Как да свържете контактите си с приложението Apple Maps

За бърз и лесен начин да видите колко сте близо до приятелите си или дори от бизнеса си, можете да свържете контактите си с приложението си Карти.

Когато пътувате, можете да получите разстоянието или упътването до тяхната къща. Когато искате да изпратите подарък по пощата, но не можете да си спомните уличен адрес, можете да го видите на картата. Има всякакви начини, по които свързването на хора от вашия списък с контакти към приложението Apple Maps може да ви бъде полезно, така че ето два различни начина да го направите.

Свързани :

 • 7 съвета за извличане на най-доброто от вашите iPhone контакти
 • Как да експортирате контакти в Excel от вашия Mac и iPhone
 • Apple Watch не импортира или синхронизира контакти? Как да се определи за добро

Свържете контактите си с помощта на приложението Maps

Ако вече имате отворено приложението Maps, този метод е удобен.

 1. Въведете адреса на контакта си в полето за търсене в долната част на приложението.
 2. Когато адресът бъде намерен, плъзнете нагоре отдолу, за да отворите целия прозорец.
 3. Докоснете Добавяне към съществуващ контакт . Забележете, можете също да докоснете Създаване на нов контакт, ако е за нов приятел.
 4. Намерете вашия контакт в списъка и адресът ще се появи в техните данни.
 5. Докоснете Актуализиране, за да запазите адреса за този контакт.

Може би посещавате този дом или бизнес за първи път и всъщност сте на мястото. Вместо да въвеждате адреса в полето за търсене, докоснете бутона Местоположение в горната част.

Картата ще се премести на вашето място и адресът ще се покаже в прозореца в долната част. Плъзнете нагоре и следвайте същите стъпки, както по-горе, за да добавите адреса към съществуващ контакт или да създадете нов.

Свържете се с Карти чрез приложението Контакти

Ако имате адреса на контакта си в приложението Контакти, можете да видите местоположението му в приложението Карти с едно докосване.

 1. Отворете приложението Контакти и се насочете към контакта си.
 2. Ще видите адреса им и малко изображение на картата. Просто докоснете изображението на картата и приложението Maps ще се отвори към това място.

Намерете приятелите си

Когато използвате приложението Maps, след като запазите адрес с един от тези два метода, можете лесно да намерите това местоположение на картата.

 1. Отворете приложението Maps .

 2. Започнете да въвеждате името на контакта си в полето за търсене.
 3. Когато видите правилния контакт, докоснете го и адресът му ще се покаже на картата.

Заключение

Независимо дали е на вашето устройство или в колата ви, свързването на приложения като тези заедно прави изключително лесно да стигнете там, където искате да отидете по-бързо. Има ли трик, който използвате по този начин, който смятате, че би помогнал на другите? Ако е така, не се колебайте да го споделите с коментарите по-долу.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found