Бутоните за сила на звука на iPhone не работят, поправете

Няколко потребители съобщиха, че бутоните за сила на звука отстрани на iPhone не работят, което означава, че техните iPhone не реагират, когато искат да намалят или увеличат силата на звука. Изпълнете следните стъпки за отстраняване на проблеми със силата на звука на вашия iPhone. Моля, обърнете внимание, че след извършване на всяка стъпка, моля тествайте дали вашите проблеми с контрола на силата на звука на iPhone са разрешени.

  • Рестартирайте iPhone, като натиснете и задържите бутона за заспиване / събуждане.
  • Актуализирайте вашия iPhone до най-новата версия на iOS. (Как да актуализирате вашата версия на iOS). Това може да реши проблема ви.
  • Нулирайте вашия iPhone, като натиснете и задържите бутоните за заспиване / събуждане и бутона Home, докато не видите логото на Apple

Ако горните съвети не разрешат проблема ви; проверете дали можете да регулирате силата на звука в Настройки> Звуци. Ако можете, вероятно имате хардуерен проблем. Може да поискате вашето iOS устройство да бъде проверено в Apple Store и те да го разгледат, особено ако вашето устройство все още е в гаранция. Можете също да опитате следното:

  • Ако чувствате, че бутоните се чувстват кашави, опитайте се да почистите, като вакуумирате бутоните за сила на звука с обикновена вакуумна дюза.
  • Възможно е бутоните ви да са залепнали. Опитайте се да ги освободите, като натискате няколко пъти силата на звука нагоре и надолу.
  • Извършете възстановяване на DFU. (Използване на DFU Restore за решаване на проблеми с iPhone)

Ако вашите бутони за сила на звука все още не функционират правилно, може да искате да използвате функция за достъпност, наречена Assistive Touch. Това ще ви позволи да контролирате силата на звука с помощта на сензорния екран. (Как да използвате вашето iOS устройство без бутона за начало)

Свързани:  iPhone остана в режим на слушалки, поправете

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found