Как да възстановите фабричните настройки на Jailbroken iPhone / iPad с помощта на iTunes

Ако притежавате прекъснат iPhone или iPad и трябва да го възстановите до фабричните настройки, но не сте сигурни какъв е правилният начин да го направите, без да повредите устройството, попаднали сте на правилното място.

Има един прост начин да направите това. Уловката обаче е да следвате внимателно всяка стъпка по буква и да не пропускате нищо. В противен случай можете да се сблъскате със сериозни проблеми с любимия си iPhone.

Възстановете вашето iOS устройство с iTunes

Имате ли прекъснат iPhone и се притеснявате, че фабричното му нулиране може да загуби джейлбрейк? Не се притеснявайте. Имаме изключително лесен хак за това. Всичко, което трябва да знаете предварително, е просто английски, за да можете внимателно да четете и да следвате всяка стъпка. Най-технологично предизвиканият човек в света също може да направи това. Първата стъпка е да имате най-новата версия на iTunes на вашия компютър или Mac.

Може би си мислите, че имате най-новата версия, но познайте какво? Актуализираните версии на iTunes продължават да се появяват и изключват и е по-добре да проверите, отколкото да предположите. След като приключите с разполагането на най-новата версия на iTunes на вашия компютър, свържете вашия iPhone или iPad към системата.

Това може да стане чрез свързване на единия край на вашия USB порт за зареждане към телефона, а другия към компютъра. След това вашата система ще открие устройството. След като го направи, отидете под списъка с устройства в iTunes и го изберете. Това е доста лесно. Но какво ще стане, ако вашата система не открие вашия iPhone? Спокойно, имаме план Б.

Ако iTunes не открие вашия iPhone автоматично, трябва да го поставите в режим DFU.

Как да влезете в режим DFU

Можете да направите това, като натиснете и задържите едновременно бутона за дома и захранването за около десет секунди и след това освободите бутона за захранване, но не и бутона за начало. Веднага след като това стане, телефонът ви ще бъде открит в iTunes. Следователно, той ще бъде видим в списъка с устройства сега, за да можете лесно да го изберете. След като бъде избран, влезте в раздела Резюме.

Сега да се върнем към него ...

Разделът Резюме ще има опция за възстановяване и тук трябва да отидете нататък. След кликване iTunes ще ви покаже различни начини за възстановяване, които предоставя. Трябва да следвате снимката по-долу и след като го направите, ще получите избор за възстановяване на телефона си.

Тук е уловката; тъй като телефонът ви е прекъснат, е необходимо ДА ИЗБЯГАТЕ с помощта на резервни копия. Когато ви попита дали искате да направите резервно копие на настройките си, преди да го възстановите до фабричните настройки, не забравяйте да изберете опцията „не архивирайте“.

След това ще се потвърди отново, ако искате да възстановите вашия iPhone. Щракнете върху „Възстановяване“ и го оставете да завърши процеса. Рестартирането на телефона е част от този процес, така че трябва да запазите спокойствие, когато се рестартира. Нормално е.

Все още не трябва да изключвате iPhone. Трябва да поддържа връзка, докато започне да функционира нормално. След рестартиране първото нещо, което ще ви попита, е дали искате да го възстановите от предишно архивиране или да го използвате като ново.

Този въпрос е свързан с предишния. Тъй като му казахте да не прави резервно копие на вашия iPhone, тъй като е прекъснат, трябва да изберете опцията „Настройка като нов iPhone“. Най-накрая извършихте фабрично нулиране, без да загубите джейлбрейк във вашия iPhone.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found