iOS 9: Game Center не работи - празна страница, поправка

Така че отваряте игрален център или игра като вас почти всеки ден. И за сега очевидна причина няма да зарежда игри. И когато отворите приложението на игралния център, то показва, че се зарежда, но нищо не се случва и никога не се зарежда. За съжаление току-що сте срещнали, че центърът за игри с грешки не работи - празна страница!

Това звучи ли ти? Ако е така, не сте сами! Няколко от нашите читатели изпитват проблеми, които грешка в Game Center води до бял празен екран или други случайни проблеми след актуализиране на iOS до най-новата версия. Тази грешка засяга особено iFolks, които все още използват различни итерации на iOS 9.

Съобщените игри център не работи проблеми с празна страница включват:

 • Не могат да се стартират игри, които използват Game Center
 • Бял екран при стартиране
 • Не може да влезе
 • Game Center причинява срив / замръзване
 • Загуба на връзка
 • Game Center няма да се свърже

Първи стъпки, лесните поправки за Game Center не работят - празна страница

Преди да опитате нещо, което потенциално компрометира съхранените ви данни от играта, опитайте рестартиране или принудително рестартиране.

Как да рестартирате

 1. Натиснете и задръжте бутона Sleep / Wake, докато се появи червеният плъзгач
 2. Плъзнете плъзгача, за да изключите устройството си напълно
 3. След като устройството се изключи, натиснете и задръжте отново бутона Sleep / Wake, докато не видите логото на Apple

Как да принудите рестартиране

 • На iPhone 7 или iPhone 7 Plus: Натиснете и задръжте бутоните Sleep / Wake и Volume Down за поне десет секунди, докато не видите логото на Apple
 • На iPhone 6s и по-стари версии, iPad или iPod touch: Натиснете и задръжте бутоните Sleep / Wake и Home за поне десет секунди, докато не видите логото на Apple

Game Center в iOS 10 и по-нови версии

Започвайки с iOS 10, Game Center вече не е самостоятелно приложение. Вместо това Game Center остава част от приложението Settings в iOS 10. Също така е част от Ограничения и дори част от watchOS 3. Apple иска да мислим за Game Center по-скоро като услуга, отколкото като приложение.

За да научите повече за актуализациите на Game Center, стартиращи в iOS 10, разгледайте статията ни за Game Center в iCloud и iMessage!

Как да коригирате проблеми с Game Center в iOS 9

 1. Докоснете Настройки> Център за игри> Вашият Apple ID и докоснете Изход, след което влезте отново.
 2. Рестартирайте устройството си
 3. Принудително рестартирайте устройството си (iPhone или iPad), като натискате бутоните Sleep / Wake (включване / изключване) и Home, докато видите логото на Apple.
 4. Докоснете Настройки> Общи> Дата и час и включете Set Automatically

Ако горните прости съвети не ви помогнат, опитайте да актуализирате до най-новата версия на iOS. Но първо не забравяйте да направите резервно копие на вашия iDevice с помощта на iCloud или iTunes.

Преди да актуализирате iOS, рестартирайте iDevice. И след това преминете към Настройки> Общи> Актуализация на софтуера. Тук ще видите какви актуализации са налични за конкретното ви устройство. Уверете се, че вашият iDevice е включен в източник на захранване и свързан към интернет чрез WiFi. Сега или актуализирайте безжично, или се свържете с компютър и актуализирайте с iTunes.

Ако видите грешка или се нуждаете от повече място, когато актуализирате безжично

Ако видите съобщение за грешка, докато се опитвате да актуализирате устройството си безжично и имате нужда от повече място за безжична актуализация, или актуализирайте с помощта на iTunes, или изтрийте съдържание ръчно от вашето устройство.

Независимо дали използвате iTunes или актуализирате безжично, имате нужда от приблизително същото количество свободно пространство на вашия iDevice, след като актуализирате. За да освободите място на вашия iDevice, разгледайте нашата подробна статия, за да получите безпроблемно iPhone и iPad!

Влизане и излизане от Apple ID

Опитайте да излезете от и след това обратно в магазините iTunes и App. Докоснете Настройки> iTunes & App Stores, след което докоснете Apple ID, в който сте влезли. Излезте от текущия акаунт на Apple ID и след това влезте отново. Проверете дали нещата работят отново.

Ако този проблем продължи, някои читатели предлагат да опитат различен Apple ID.

Други възможности

Затворете всички работещи приложения на вашето устройство. След като затворите приложенията, включете самолетния режим и след това изключете устройството. Изчакайте няколко и включете устройството. Отидете в Settings> Game Center и излезте от Game Center. След това рестартирайте отново iDevice. След това второ рестартиране изключете самолетния режим и включете WiFi. След като свържете и стартирате връзката, влезте отново в Game Center от Settings> Game Center.

Ако това все още не е отстранило проблемите ви с Game Center, опитайте следните стъпки:

1. Рестартирайте iDevice

2. След рестартиране изключете WiFi

3. Включете Bluetooth

4. Дръжте устройството в портретен режим и НЕ докосвайте левия или десния ръб на екрана

5. Отворете приложението за акции и след това бързо натиснете бутона Начало

6. Задръжте натиснат върху иконата на календара, докато се размърда, оставете го да мърда за 10 - 15 секунди

7. Натиснете отново бутона Начало

8. Рестартирайте вашия iDevice за последен път

Време е за възстановяване

Ако до момента нищо не е стигнало до вашия помощник, време е да помислите за страховитата опция за възстановяване. Надяваме се, че имате наличен архив. Ако не, направете резервно копие СЕГА.

С тези стъпки първо правите резервно копие на вашия iDevice И СЛЕД изтривате цялото съдържание и настройки. НО вместо да възстановите архива си веднага след това, трябва вместо това да настроите iDevice като НОВ . Веднъж настроен като нов, влезте в Game Center.

След като влезете в Game Center, проверете дали наистина работи, като го тествате в няколко игри. След като сте сигурни, че всичко се връща към поръчката, възстановете предишното си архивиране.

Този подход създава нова връзка с вашия Game Center. И когато възстановите архива си, Game Center си спомня предишните си връзки чрез вашия Apple ID.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found