Безплатни обаждания и изпращане на текстови съобщения за iPhone и iPod touch на Pinger Textfree с гласов урок

Pinger textfree е прекрасна малка колекция от приложения, които правят всичко, което правят родните приложения за iPhone и SMS. Разликата между редовните разговори и текстовото безплатно pinger е, че приложенията Pinger изпълняват всички нужди на вашия телефон чрез WiFi или Data Connections.

Това означава, че дори не се нуждаете от план  за мобилен или клетъчен телефон, за да осъществявате обаждания или текстови съобщения. А приложенията работят с всички видове iDevices – iPhone, iPad или iPod Touches.

Приложенията на Pinger ви позволяват да осъществявате безплатни обаждания и да изпращате безплатни текстови и графични съобщения. Pinger textfree е колекция от безплатни приложения за телефони и съобщения, които ви дават реален телефонен номер в САЩ , така че можете да изпращате съобщения или да се обаждате на всеки, дори ако той няма приложението .

Как работи Pinger Textfree

Тези приложения използват вашата WiFi или мобилна връзка за данни, за да поддържат връзка с приятели и семейство по целия свят. А pinger textfree предлага стабилни функции като групови съобщения, съобщения с картинки, емотикони, стикери и дори международни разговори и изпращане на текстови съобщения! И дори има гласова поща. Колко невероятно е това?

Pinger textfree се предлага за iOS, Android и има и уеб версия. Така че всички ваши приятели и семейство имат достъп до това приложение, независимо от тяхната операционна система или производител на телефона.

И така, какво наистина е безплатно?

Всички обаждания до и от приятелите ви в Textfree са безплатни - винаги и през цялото време. Както всички входящи повиквания. Затова вкарайте приятелите и семейството си на борда, така че всички да се обаждате и да изпращате текстови съобщения безплатно .

Бърза снимка на Pinger TextFree

 • ВСИЧКИ входящи обаждания са безплатни
 • ВСИЧКИ безтекстови разговори без текст са безплатни
 • Нужни са ви минути, за да се обадите на приятели, които не са на Textfree
 • Поддържа международни обаждания до САЩ, Канада, Мексико, Китай и Индия (които нямат текстови акаунти)

Изходящите обаждания изискват кредити, закупени или спечелени чрез гледане на реклами, видеоклипове, попълване на партньорски оферти или изтегляне на предложени приложения.

За изходящи повиквания

 1. гледайте видеоклипове, за да спечелите минути
 2. пълни оферти от партньори
 3. купете минути от магазина за приложения

И така, кой все пак използва тези приложения?

Това са перфектни приложения за потребители на iPad и iPod Touch, които искат техните iPod или iPad да функционират по-скоро като iPhone. Дори собствениците на iPhone намират pinger textfree за полезен, за международни разговори или за тези с планове, които отчитат минути и текстове. А pinger textfree също е много удобен за изпращане на текстови съобщения, когато няма телефонен сигнал, но има WiFi или данни.

Друго съществено предимство на pinger textfree е, че ви позволява да имате множество номера на един iPhone или iDevice. Това означава, че можете да имате лични и служебни номера, всички да звънят на един и същи телефон или iDevice!

източник: Pinger

Страхотни приложения за Pinger Textfree

Използвайте pinger като вторичен телефонен номер за вашия iPhone, когато не искате да давате реалния си телефонен номер на някой или бизнес. Pinger textfree ви позволява да запазите реалния си номер на iPhone или телефонен номер частен, така че да се чувствате в безопасност, като раздавате личната си информация, когато предоставяте своя номер без текст на pinger на непознати и други. Това е чудесен начин да останете анонимни.

И ако сте изпаднали в трудни времена или имате ограничен бюджет, pinger textfree ви позволява да продължите да правите и получавате обаждания и текстове без оператор. Така че, ако вие или любим човек сте загубили работа или се мъчите да платите тези сметки за мобилни телефони, pinger textfree ви предоставя нов телефонен номер, така че поддържате всичките си връзки, дори ако трябва да изключите клетъчната си услуга. С Pinger textfree все още имате телефонен номер, до който да достигнете, дори без план за мобилен оператор! И никой не знае, че използвате pinger вместо мобилен план. Всичко работи нормално.

Pinger textfree ви дава действителен 11-цифрен телефонен номер, който хората с всякакъв тип телефон от всеки оператор или стационарен телефон се обаждат. Всичко е точно като всяко друго телефонно обаждане!

Плюсовете на Pinger Textfree

• Текстовите съобщения и обажданията са безплатни за САЩ и Канада от всяка точка на света, когато имате връзка за данни или WiFi

• Pinger Textfree работи по целия свят, така че да правите безплатни обаждания и да изпращате безплатни текстове е много лесно

• Изпращайте и получавайте красиви MMS съобщения с картинки

• Изберете мелодии и текстови тонове

• БЕЗПЛАТНО ТЕКСТИРАНЕ + ПРИЛОЖЕНИЕ ПРИЛОЖЕНИЕ за САЩ и Канада

• Изпратете текст от обикновения си номер или изпратете текст от вашия Pinger Textfree номер - всичко безплатно

• Текстови групи също! Създайте групи, оставете групи, добавете участници и оставете всички да бъдат част от разговора

Правилата на играта с Pinger Textfree

Разбира се, има някои предупреждения. Най-важното е, че pinger textfree НЕ поддържа аварийни повиквания, така че не забравяйте да използвате стандартния си телефонен номер, осигурен от оператора, когато се обаждате в спешни служби.

И тъй като pinger textfree е безплатен, има реклами. Така рекламите се показват рутинно и трябва да печелите кредити (минути за разговори), като гледате реклами и видеоклипове, за да осъществявате обаждания. Но не се безпокойте, доста е лесно и лесно да получите допълнителни минути за всичките си телефонни разговори. Приложението предлага покупки в приложението, като текстови съобщения без реклами за една година за около 6 щ.д. и други покупки за минути без реклами .

Освен това, когато роумирате извън мрежата, предоставена от вашия оператор, все още имате такси за роуминг на данни, ако това е част от плана ви.

И ако вашите контакти не са в Textfree, може да се наложи да плащат редовни такси за текстови съобщения и снимки. Таксите зависят от техния оператор и план.

И накрая, ако се регистрирате, но не използвате назначения си телефонен номер в рамките на 30 дни, той ще изтече и ще се върне в групата от налични номера. Също така, ако отидете повече от 30 дни без употреба, назначеният ви номер изтича. Така че, най-добрата практика е да изпращате съобщения или да се обаждате на някого на всеки няколко седмици. Уверете се, че това е някой, различен от вас самите - изпращането на съобщения за вас НЕ се брои.

Слово за предпазливост

Textfree рециклира стари телефонни номера от акаунти, които са изтекли (30 дни без употреба.) Така че, ако получавате много обаждания от хора, които не познавате, има вероятност те просто да търсят предишния Textfree потребител. Просто ги уведомете, че човекът, с когото се опитват да се свържат, вече не е свързан с този телефонен номер.

Относно международните разговори и изпращане на текстови съобщения

Не всички държави се поддържат. Проверете уебсайта на Pinger за актуализиран списък на поддържаните държави. И ако държавата, която търсите, все още не се поддържа, проверете и вижте дали вие или вашите приятели имате достъп до US App Store или US Google Play. Ако е така, изтеглете Textfree от американския магазин.

Веднъж, ако вие и вашите приятели изтеглите Textfree на вашите устройства, можете да си изпращате текстови съобщения и да се обаждате един на друг безплатно, колкото искате, независимо къде се намирате.

Какво ще кажете за получаване на съобщения в международен план?

Независимо дали Pinger поддържа държава, получавате съобщения от всяка точка на света. Поддръжката на страната влияе само върху изпращането на съобщения.

Как да настроите Pinger Textfree

Стъпка 1: Изтеглете Pinger Textfree

Отидете в магазина за приложения и изтеглете приложението, потърсете pinger, Inc. Изберете този, наречен „Pinger Textfree Ultra.“ Това е безплатно приложение. (Pinger има и други приложения, така че проверете и тях.) Изтеглете както всяко друго приложение и отворете приложението. След като инсталирате и стартирате Pinger Textfree, натиснете лилавия бутон „Регистрация“. Това е толкова просто!

Стъпка 2: Задайте местоположението си

За да получи местен номер, Pinger Textfree се нуждае от достъп до вашето местоположение. Така че отидете на Настройки> Поверителност> Услуги за местоположение> Без текст и изберете „Докато използвате“.

Сега въведете отново приложението Textfree и се появява списък с местни телефонни номера. Продължете и изберете новия си телефонен номер и докоснете „Избор на този номер“. Появява се поле за съобщение с избрания от вас номер, ако е правилен, докоснете „Потвърждаване“. Ако е неправилно, натиснете „Назад“.

източник: Pinger

Стъпка 3: Регистрирайте своя акаунт

Сега попълнете информацията, която те искат, потребителско име, парола и вашия имейл адрес (Рядко ви изпращат имейли, освен за промяна на паролата и за потвърждение на имейла ви.) Въведете цялата поискана основна информация, като например вашата възраст и пол.

Това са вашите идентификационни данни за вход с Pinger. Използвайте ги за влизане в приложението или в мрежата за достъп до вашия акаунт и свързване с приятели и семейство.

Стъпка 4: Известия и Facebook Connect

След това позволете на Pinger Textfree да ви изпраща известия и да му предоставя достъп до вашите контакти. Поле за съобщение пита вашето разрешение. Изберете „OK“.

Pinger също ви позволява да публикувате публикация на стената си във Facebook, като давате на всеки своя нов номер.

Как да използвам Pinger Textfree

Стъпка 1: Изпратете първия си текст

Отворете входящата си поща и в горния десен ъгъл има бутон за ново съобщение 

Докоснете този бутон. Отваря се нов екран за съобщение с лента за търсене в горната част, където въвеждате името или номера на вашите контакти. Изберете вашите контакти за съобщението. И след това въведете съобщението си в текстовото поле, както бихте направили във всяко приложение за съобщения. Когато приключите, докоснете бутона Изпрати. Това е!

източник: Pinger

Получаване на текстове

За да опресните екрана си, за да видите дали сте получили нови текстове, издърпайте екрана, докато видите стрелка. Екранът ще се опресни.

Стъпка 2: Получаване на минути за осъществяване на разговори

За да получите безплатни минути за обаждания, трябва да гледате предложени видеоклипове, партньорски оферти или да изтеглите приложения, които те препоръчват. Като алтернатива можете да закупите минути в пакети от 100, 400 или 1000.

За безплатни минути

 1. От вашата пощенска кутия щракнете върху бутона, който прилича на старомоден телефон (наречен икона на клавиатурата за набиране) в горния десен ъгъл на лентата с инструменти
 2. Докоснете долното ляво поле, което показва текущото ви минутно салдо
 3. Изберете да гледате видеоклипове за безплатни минути или пълни предложения за партньори за безплатни минути,
  1. ИЛИ закупете минути
източник: Pinger

След като завършите видеоклипа или партньорската дейност, в рамките на няколко минути на екрана трябва да се появи съобщение, че сте получили безплатните си минути. Ето!

Опции за покупка

Ако гледането на видеоклипове, извършването на партньорски дейности и използването на приложения не е вашата игра, купувайте минути, използвайки същия начин на плащане, който използвате за вашия акаунт в iTunes - в момента на 100 минути за 1,99 щ.д., 500 минути за 9,99 щ.д. и 100 минути за щатски долари 18,99.

Стъпка 3: Обадете се

Това е толкова просто, колкото изпращането на текст и пингър текстово безплатно ни дава сервални начини за осъществяване на разговори. Изберете контакт, въведете телефонния номер на вашата клавиатура за набора, за когото искате да се обадите, или вземете разговор от входящата си поща - всички тези начини осъществяват повиквания.

Когато разговорът се свързва, проверете горния ляв ъгъл по време на разговора, за да се уверите, че имате постоянен сигнал „HD“ или „отлично“ качество за най-добри резултати.

Стъпка 4: Настройте гласовата си поща

Да, pinger textfree се доставя и с гласова поща! И настройването на това е лесно. Почти всичко, което трябва да направите, е да запишете персонализираното си гласово съобщение и готово.

източник: Pinger

Настройте персонализирана гласова поща

 1. Отворете Inbox
 2. Докоснете бутона Textfree горе вляво. Това отваря менюто Настройки
 3. Изберете поздрав за гласова поща от менюто Настройки
  1. Изберете Потребителски, след което докоснете запис. Натиснете Stop, когато завършите
   1. Ограничено до 30 секунди или по-малко
  2. Когато сте готови, докоснете Запазване

Има и опция по подразбиране, ако не искате да персонализирате гласовата си поща.

Настройте или променете подпис без текст на Pinger

Уведомяването на хората кой сте е важна част от процеса, така че вашите приятели, семейство и други връзки знаят кой сте. Вашият подпис е вашата визитна картичка, така че я осветете!

За щастие, Pinger улеснява настройката или промяната. Първо отидете в менюто Настройки, като докоснете бутона Textfree горе вляво. Това отваря менюто Настройки. Изберете Подпис от опциите на менюто, за да настроите, редактирате, премахнете и промените. Това е!

Използване на Pinger Textfree по време на пътуване

Не забравяйте, че Textfree използва интернет за работа, така че пътуването с вашия iPhone е толкова лесно, колкото WiFi връзка. Не забравяйте да превключите вашия iDevice в самолетен режим, така че да избегнете всякакви такси за международен роуминг на данни. Основното правило е, че когато имате WiFi, имате Textfree. Затова продължете и правете тези текстове и обаждания до всичките си приятели и семейство у дома.

И не забравяйте, че всички обаждания до и от приятелите ви в Textfree са безплатни. Както всички входящи повиквания. Когато трябва да осъществите изходящи повиквания, ще ви трябват вашите кредити.

Освен това получавате съобщения от всяка точка на света. Дали Pinger поддържа държава, не влияе върху способността ви да получавате текстови съобщения.

Ще получат ли моите приятели международни такси?

Никога не се страхувайте! Тъй като Textfree ви дава телефонен номер в САЩ или Канада, можете да използвате Textfree и вашите приятели у дома НЯМА да получават международни такси, когато сте в чужбина! Ще се прилагат само техните стандартни цени за изпращане на текстови съобщения и разговори.

Отстраняване на неизправности с Pinger Textfree

Не получавате местен телефонен номер в САЩ

Ако не виждате регионален код, който изглежда познат, първо проверете дали услугите за местоположение са активирани за Textfree. Затова продължете и се уверете, че това е включено чрез Настройки> Поверителност> Услуги за местоположение> Без текстови> Докато използвате

Когато услугите за местоположение са настроени на Никога, се появява случаен списък с кодове на области и номера. Така че проверете отново дали Услугите за местоположение наистина са настроени на Докато се използват. Когато е зададен по този начин (на Докато се използва), вашите местни кодове са достъпни.

Изтриване на съобщения

Премахването на стари съобщения е изключително лесно в Pinger Textfree и следва същия процес на повечето от нашите приложения за iOS. Просто плъзнете надясно наляво над разговор, докато се появи червеният бутон за кошче. След това докоснете „Изтриване“ от изскачащото съобщение. Това е.

Ако искате да изтриете само едно съобщение, а не цял разговор, просто докоснете и задръжте съобщението, което искате да премахнете. Изскачащо меню предоставя следните опции: копиране, препращане, изтриване и изтриване на всички. Изберете Изтрий, за да изтриете едно съобщение от разговор, или Изтрий всички, за да изтриете всички съобщения от този разговор.

Внимание

След като съобщенията ви бъдат изтрити, те не могат да бъдат възстановени по-късно. Когато съобщението ви бъде премахнато от входящата ви поща, то се премахва и от сървърите на Pinger. Така че продължете с повишено внимание.

Проблем при изпращането на снимки или стикери?

Изпращането и получаването на снимки с pinger textfree е същият процес като повечето приложения за съобщения. Инициирайте ново съобщение или продължете разговор с текущо съобщение. От долния ляв ъгъл изберете знака „+“. Това отваря меню за снимка, избор на изображение или стикери. Изберете опцията си и към вашия текст се добавя малка миниизображение на изображението. Добавете вашето написано съобщение и voilà, изпратете го!

Някои предупреждения

Ако сте в Канада : понастоящем картинни съобщения не могат да се получават от контакти, чийто оператор е Rogers Communications

Ако сте в САЩ : понастоящем картинни съобщения не могат да се получават от контакти, чийто оператор е T-Mobile

Приятели, които ви казват, че не могат да чуят нищо, което казвате?

Ако хората ви уведомяват, че не ви чуват, шансовете са, че pinger textfree няма достъп до микрофона ви. Трябва да предоставите разрешение за това, така че следвайте тези стъпки, за да накарате всичко да работи отново.

Как да Mic Mic Pinger Textfree

 1. Докоснете  Настройки> Поверителност> Микрофон
 2. Уверете се, че Textfree е включен
  1. Зелено е, ако разрешите достъп

Каква е тази малка отметка в текстовете ми?

Ако видите малка отметка до вашите съобщения, това е наистина страхотно нещо. Това означава, че и вие, и вашият приятел използвате Pinger Textfree. Така че сега знаете, че можете да се обаждате и да си изпращате съобщения безплатно, независимо къде се намирате, стига и двамата да сте свързани чрез WiFi или данни. Страхотно!

Искате ли да изпращате обаждания направо на гласова поща?

Да, това малко приложение прави и това. За да настроите това, натиснете бутона Textfree горе вляво. Това отваря менюто Настройки. В Настройки включете опцията Изпращане на всички повиквания на гласова поща (фонът на бутона става лилав.) И познахте; готово.

Трябва да блокирате контакт?

Понякога получаваме съобщения от хора, които просто не искаме да се показват в нашия дигитален квартал. Добрата новина е, че Pinger Textfree има няколко начина да блокира тези хора да не се показват.

Най-лесният начин е да отговорите на всеки нежелан контакт, като изпратите съобщението „СТОП“. Уверете се, че сте премахнали всеки подпис в съобщението, преди да го изпратите. Когато изпратите думата „СТОП“, тя блокира този човек да ви изпрати съобщения. Това важи за хората, които използват или не използват Textfree.

източник: Pinger

Вторият начин да блокирате някого е да прекарате пръст по разговора от входящата ви поща. Плъзгането отваря меню, което включва БЛОКИРАНЕ (заедно с Изтриване и други опции.) Изберете БЛОКИРАНЕ. Изскачащо съобщение потвърждава блока, като ви уведомява, че блокира обажданията и текстовете от този човек. Изберете Блокиране, ако това искате.

След като някой бъде блокиран, всички разговори се премахват от входящата ви поща. И тези съобщения не могат да бъдат извлечени. Ако по-късно решите, че искате съобщения и обаждания от този човек, деблокирането им е толкова просто, колкото изпращането на ново съобщение на този човек. Те незабавно се отблокират. Просто и красиво!

Ако НЕ използвате Textfree и искате да блокирате Textfree потребител

Най-лесният начин да блокирате някого е да изпратите SMS на неговия номер. Не включвайте нищо друго в това съобщение . Pinger автоматично отговаря в отговор със съобщение с молба да потвърдите блокирането. След като бъде потвърдено, този човек е блокиран да изпраща съобщения до вас.

iOS срив след актуализации?

Ако след актуализиране на iOS на iDevice на iOS възникне срив на приложението, има няколко неща, които да опитате. Вижте статията ни за сриване или блокиране на приложението за по-подробна информация.

 1. Нулирайте мрежовите настройки
  1. Настройки> Общи> Нулиране> Нулиране на мрежовите настройки
  2. Изтрива всички настройки, които вашият iDevice съхранява, включително пароли, VPN и APN настройки
 2. Изключете и включете WiFi
  1. Настройки> Wi-Fi
  2. Превключете
  3. Изчакайте 20-30 секунди
  4. Включете отново ВКЛ
 3. Свържете се с различна WiFi мрежа, ако е налична
  1. Изберете от наличния списък под Избор на мрежа
  2. Може да се наложи да въведете парола
 4. Забравете WiFi мрежата
  1. Настройки> Wi-Fi
  2. Докоснете Име на WiFi мрежа
  3. Изберете Забравете тази мрежа
   1. Потвърдете Забравете
  4. Изчакайте 20-30 секунди
  5. Свържете се отново с мрежата
   1. Трябва да въведете паролата отново
 5. Нулирайте настройките на вашия iDevice
  1. Настройки> Общи> Нулиране> Нулиране на всички настройки
   1. Премахва вашите предпочитания за WiFi, Bluetooth, Не безпокойте, Известия, Общи, Звуци, Яркост и тапет и Поверителност

Увийте

Телефонните алтернативи като Pinger Textfree предлагат iFolks гъвкавост и свобода при осъществяване на обаждания или изпращане на текстови съобщения, независимо дали в страната или извън нея. А наличието на определен и реален номер в САЩ ви осигурява известна поверителност, когато искате да ограничите броя на хората и фирмите, които имат вашия „истински“ номер на iPhone.

А за тези с ограничен бюджет това приложение ви помага да поддържате връзка с любимите си хора и всички ваши бизнес контакти. Той дори осигурява гласова поща!

Pinger textfree предлага допълнителни функции като персонализирани теми за вашите текстови разговори, списък с последните ви повиквания и различни текстови тонове и мелодии. А Pinger винаги актуализира приложението, затова проверете, за да видите кои са най-новите функции, като актуализирате приложението си или разгледате магазина за приложения.

Бележка за входящи повиквания. Ако използвате функцията за автоматично заключване на вашия iDevice, понякога входящите повиквания се прекъсват, докато въвеждате паролата си. Това е неприятност, по която разработчиците работят.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found