Въпроси и отговори: Наех филм на устройството си с iOS, как мога да го гледам на компютъра си?

В: Наех филм на устройството си с iOS (iPhone, iPad или iPod touch), как мога да го гледам на моя компютър, Apple TV или друго устройство?

О: Можете да възпроизвеждате наем на повече от едно устройство, ако изтеглите филма си под наем на компютъра си - или го гледайте на компютъра си, или го синхронизирайте с вашия iPhone, iPad или iPod. Можете да премествате филма между различни устройства като Apple TV, iPhone, iPad или iPod.

Ако обаче изтеглите филм под наем на вашия iPhone, iPad, iPod или Apple TV, не можете да го преместите на друго устройство, като вашия компютър, Mac или други устройства с iOS. Но все пак можете да гледате нает филм на телевизора си чрез Apple TV и AirPlay.

Как да наемете филми от iTunes с Mac или Windows PC?

Отворете iTunes на вашия компютър и отворете Филми в iTunes store. Потърсете филм, който искате да наемете, и кликнете върху него.

Ако този филм е достъпен за наемане, опцията за наем се появява точно под възможността за покупка. Кликнете върху цената и въведете паролата си за Apple ID. След като филмът е на вашия компютър, намерете го в раздела за Наети филми и кликнете върху него, за да го гледате.

Когато наемете филм от iTunes на компютъра си, или го гледайте на компютъра си, или го синхронизирайте с вашия iPhone, iPad или iPod. След това използвайте iTunes, за да синхронизирате вашия филм под наем за iTunes с вашия iDevice (и) и компютър. Имайте предвид, че можете да вземете под наем само на едно и също устройство едновременно.

Наемете филм от iTunes на вашия iPhone, iPad или iPod!

Ако наемете филм от iTunes на вашия iPhone, iPad или iPod, Apple ви позволява да го гледате на този iDevice или чрез AirPlay на вашия Apple TV.

  • Отворете приложението iTunes Store
  • Намерете раздела Филми
  • Потърсете филма, който искате да гледате, и го изберете
  • За да наемете, докоснете цената, за да наемете
  • Въведете паролата си за Apple ID
    • Приемете Общите условия, ако е приложимо

Можете ли да гледате нает филм от iTunes без връзка с интернет?

Но трябва да изтеглите филма на iDevices, преди да го гледате . В този момент имате 30 дни, за да започнете да гледате този филм, след като го наемете.

И имайте предвид, че след като започнете да гледате филма, имате само 24 часа (САЩ) или 48 часа (Останал свят), за да го завършите. Можете да гледате филма толкова често, колкото искате, докато изтече 24-48 часа по-късно.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found