Проблеми в Safari с iOS 9.3.1, поправяне

Все още ли изпитвате проблеми със Safari на вашия iPhone? Повечето проблеми със Safari като търсенето не работи и невъзможността за отваряне на пощенски връзки бяха решени с пускането на iOS 9.3.1 тази седмица. Това беше голямо облекчение за много потребители, които се бореха с проблема Safari сред цял куп други проблеми, за които се съобщаваше.

Ако сте на iOS 9.3 и имате проблеми, може да помислите за надстройка до iOS 9.3.1. Ако не сте получили актуализацията на вашия iPhone или ipad по някаква причина, можете да направите това ръчно, като отворите Настройки> Общи> Актуализация на софтуера . Докоснете Изтегляне и инсталиране, за да актуализирате софтуера си до iOS 9.3.1. Актуализацията е незначителна и отнема около 19.0MB място на вашето устройство.

След като актуализирате устройството си, не би трябвало да имате проблем със Safari. Някои потребители съобщават, че въпреки изтеглянето на iOS 9.3.1 на техните модели iPhone 6, те все още имат някои проблеми, свързани със Safari. Ако случайно имате проблеми след актуализацията, нулирането на устройството решава проблема за повечето потребители на iPhone.

Преди да нулирате устройството си, уверете се, че настройките на Javascript са активирани в настройките на Safari. Преди да се появи 9.3.1, решението беше да се деактивират настройките на javascript. Сега, когато сте на 9.3.1, моля, уверете се, че сте върнали обратно вашия javascript

Настройки> Safari> Разширени> JavaScript към ВКЛ. (Зелен).

Ако това не реши проблема ви, продължете да нулирате устройството, като следвате стъпките по-долу.

За да нулирате вашия iPhone или iPad,

Стъпка - 1. Натиснете Настройки> Общи> Превъртете надолу отдясно, докато намерите Нулиране (това е последната опция) и Докоснете го

Стъпка - 2. Изберете Нулиране на всички настройки. Моля, не забравяйте, че нулирането на всички настройки ще премахне някои от вашите настройки, като вашата парола за Wi-Fi и настройки с приложението ви за поща и други приложения. Той не изтрива нищо от съдържание като снимки, книги и т.н.

Добавяне към списъка за четене Не работи след надстройката

Това е друг проблем, с който са се сблъскали някои потребители и той може да бъде разочароващ. Едно от временните решения за този проблем е да отворите настройките на Safari на вашия iPhone или iPad и да изтриете историята и кеша. Настройки-> Safari-> Изчистване на историята и данните на уебсайта. Това беше проблем, който започна с iOS 9.3, но беше отстранен в iOS 9.3.1. Ако все още изпитвате проблема след надстройка до 9.3.1, моля, опитайте да изчистите историята и да опитате.

Моля, уведомете ни, ако сте намерили други съвети или трикове за справяне с този проблем в коментарите по-долу. Непокътнатият голям брой потребители съобщават, че опцията за нулиране, както е описана по-горе, също е полезна при решаването на някои други необичайни проблеми, като например ниска батерия на устройството след надстройката.

Моля, не се колебайте да споделите статията, ако тя е помогнала за вашия проблем.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found