iPhone 4s Черен екран след актуализация, Fix

Много потребители, които са имали iphone на автоматична актуализация, се оплакват, че имат този проблем с iphone 4S след актуализация на iOS9.

В повечето случаи проблемите, свързани с черния екран, могат да бъдат отстранени чрез рестартиране, нулиране, възстановяване от архивиране или възстановяване като нови процеси. Нулирането на устройството не изтрива вашите данни.

Този 3'R 'процес също ще помогне при проблеми около „Slide to Upgrade“. Ако след надстройката вашият iphone 4S заседне на слайд за надстройка, процесът ще ви помогне с това.

Рестартирам

Рестартирането е най-добрата първа стъпка за отстраняване на неизправности. Можете да направите рестартиране, като натиснете и задържите бутона „Sleep / Wake“ за пет секунди. Тъй като няма да можете да видите екрана, поставете пръста си в горната част на екрана от лявата страна и след това плъзнете пръста си до десния ръб. Можете да опитате да включите iPhone отново, като натиснете и задържите бутона „Sleep / Wake“ след няколко минути.

Нулиране

Ако рестартирането на вашия iPhone не реши проблема с черния екран, нулирайте устройството. Можете да направите това, като едновременно задържите бутоните „Sleep / Wake“ и „Home“. Трябва да можете да видите как се появява логото на Apple, преди да пуснете бутоните.

3 Ключови специални

Ако рестартирането или нулирането не са решили проблема, можете да опитате този съвет, изпратен от един от нашите потребители. Опитайте да задържите бутоните Power + Home + Volume down и изчакайте няколко, за да отговори вашето устройство. Не сме опитвали това, но няколко потребители във форума са имали успех с това.

Възстановете до фабричните настройки

Възстановяването на iPhone до фабричните настройки обикновено е последната стъпка, която трябва да разрешите, че имате проблем с черния екран, преди да го вземете при специалист от Apple.

Ако имате проблем с други модели iphone след надстройка на iOS 9, моля, вижте статията по-долу.

//appletoolbox.com/iphone-black-screen-bug-after-ios-9-update-fix/

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found