Как да поправим проблема с iPhone 6 без зареждане

Шансовете са, че ако четете тази статия, вече сте опитали куп различни неща и не сте намерили успех в разрешаването на проблема с зареждането на iPhone. Или вашият iPhone 6 изобщо не се зарежда, или се зарежда много бавно. Моля, проверете предложените идеи по-долу, за да ви помогнат с решението на проблема.

Много е лесно да бъдете параноик и да мислите, че батерията ви е хвърлена, когато имате такъв проблем. Ако вашият iPhone не се зареди, смяната на батерията вътре в телефона най-вероятно няма да има ефект. Само защото зарядното е включено, това не е необходимо, означава, че трябва да захранва iPhone. Има много различни причини защо това да се случи.

Ако смятате, че вашият iPhone не се зарежда, защото може да сте повредили течност, моля, проверете за признаци на вашето устройство. Ако индикаторът LCI е включен, това е лоша новина, тъй като може да сте имали течност или някои корозивни повреди по телефона си. Ще трябва да отидете в Apple Store / Genius Bar и да ги накарате да го разгледат.

Вашият iPhone няма да се зарежда? Възможни причини

Въз основа на коментарите и имейлите на нашия читател установихме, че потребителите обикновено изпитват този проблем, когато в техния порт за зареждане се натрупват много отломки или мръсотия. При продължителна употреба на устройството това непременно ще се случи. За да почистите порта за зареждане, намерете тънък предмет, който не е метален, като клечка за зъби и внимателно изкопайте всички власинки или други остатъци, които може да са останали във вашия порт за зареждане. Не забравяйте да проверите ъглите и страните на порта, докато почиствате порта.

Ако сте използвали същия кабел за зареждане от гимназиалните дни с патешка лента, може би е време да преразгледате тази стратегия. Вземете назаем адаптер за стена и кабел за зареждане на приятел и го изпробвайте. Ако другият мълниеносен кабел работи и зарежда вашия iPhone, това ще ви реши много главоболия, след като купите нов кабел.

Как да поправим проблема със зареждането на iPhone 6

Стъпка 1: Ако случайно остане захранване на устройството и се опитвате да отстраните проблема с бавното зареждане, опитайте да направите мек нулиране на вашия iPhone. Мекото нулиране рестартира телефона ви и не изтрива съдържанието или данните ви

Стъпка 2: От началния екран натиснете и задръжте клавиша за захранване и бутона за начало. Освободете клавиша за захранване и бутона Home, когато се появи логото на Apple.

Стъпка 3: Ако софтуерното нулиране не е работило от предишната стъпка, отидете на Настройки -> Общи -> Нулиране -> Нулиране на всички настройки. Изчакайте телефонът да се изключи. След това свържете зарядното си устройство и вижте дали то работи за вас.

Уверени сме, че този проблем трябва да бъде решен вместо вас, ако сте успели да почистите правилно порта за зареждане. Повечето потребители, които изпитват този проблем, съобщават за успех, освен ако iPhone 6 не е имал някои основни хардуерни проблеми. Пожелаваме ви всичко най-добро. Моля, не се колебайте да споделите вашите коментари по-долу.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found