Използване на Siri на iOS 10 за оповестяване на входящи повиквания, инструкции

Съобщението за входящи повиквания е нова функция, която беше въведена с iOS 10 към края на бета програмата. Тази функция на iOS 10 е изключително полезна, ако карате велосипед или бягате и не можете да осъществите достъп до iPhone, когато обаждането приключи.

Няма съмнение, че Siri ще бъде ключов компонент в дизайна на потребителското изживяване, докато вървим напред със софтуерните платформи на Apple. Siri вече не се ограничава до отговори на светски и екзистенциални въпроси, за да ви забавлява, но сега можете да използвате, за да избегнете нежелани съобщения и телемаркетинг на вашия iPhone.

Не би ли било хубаво, ако Siri може да ви обяви името на повикващия или номера, когато входящото обаждане дойде във вашия iPhone?

Е, това е точно новата функция, която Apple е включила в най-новата iOS 10 за вашите iPhone. Тази функция работи и с iPhone 5S и не се ограничава до по-новите версии на iPhone.

Можете лесно да включите тази функция с няколко бързи настройки на настройките.

Докоснете Настройки> Телефон и докоснете Обявяване на повиквания

Ще видите четирите опции на следващия екран, които ще ви позволят да контролирате функцията за обявяване на Siri Call.

Можете също така да решите и контролирате кога да активирате тази функция. Наличните възможности за тази функция са: а) Никога б) Само слушалки в) Слушалки и кола d) Винаги.

Моля, внимавайте, когато решите да зададете тази функция на Винаги!

Това би трябвало да е полезно за избягване на онези досадни телефонни обаждания след часове. Интересното е, че ако Контактът във вашия списък с контакти има прикрепено емотикони, Siri също го изписва.

Изпробвайте функцията за допълнително забавление, ако имате време!

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found