Не можете да възпроизвеждате видеоклипове след актуализация на iOS 10.2, инструкции

С актуализацията на iOS 10.2 на Apple има някои основни промени в начина, по който видеоклиповете се съхраняват и възпроизвеждат на вашия iPhone и iPad. Приложението TV работи на iDevices и вашия Apple TV. За достъп до вашия Apple TV, изберете приложението за телевизия от началния екран или натиснете иконата на екрана на вашето Siri Remote. За iPhone и iPad докоснете телевизионното приложение на началния екран.

Както при всички актуализации на iOS, има известно объркване как да се правят нещата. И разбира се, има грешки и грешки за отстраняване. Така че, ако не можете да възпроизвеждате старите си видеоклипове след тази актуализация, прочетете няколко съвета как да разрешите проблема.

Приложението Videos вече се нарича TV App

Всички нови видеоклипове, които купувате от магазина за приложения, продължават да се показват в телевизионното приложение, точно както в сегашно остарялото приложение за видеоклипове. И всички предишни покупки на видео от магазина също са автоматично достъпни в това ново приложение.

Вашето видео съдържание

Докоснете приложението за телевизия и изберете първата опция в долната част на екрана „Библиотека“. Цялото ваше закупено съдържание и мултимедията от вашето старо приложение Видео се показват тук. За да намерите списък с предавания и филми, които сте купили или наели в iTunes Store, използвайте този раздел Библиотека. И ако имате домашни филми, които сте прехвърлили на своя iPhone или iPad, те също се показват в раздела „Библиотека“. Например всички ваши телевизионни предавания, закупени преди актуализиране до iOS 10.2, вече са в раздела за телевизионни предавания на библиотеката  .

Други раздели за телевизионни приложения

Приложението TV разполага с четири раздела. Отвъд раздела „Библиотека“ ще откриете „Гледайте сега“, „Магазин“ и „Търсене“.

Гледай сега

Разделът Гледайте сега има два раздела - Напред Напред и Препоръки. Първият раздел, Up Next, показва вашите текущи телевизионни предавания и филми. Вторият раздел, Препоръки, съдържа съдържание, подготвено от телевизионните експерти на Apple. Цялото съдържание в Watch Now се възпроизвежда незабавно. Гледайте сега също филтрира по безплатно съдържание, вашите абонаменти, покупки и наеми.

Съхранявайте

Разделът Магазин инсталира приложения, които поддържат телевизионното приложение, включително приложения, за които сте абонирани поотделно, като Hulu, HBO Now и т.н. Магазинът включва и приложения, които работят с вашия абонамент за кабелна или сателитна телевизия, като A&E, BBC и други. Ако вашият доставчик на платена телевизия поддържа Единен вход, всичко, което правите, е да влезете веднъж, за да получите незабавен достъп до всички приложения, включени в абонамента ви за платена телевизия . С раздела Магазин преглеждането на най-новите телевизионни предавания и филми от iTunes също е лесно!

Но има съществена пречка пред магазина на TV App. Понастоящем не поддържа Netflix или Amazon Video. А функцията за единичен вход в момента работи само с малка група доставчици и в момента НЕ работи с Comcast, Time Warner Cable и Verizon FiOS - големите оръжия! Така че идеята е страхотна, но докато приложението на Apple TV не получи съществена подкрепа от големите доставчици на кабелни и сателитни системи, единичният вход все още е мечта.

Търсене

Разделът Търсене ви позволява да намерите любимите си телевизионни предавания и филми по заглавие, актьорски състав или екип. Помолете Siri да ви потърси! Разделът „Търсене“ също ви показва какво е актуално днес. И когато видите нещо, което харесвате, просто помолете Siri да добави това телевизионно предаване или филм към вашето Up Next. Или отидете в старата школа и добавете ръчно този филм или телевизионно предаване към вашия Up Next от страницата на това съдържание.

Промяна на настройките на приложението за телевизия

Подобно на старото приложение "Видео", промяната на основните настройки е лесно чрез приложението "Настройки". За iPhone и iPad отидете в Settings> TV. За Apple TV отидете в Settings> Apps> TV.

Какво можете да настроите в настройките на TV App

 1. Включване или изключване на Next
  1. Ако не искате да показвате историята на гледане в телевизионното приложение на вашето устройство - минало или бъдеще - изключете Напред
   1. Когато изключите Up Next на вашето устройство, настройката се изключва само на това устройство и информацията ви за преглед вече няма да се синхронизира с другите ви устройства (докато отново не включите Up Next)
 2. Премахнете съдържанието от определени приложения
  1. За да изтриете миналото или бъдещото съдържание на приложение от телевизионното приложение, изберете приложението, което искате да изчистите. След това изберете Премахване или Премахване и изчистване на историята на възпроизвеждане
 3. Изчистване на историята на гледане
  1. За да премахнете историята на гледане от приложението на телевизора, изберете Clear Play History

Не можете да възпроизвеждате или намирате видеоклипове след актуализация на iOS 10.2 в приложението TV

Няколко читатели откриха, че не могат да намерят или възпроизведат старите си закупени видеоклипове с новото телевизионно приложение. Когато актуализирате до iOS 10.2, приложението TV трябва да синхронизира ВСИЧКИ ваши видеоклипове, които преди са били налични в приложението Видео. Цялото това съдържание трябва да се показва в телевизионното приложение в раздела „Библиотека“ в долната част. Но много iFolks съобщават, че не виждат никакво съдържание или не могат да възпроизвеждат съдържанието, което се показва.

Ако имате този проблем,

 1. Изтрийте новото приложение за телевизия от вашия iPhone или iPad. Ако използвате устройство iPhone 7, уверете се, че внимателно докосвате приложението на екрана, за разлика от продължителното натискане, с което сте свикнали в по-старите iPhone. След като приложенията започнат да мърдат, можете да докоснете бутона „X“ и да деинсталирате приложението.
 2. Преинсталирайте приложението за телевизия, като стартирате магазина за приложения на вашето устройство. Потърсете телевизия, докоснете иконата на облака и след това изберете ОТВОРЕНО. Това действие преинсталира приложението TV на вашия iPhone или iPad
 3. След това повторно синхронизирайте своя iPhone или iPad, за да върнете видеоклиповете обратно на вашето устройство
 4. Отворете приложението TV и изпробвайте видеоклипа си. Това трябва да ви позволи да възпроизвеждате старите си закупени видеоклипове на вашия iDevice

И все пак не можете да намерите или възпроизведете видеоклипове след актуализация на iOS 10.2? Следващи стъпки

Ако не сте постигнали успех, като използвате предишните стъпки, за да възпроизведете вашите видеоклипове на вашия iPhone или iPad, изтрийте видеоклиповете от вашия iDevice. Включете вашия iPhone или iPad във вашия iTunes акаунт на компютър и повторно синхронизирайте, за да върнете видеоклиповете обратно във вашето устройство . Някои потребители съобщават за успех, когато изтрият съдържание и го синхронизират обратно в своите устройства.

Проблеми с изтегленото съдържание за пътуванията ви далеч и широко?

Щракнете двукратно върху бутона за начало и затворете всички приложения, като плъзнете нагоре. След това отидете в Настройки> iTunes и App Store> Докоснете вашия Apple ID и излезте. След това рестартирайте iDevice. След това влезте отново с вашия Apple ID. Проверете дали WiFi е ВКЛЮЧЕН. ТОГАВА отворете приложението TV и проверете дали изтегленото ви съдържание се появява. Ако цялото ви съдържание е там, отидете в Настройки и включете самолетен режим. Върнете се в телевизионното си приложение и вижте дали изтегленото съдържание все още е там. Ако е така, опитайте да го пуснете. Ако всичко се възпроизвежда според очакванията, затворете телевизионното приложение, като плъзнете нагоре и го отворете отново, за да тествате, докато iDevice все още е в самолетен режим.

Официалната дума

Apple Support казва на читателите, че приложението за телевизия може да възпроизвежда филми офлайн без връзка с интернет, но за да направите това, трябва да свържете устройството си с компютър и да използвате iTunes, за да инсталирате съдържание на вашия iPhone или iPad. Когато изтеглите съдържание на iDevice чрез WiFi и след това се преместите в зона без WiFi, приложението TV все още търси интернет връзка за възпроизвеждане на съдържанието. Колко нелепо е това? Да се ​​надяваме тази странност на Apple да се поправи в следващия iOS!

Вашето телевизионно приложение показва ли бял екран?

 1. Отидете в Настройки> Wifi и изключете WiFi
 2. Отидете до приложението за телевизия и докоснете, за да го отворите. Видеоклипът трябва да се включи автоматично
 3. Отидете в Настройки> WiFi и отново включете WiFi отново. Видеоклиповете трябва да работят отново

Съвети за читатели

 1. Един от нашите читатели, Тед, намери страхотен трик за възпроизвеждане на изтеглени видеоклипове без wifi с помощта на новото приложение за телевизия. Първо изключете wifi, след това отворете телевизионното приложение с клетъчна връзка за данни.
  1. Докоснете иконата на библиотеката И СЛЕД това изберете изтеглената опция. Вашите филми, телевизионни предавания и друго медийно съдържание трябва да се зареждат И ПОКАЗВАТ на вашия iPad, iPhone или друг iDevice. След като се появи съдържанието, включете самолетния режим и гледайте вашите предавания и филми.
  2. ГОЛЕМОТО предупреждение НЕ е да затваряте приложението (така че няма да плъзгате нагоре), след като изпълните стъпките на Тед, изброени по-горе. Благодаря на Тед за страхотния съвет !!
 2. Друг читател предложи следното:
  1. Отидете в долната част на телевизионното приложение, докоснете иконата Store. В магазина превъртете до края на страницата и изберете „Безплатни епизоди“. Изтеглете един безплатен епизод - всичко ще свърши работа
  2. След като изтегли безплатния епизод, този читател откри, че тяхното телевизионно приложение работи нормално. И цялото предишно съдържание, включително домашните филми, се синхронизира и попълва тяхната библиотека
 3. Един колега от iFolk също забеляза, че когато тя принуди да напусне телевизионното приложение и да го стартира отново, се появи нейното допълнително изтеглено съдържание!
 4. Някои потребители заобиколиха този конкретен проблем, като активираха приспособлението за телевизия на заключения екран на iDevice
 5. Отворете телевизионното приложение и започнете да гледате телевизионно предаване и след това го поставете на пауза. Оставете приложението за телевизия да работи във фонов режим, докато не сте готови да гледате без WiFi. Работи добре, докато е в самолетен режим
 6. Този съвет използва iTunes. Това е доста драстична и времеемка опция. Поставяме този съвет тук, за да го разгледате, тъй като читател съобщава, че работи. Но това е включен процес. Ако искате да го изпробвате, първо го тествайте на няколко видеоклипа, за да видите дали това работи за вашата ситуация.
  1. За да върнете всичките си видеоклипове, включително домашните филми, всичките ви видеоклипове трябва да бъдат дефинирани като „Домашно видео“. В iTunes първо изберете вашия iDevice и след това изберете категорията Филми. От списъка с налични филми изберете вашите домашни филми и натиснете Command + I ИЛИ отидете в менюто Edit и изберете Get Info. Придвижете се до раздела Опции и проверете дали Home Video е избрано като вид медия. Ако не, променете тази настройка на Домашно видео
   1. Друга читателка е сменила домашните си филми на медийни на Movie - и тази актуализация е работила за нея (но не и за мен - домашното видео показва миниатюра, но не се възпроизвежда)
  2. Ако нито един от домашните ви филми не се показва в категорията „Филми“, но е наличен в албумите на вашите снимки „Видеоклипове“ или „Slo-Mo“, трябва ръчно да преместите тези файлове на компютъра си (чрез бутона за споделяне на снимки) и след това във вашия Филмите на iDevice с помощта на iTunes

Друг вариант

Друга възможност, която е популярно решение за преглед на домашните видеоклипове на вашия iPhone или iPad, е да използвате безплатен видеоплейър на трета страна като VLC Player. Инсталирането на това приложение ви позволява да възпроизвеждате видеоклиповете, които са там на вашия iPad, но в момента не се показват в новото телевизионно приложение след надстройката на iOS.

Горещо препоръчваме приложението Infuse за хората, които търсят по-добър видеоплейър от новото приложение за телевизия.

Приложението за видео показва покупки от iTunes

Понастоящем приложението TV е достъпно само за потребители в САЩ на iOS 10.2. Няколко четци, които се актуализираха до iOS 10.2 извън САЩ, установиха, че настройката за скриване на покупки от iTunes „Показване на покупки от iTunes“ не работи и вашият iPad / iPhone показва цялото съдържание вместо само локалното съдържание на вашето устройство.

Ако имате този проблем, трябва да излезете от iTunes store на вашето устройство и да осъществите достъп до приложението за видеоклипове. Това ще премахне покупките от iTunes и ще покаже вашите местни видеоклипове. След това можете да влезете обратно в магазина на iTunes, като използвате идентификационните данни на акаунта си. Това заобиколно решение засега работи.

Не мога да намеря моя видеоклип

Това приложение все още е бъги. Потребителите трудно намират домашните си видеоклипове. Очевидно, когато поставите iPad в самолетен режим (Настройки> Самолетен режим), домашните видеоклипове се показват в новото телевизионно приложение. Други потребители са открили, че можете да преодолеете този проблем, като просто изтеглите безплатен телевизионен епизод от магазина в приложението и след това той ще изведе вашите домашни видеоклипове в секцията „ Моята библиотека “.

Друга възможност е първо да поставите всичките си домашни филми в iTunes> Movies> Home Movies. След това свържете своя iPhone, iPad или друг iDevice и поставете отметка в квадратчето за синхронизиране на филми. Синхронизирайте iDevice с iTunes. След това отворете телевизионното приложение, докоснете библиотеката и намерете колекцията: Домашни филми.

Не можете да изтриете видеоклипове от телевизионното приложение в iOS 10.2, инструкции

Изненадващо откриваме, че няма лесен начин вашият iPhone или iPad да изтрие видео / епизод . Напълно очаквахме да видим бутон за редактиране, позволяващ бързо изтриване на епизод. Но това засега изглежда липсва в действие от телевизионното приложение.

Затова опитахме няколко неща, за да видим дали се крие някъде другаде. Продължително натискане на епизод или опит за плъзгане наляво / надясно и т.н. не работи. Единственият начин, по който успяхме да изтрием / премахнем съдържание от телевизионното приложение, беше ако съдържанието беше изтеглено в iDevice .

 1. След като съдържанието бъде изтеглено и достъпно на вашия iPhone или iPad, докоснете и задръжте видеоклипа за две секунди и ще видите опцията за изтриване. Докоснете Изтриване на изтегляния и това премахва видеоклипа от вашия iPhone
 2. Моля, обърнете внимание, че той не опреснява автоматично състоянието. Дори след изтриването от горната стъпка, пак ви показва видеоклипа. Трябва да рестартирате устройството си, за да видите промяната в състоянието. При рестартиране отново се появява облачният символ, който сигнализира, че съдържанието наистина е премахнато и вече е отново достъпно за изтегляне.

За щастие, един от нашите читатели успя да разбере как да изтрие локални видео файлове. Отидете в Settings> General> Storage и изберете iCloud Usage и Manage Storage. Сега опитайте и докоснете приложението TV в падащото меню, за да видите локално съхранявано видео. Трябва да видите вашите локални видео файлове заедно с бутон за редактиране, който ви позволява да изтриете отделни филмови файлове.

Като цяло ... изчакайте и вижте

Все още е рано, но ми липсва старото приложение "Видео". Новото приложение за телевизия има някои отлични функции като единичен вход, което улеснява гледането на съдържание като DirectTV Go на iPad, но за обикновените видеоклипове вероятно е прекалено.

Други ключови наблюдения на видео и телевизионни приложения в iOS 10.2

Видеоклиповете ви все още са налични в приложението Снимки. Докоснете приложението Photos, последвано от докосване на папката Videos и ще намерите всичките си синхронизирани видеоклипове в този раздел.

Моля, не забравяйте да проверите настройките за новото телевизионно приложение, особено ако се притеснявате от клетъчните такси.

Докоснете Настройки> Телевизор> Използване на клетъчни данни за възпроизвеждане -> Задайте това на ИЗКЛ., Ако искате само да използвате Wi-Fi за възпроизвеждане на видео. Можете също да изберете да зададете качеството на възпроизвеждане на видео тук.

Ако имате бавна интернет или wi-fi връзка, не забравяйте да изберете Стандартна разделителна способност за разлика от HD в опцията Покупки и наеми.

Трябва също да разгледате опцията си за wi-fi помощ и да се уверите, че е деактивирана, за да предотвратите презареждане на клетъчните мрежи. Докоснете Настройки> Клетъчни и превъртете надолу до дъното. Деактивирайте Wi-Fi Assist тук. Това ще попречи на вашия iPhone да използва автоматично клетъчни данни, когато имате слаба Wi-Fi връзка.

В обобщение,

TV е чисто ново приложение, пуснато от Apple. И отнема време и бърникане, за да свикнете.

Какви са вашите мисли за това приложение? Харесвате ли това ново телевизионно приложение или предпочитате да използвате само приложението за видеоклипове, както в предишната версия на iOS 10.1 и по-долу?

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found