Ето колко всъщност издържат батериите на iPhone 11 и iPhone 11 Pro

Новите iPhone на Apple предлагат някои сериозни подобрения в отдела за батерии. Но колко дълго издържат новите батерии на iPhone 11 и iPhone 11 Pro?

Трудно е да се каже, особено след като Apple се зае да сравнява новите си батерии с предишните поколения. IPhone 11 Pro, например, „издържа четири часа по-дълго“ от iPhone XS. Но ако не притежавате iPhone XS, няма да знаете какво означава това.

Свързани:

  Ще ви спестим формуляра, като се налага да правите допълнително копаене или допълнителна математика. Ето какво трябва да знаете за това колко дълго издържат новите батерии.

  Оценки и характеристики на батерията на Apple

  Накратко, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max разполагат с много по-големи батерии. Изображение чрез iFixit.

  Докато Apple използва статистически данни за сравнение по време на основния си доклад през септември и в по-голямата част от своите маркетингови материали, компанията разкри по-обективни спецификации - те са малко погребани в страницата за технически спецификации на iPhone.

  По същия начин Apple не освобождава капацитета на батерията на своите устройства. Но можем да извлечем техния капацитет от вътрешни лица от веригата за доставки и от регулаторни документи.

  Ето как се разпадат.

  • iPhone 11: Има 3 110mAh батерия. Apple изчислява, че ще продължи до 17 часа възпроизвеждане на видео, до 10 часа стрийминг на видео или до 65 часа възпроизвеждане на аудио
  • iPhone 11 Pro: Има батерия от 3 190mAh. Apple изчислява, че ще продължи до 18 часа възпроизвеждане на видео, 11 часа видео стрийминг или до 65 часа възпроизвеждане на аудио.
  • iPhone 11 Pro Max: Има батерия от 3500 mAh. Apple казва, че ще продължи до 20 часа възпроизвеждане на видео, 12 часа стрийминг на видео или до 80 часа възпроизвеждане на аудио

  Това са доста солидни батерии, особено за iPhone. И всъщност Apple всъщност направи устройствата си от 2019 г. малко по-дебели и по-тежки, за да се поберат в тези батерии.

  Оценките за живота на батерията също вземат предвид управлението на захранването на Apple. В скорошно интервю за WIRED, главният чип инженер на Apple разкри, че A13 Bionic използва машинно обучение за оптимизиране на енергийната ефективност в най-новите iPhone. Това означава по-добър живот на батерията без никакви жертви в производителността.

  Реално тестване на батерията и рецензии

  Капацитетът и спецификациите са едно. Но реалното тестване на живота на батерията е най-добрият начин да определите колко дълго ще продължи вашият iPhone.

  Разбира се, капацитетът на батериите няма да означава много за много потребители и спецификациите наистина разказват само една част от историята. Всъщност не обикаляте да слушате музика в продължение на 65 часа направо, например.

  За щастие, множество ранни рецензенти от големи медии се задълбочиха в живота на батерията на iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max. Резултатите са доста обещаващи за потребители, които се грижат за живота на батерията.

  Например iPhone 11 Pro постоянно издържа около 12 до 14 часа при нормална ежедневна употреба по време на теста на The Verge. Това е значителен удар в сравнение с предишния iPhone и The Verge отбелязва, че е по-добър от повечето актуални флагмани на Android.

  IPhone 11 Pro отбеляза подобен живот на батерията, като Engadget установи, че тестовият им модел издържа около 12 часа на зареждане при нормална употреба. Отново, това е почти цял ден живот на батерията и огромен удар от предишното поколение.

  За сравнение, стандартният LCD iPhone 11 видя много по-скромни подобрения. Apple казва, че устройството издържа 1 час по-дълго от iPhone XR - но заслужава да се отбележи, че iPhone XR вече е имал най-добрия живот на батерията от всички предишни iPhone.

  За да бъдем ясни, животът на батерията до голяма степен зависи от начина, по който използвате вашия iPhone. Поради това вашият собствен пробег може да варира. По същия начин литиево-йонните батерии естествено ще се разграждат с времето, което означава, че тези статистически данни за живота на батериите не са постоянни.

  И все пак моделите iPhone 11 и iPhone 11 Pro показват значителни подобрения в живота на батерията.

  скорошни публикации

  $config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found