iOS 9.2.1 Актуализация Причиняващи проблеми, Как да преминем към iOS 9.2

Всеки път, когато се появи нова версия на iOS, тя работи за много и причинява проблеми на други. Някои от проблемите са основни, докато други просто добавят неудобство. Ако имате проблеми с последното надграждане до 9.2.1 и искате да се върнете към по-ранната версия 9.2, тъй като имате по-стар телефон или ipad и изпитвате мудност след надстройката, ето петте стъпки, които трябва да следвате. Не че iOS 9.2 реши всички проблеми, но имайте предвид, че можете да се върнете обратно към iOS 9.2 само с помощта на този процес.

Стъпка -> 1

Моля, не забравяйте да направите резервно копие на вашия iphone / ipad с помощта на iTunes. Това е важно, тъй като не искате да губите никаква информация по време на процеса на понижаване на старата версия.

Стъпка -> 2

Намерете IPSW файла на iOS 9.2, съответстващ на вашето устройство. Използвайте този сайт, за да намерите IPSW файла. Този сайт съдържа всички IPSW файлове за всички устройства. Изберете подходящото устройство и намерете съответния файл на iOS 9.2 и след това го изтеглете в компютъра си.

Стъпка -> 3

Отидете в Настройки> iCloud> и деактивирайте функцията Намери моя телефон

Стъпка-> 4

Свържете телефона си чрез кабела към компютъра (PC / MAC) и стартирайте iTunes на компютъра.Изберете подходящото устройство на панела на iTunes. Трябва да проверите устройството, избрано в раздела „Обобщение“ в лявата част на панела

Стъпка-> 5

На вашия Mac задръжте клавиша Option + Alt и кликнете върху „Възстановяване“. Ако сте на компютър, задръжте натиснат клавиша Shift и кликнете върху Restore. От вас ще се изисква да предоставите файла за 9.2, който сте изтеглили от ipsw, и следвайте стъпките, за да възстановите устройството обратно до iOS 9.2.

Моля, не забравяйте да превключите настройката си „Намери моя iPhone“ обратно на ВКЛ, след като завършите процеса.

Добра практика е да изчакате около седмица, преди да надстроите до най-новата версия на iOS, особено ако сте на по-старо устройство. По този начин ще имате време да оцените въз основа на опита на други хора и можете да решите дали да надстроите или да изчакате друга версия.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found