва да знаете, че има федерални и щатски закони за подслушване, които могат да ограничат способността ви да го направите. Тези закони не само ви излагат на риск от наказателно преследване, но и потенциално предявяват на пострадалото гражданско иск за парични щети срещу вас.

Основно правило : Ако планирате да запишете разговор, уведомете предварително другия.

Използвайте приложение на трета страна

Най-добрият вариант за запис на гласови повиквания от вашия iPhone може да бъде използването на приложение на трета страна. Има многобройни заглавия в App Store, които предоставят тази услуга.

Две от най-високо оценените приложения, които записват както входящи, така и изходящи повиквания, са:

 • TapeACall Pro: Рекордер за обаждащи се, $ 10,99
 • Call Recorder Pro за iPhone, $ 9.99

Има два критични проблема, които трябва да знаете, преди да използвате решение на трета страна за записване на обажданията си.

Първо, обажданията, изпратени от тези приложения, обикновено се маркират като „Неизвестен повикващ“, което може да не е нещо, което искате. Хората все повече се уморяват да получават обаждания за нежелана поща както в дома си, така и в работна среда. Виждането на „Неизвестен повикващ“ в идентификатора на повикващия може да е повече от достатъчно, за да не отговори на вашето обаждане.

Има и въпросът за сигурността. Решенията за запис на трети страни обикновено съхраняват тези файлове външно, което означава, че могат да бъдат изложени по време на нарушение. Ако решите да използвате една от тези услуги, уверете се, че можете да изтеглите файловете и го направете незабавно. След това изтрийте записа от сайта на трета страна.

Използване на Google Voice

Google Voice е безплатна услуга за гласова поща и обаждания, която се предлага в САЩ и Канада. С услугата можете да получите безплатен телефонен номер в САЩ заедно с входящата поща за гласова поща. Вътрешните разговори са безплатни, докато за международните разговори се прилагат тарифи.

За да започнете с Google Voice, първо трябва да създадете счетоводство, като използвате съществуващия си акаунт в Google. След като го направите, можете да използвате Google Voice през мрежата или като използвате безплатното приложение за iOS.

 1. Посетете уебсайта на Google Voice и влезте в профила си в Google.
 2. На следващата страница ще бъдете помолени да изберете номер на Google Voice, като търсите налични номера по град или код на района.
 3. Изберете един от предложените номера, като щракнете върху Избор до него.
 4. След като заявите номера, щракнете върху Проверка на следващата страница. Проверката означава въвеждане на вашия мобилен номер. Входящите повиквания към вашия номер в Google Voice се пренасочват автоматично към този номер.
 5. Въведете телефонния си номер в полето и изберете Изпращане на код .
 6. В следващото поле добавете кода, който сте получили на вашия iPhone чрез текст.
 7. Щракнете върху Проверка .

Оттук ще видите съобщение, потвърждаващо, че вашият номер на iPhone е свързан успешно с вашия акаунт и ще звъни, когато някой се обади на вашия номер в Google Voice. Докоснете Finish, за да изпратите процеса на настройка.

Използвайте приложението Google Voice

Следващата стъпка е да изтеглите приложението Google Voice от App Store. След като инсталирате приложението, докоснете го.

 1. Докоснете Първи стъпки в приложението.
 2. Влезте в същия акаунт в Google, който сте използвали за създаване на номера на Google Voice по-горе.
 3. На следващия екран докоснете показания телефонен номер; това трябва да е номерът на вашия iPhone.

Активирайте възможността за записване на разговори

Преди да можете да записвате обаждания от Google Voice, трябва да направите промяна в акаунта си в мрежата.

 1. На страницата с настройки за вашия акаунт в Google Voice щракнете върху Обаждания .
 2. Превъртете до Опции за входящо повикване и завъртете превключвателя в позиция Включено. В противен случай няма да ви бъде дадена възможност да записвате обаждания.

Започнете да записвате

Когато получите обаждане от акаунта си в Google Voice, натиснете клавиша номер 4 на вашия iPhone по всяко време по време на разговора, за да започнете да записвате. По този начин човекът от другата линия ще получи съобщение, указващо записа. Когато приключите разговора, ще намерите копие от записа в приложението или уебсайта на Google Voice.

Забележка: Не можете да  записвате изходящи обаждания от Google Voice.

Използвайте iPhone високоговорител

В това, което е може би най-лесното и бързо решение, можете да записвате телефонни обаждания, като провеждате разговора си, като използвате функцията на високоговорител на iPhone. Оттам можете да запишете разговора с друго устройство, което е наблизо, като друг iPhone или iPad или софтуер, инсталиран на вашия Mac.

За да включите високоговорителя:

 1. Когато започнете разговор, натиснете бутона Аудио на екрана на вашия iPhone.
 2. След това докоснете Високоговорител . Ако сте свързани към чифт Bluetooth слушалки, ще трябва да изберете високоговорителя на iPhone от списъка си.
 3. Регулирайте силата на звука  и се уверете, че микрофонът на другото ви устройство е близо до телефона.
 4. Не забравяйте да запазите записаното съобщение, когато завършите.

Можете да използвате собственото приложение Voice Memos на другото си устройство, за да запишете разговора. Безплатното приложение е достъпно за iOS и macOS.

Използвайте вашата гласова поща

Можете също да използвате вградената гласова поща на вашия iPhone, за да записвате обаждания. Възможността тук първо изисква вашият оператор да ви позволи да изтегляте гласови записи от вашия iPhone.

 1. За да разберете дали вашият оператор поддържа това, влезте в приложението си Телефон и докоснете раздела Гласова поща . Ако можете да видите списък с гласови съобщения, добре е да знаете. Ако има съобщение, указващо, че трябва да се обадите на номер, за да осъществите достъп до гласовите си съобщения, няма да можете да изпълните следващите стъпки.
 2. Ако приемем, че можете да изтеглите гласови съобщения, следващата ви стъпка е да се обадите на вашия контакт и да ги уведомите, че искате да ги запишете.
 3. По време на разговора докоснете бутона Добавяне на повикване, за да активирате трипосочно повикване.
 4. Обадете се на вашия iPhone номер и изчакайте края на гласовото ви съобщение.
 5. Докоснете Обединяване на повиквания, за да започнете разговора. След това продължете с обаждането си.

След като разговорът приключи, трябва да намерите копие на записа на гласовата си поща чрез приложението iPhone.

Записването на гласовите ви обаждания на iPhone не е лесен процес. Има обаче различни начини да направите това, за да отговорите на вашите нужди. Кажете ни кое решение е най-доброто за вас.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found