Причини за деинсталиране на Flash от вашия Mac; Как да

Обзалагаме се, че сте чували за Adobe Flash и сигурно сте се чудили и за използването му. Горкото същество наистина се е провалило и е било малтретирано от години. Толкова е крехко, че е по-добре да го зарежете и да продължите напред.

Има един прост начин да се каже „Adobe Flash се провали ужасно, когато става въпрос за проблеми със сигурността“. Днешната ултрамодерна, високотехнологична среда се нуждае от 24 часа, 360-градусова бдителност и всеки софтуер, който не успее да направи това, не заслужава място на вашата машина. Най-лошото е, че този проблем не е нов. Ето какво трябваше да каже Стив Джобс по въпроса.

Някои цифри, факти и още ...

Знаете ли, че Flash е основната причина за срива на Mac?

Symantec, един от пионерите на ИТ сигурност, архивиране и съхранение, наскоро подчерта Flash като един от най-лошите софтуери, що се отнася до записите за сигурност . Стив Джобс искаше тези проблеми да бъдат разрешени и да работи в тясно сътрудничество с Adobe - без истинско, постоянно решение.

Алекс Стамос, главният служител по сигурността на Facebook, каза,  „Време е Adobe да обяви датата на края на живота на Flash и да поиска от браузърите да зададат убийства на същия ден“

Какво прави Adobe?

Нека започнем това малко положително, това е, което компанията твърди, че прави, за да подобри проблемите със сигурността.

... НО вече беше твърде дълго, Adobe вече десетилетия преследва „Flash-Fix“. Чудим се колко точно време отнема на гигантска софтуерна компания да поправи проблем, който съществува от години, а по никакъв начин не е дребен?

Потребителите са загубили търпение и Adobe е изчерпал времето ....

Защо все още „мига“?

Единствената и голяма причина, поради която все още използваме Flash (и вероятно защо все още не е отменен), е, че някои от големите организации в медиите, правителството и рекламата са щастливи да го използват. С наличната правилна ИТ структура, защо тези компании продължават да използват обезпокоителния софтуер, е въпрос, на който не успяваме да отговорим ...

За да попречим на Flash на Adobe да вдлъбна уеб изживяването, трябва да заемем позиция, която да изхвърли Flash от нашите системи. Не забравяйте, че просто деактивирането му във вашия браузър не е достатъчно за сигурността, от която се нуждаем. Това също би означавало, че няма повече достъп до (някои) популярни програми и услуги, но ние вярваме, че индустрията ще навакса, особено като се има предвид рекордите на Adobe за провали.

Как да деинсталирам Flash от Mac

Ако сте с нас, следвайте лесните инструкции по-долу, за да премахнете Flash от вашата система.

# 1. Използване на Flash Uninstaller

Този е доста прав. Всичко, което трябва да направите, е да изтеглите деинсталатора и да го стартирате - това е - сега сте без Flash!

# 2. Премахване на Flash ръчно

Само малко сложно, но доста изпълнимо, следвайки указанията по-долу

  • Отворете прозореца на Finder и направете своя път към „ Macintosh HD / Библиотека / Интернет приставки“
  • Намерете xpt и Flash Player.plugin
  • Изтрийте файловете

Поздравления! Вие сте без Flash.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found