Не получавате известия за звънене на вашия iPhone? Как да поправя

Умните домашни устройства, като свързани с интернет звънци или камери, могат да направят живота ни по-лесен и безопасен. Но това е само ако работят.

Вземете например охранителни камери Ring. Известията са критичен елемент от екосистемата на Ring. Ако срещате проблеми с известията за звънене, губите едно от основните предимства на платформата.

Имайки това предвид, ето какво трябва да знаете за известията за позвъняване - и как да ги поправите, ако не работят.

Какво представляват известията на звънене?

Продуктите с пръстени са по същество камери за домашна сигурност, които ви позволяват да виждате, чувате и дори говорите с хора директно от вашия смартфон.

За пример ще използваме различните видео звънци на Ring. Когато устройството за звънене открие движение, то ще изпрати известие до вашето устройство iPhone или Android.

Докосването на това известие ви позволява бързо да видите видео емисия за това кой е на вратата ви. Можете също така да проведете пълен разговор с този посетител - дори ако не сте вкъщи.

Настройка на известия за звънене

За да получавате известия за звънене на вашето устройство, ще трябва да конфигурирате правилно iOS.

Преди да започнете да използвате известия за звънене, ще трябва да изтеглите приложението, да настроите акаунт и да активирате устройството си.

 • Отворете приложението Настройки.
 • Превъртете надолу, докато видите Ring.
 • От менюто звънене натиснете Известия.
 • Ring препоръчва да имате активиран всеки превключвател в Известия за най-добро използване. Уверете се, че всички са включени (зелено).
 • Сега можете да изберете стил на предупреждение.

След като всичко това бъде настроено, ще започнете да получавате сигнали за детектор на движение и посетители на вашето устройство iPhone. Както вече споменахме, просто докоснете сигнал, за да започнете сесия на живо.

Също така ще трябва да предоставите на приложението Ring достъп до микрофона на вашето устройство, за да работи всичко правилно. Но това не е свързано с предупреждения.

Отстраняване на проблеми с известието при позвъняване

На теория би трябвало да бъдете добри с известията за звънене, след като ги настроите. Но ако четете тази статия, вероятно вече знаете, че потребителите могат да срещнат проблеми с появяването на известия за позвъняване. Ако имате проблеми, прочетете някои ключови съвети за отстраняване на неизправности.

Проверете вашия интернет

Една от най-честите причини за грешки при известяване при звънене е Wi-FI мрежата, която използвате. Звънещите устройства се нуждаят от интернет връзка, за да изпратят известие до вашето устройство.

Ако има проблем с модема или рутера ви, това може да причини проблеми с устройството ви Ring и самите известия.

Така че, преди да продължите, уверете се, че вашата Wi-Fi мрежа функционира правилно. Предлагаме да се опитате да видите поток на живо от вашето устройство Ring като бърз тест.

Свързани ръководства за отстраняване на неизправности

  Дори ако Wi-Fi мрежата работи, може да има проблем с вашия рутер или модем. Някои потребители съобщават за успех с нулиране на рутер или модем. Не е ясно защо това адресиране известия издава адреси, но изглежда работи поне в няколко случая въз основа на потребителски отчети.

  Точният метод за нулиране на вашия модем или рутер може да варира в зависимост от марката и модела на устройството. Предлагаме ви да разгледате ръководството за потребителя или да потърсите онлайн името на модема / рутера за инструкции.

  Проверете настройките на приложението Ring

  Преди да проверите приложението си Ring, трябва да имате предвид, че уведомленията за Ring са специфични за устройството. Ако например имате активирани известия за звънене на вашия iPhone, това не означава, че те ще бъдат активирани на вашия iPad.

  По същество, ако не виждате известия за звънене на вторично устройство, просто трябва да активирате известията на това устройство.

  В тази бележка трябва да проверите отново, за да се уверите, че сигналите за звънене и предупрежденията за движение дори са активирани на основното ви устройство.

  Проверете дали известията са активирани в приложението. В противен случай те няма да се появят, дори ако са активирани в iOS.
  • Отворете приложението Ring.
  • Отидете в менюто Настройки на устройството.
  • Уверете се, че превключвателите както за сигналите за звънене, така и за сигналите за движение са включени (и двете ще бъдат сини).

  Трябва също да проверите интернет връзката на вашето устройство Ring. Дори ако вашата Wi-Fi мрежа функционира нормално, устройството ви Ring може да има проблеми при свързването.

  Отворете приложението Ring и отидете до менюто Device Health. Под настройката Сила на сигнала се уверете, че пише „Добър“.

  Менюто Device Health ще ви даде бърз поглед колко силна е връзката на вашето устройство.

  Някои устройства с пръстен изискват зони за движение, за да работят правилно. За да управлявате или настроите Motion Zone, отворете приложението Ring и изберете вашето устройство.

  Придвижете се до Настройки за движение -> Зони за движение -> Добавяне на зона за движение .

  Оттук. Приложението ще ви преведе през останалата част от процеса.

  Можете също така да опитате да деинсталирате приложението Ring и след това да го инсталирате отново. Възможно е да има проблем с данните или инсталацията на приложението, което бързото преинсталиране трябва да поправи.

  Проверете Apple страна на нещата

  Поправянето от страна на Apple включва обичайните съвети за отстраняване на неизправности. Но първо се уверете, че не е активирана обща настройка като „Не безпокойте“.

  Ако вашето устройство Ring работи нормално, проблемът може да е в центъра за известия на iOS. Предлагаме ви да се върнете назад и да опитате да активирате известия за приложението Ring (вижте нашите по-ранни инструкции).

  Като допълнителна странична бележка може да искате да се уверите, че функцията за известяване на iOS по някакъв начин не е активирана.

  Например проверете дали функцията „Не безпокойте“ е активирана. В подобна бележка може да сте настроили неволно известия за звънене да доставят тихо. Намерете известие за позвъняване в центъра за уведомяване, плъзнете отдясно наляво , докоснете Manage и изберете Deliver Prominently .

  Друг съвет е да деактивирате известията за позвъняване на вашия Apple Watch. По някаква причина това може да попречи на известията, показвани на вашия iPhone. Просто отворете приложението Watch, отидете на Notifications и превключете превключвателя до Ring.

  • Уверете се, че сте актуални: Изтеглете най-новата налична версия на iOS. Можете да го направите, като отворите Настройки> Общи> Актуализация на софтуера.
  • Извършете меко нулиране: Това се различава в зависимост от конкретното устройство на Apple, което използвате, така че ще ви насочим към собствения документ за поддръжка на Apple.
  • Нулиране на мрежовите настройки: Това може да помогне на всички проблеми, свързани със софтуерна свързаност в края на Apple. Просто отидете в Настройки -> Общи -> Нулиране. (Не забравяйте да отбележите вашето Wi-Fi име и парола, тъй като може да се наложи да ги наемете)

  В най-лошия случай може да се наложи да извършите пълно нулиране на вашето iOS устройство. Просто не забравяйте да архивирате устройството си в iTunes или iCloud, преди да продължите.

  Също така си струва да изпробвате тези стъпки на множество устройства. Можете да отпишете едно устройство на Apple, което се провали. Но ако известията за звънене не се появяват на множество устройства на Apple, проблемът вероятно не е в тях.

  Ако всичко друго се провали

  Както току-що споменахме, ако проблемите с известяването ви при звънене продължават през всички тези стъпки, проблемът вероятно е с вашето устройство с пръстен.

  Препоръчахме да се свържете с отдела за поддръжка на клиенти на Ring, за да видите дали те могат да отстранят проблема или да ви дадат заместващо устройство. Можете да се свържете с обслужването на клиенти на Ring на тази страница за помощ.

  Като цяло, ако имате проблеми, свързани с известия на вашия iPhone или iPad, не забравяйте да гледате нашия видео урок на YouTube за някои полезни съвети и трикове, които изглежда са помогнали на над 40 хиляди потребители.

  Надяваме се, че сте намерили тези съвети за полезни и сте успели да отстраните проблемите с известяването на звънене на вашия iPhone. Моля, уведомете ни в коментарите по-долу, ако имате въпроси.

  скорошни публикации

  $config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found