Изтеглянето на подкаст на iPhone не работи, как да поправите

Приложението Podcast съществува от известно време на iPhone. Въпреки че има много страхотни приложения на трети страни като Overcast, много потребители все още използват приложението Apple, за да се наслаждават на своите подкасти. През повечето време приложението функционира по предназначение. Има обаче такива случаи, когато срещнете различни проблеми с изтеглянето на подкасти и е разочароващо да се справите с тези проблеми.

Тези проблеми, свързани с изтеглянето, включват проблеми с подкасти, които изобщо не се изтеглят до частични изтегляния или останали изтегляния на подкасти.

Изтеглянето на подкаст не работи: Ремонти в действие

Предизвикателството при отстраняване на проблеми, свързани с изтеглянето, е, че може да има много причини, които могат да доведат до проблеми с изтеглянето, започвайки с вашата мрежова връзка, мощност на сигнала, конкретен въпросен подкаст, версия на iOS, състоянието на сървърите на Apple или дефект в приложението.

В тази статия изтъкваме няколко съвета, които могат да ви помогнат да разрешите проблемите с изтеглянето на подкаст на вашия iPhone или друго устройство с iOS

10+ съвета за повторно изтегляне на вашите подкасти

 1. Първото нещо е да се уверите, че сървърите за съдържание на Apple работят и не работят поради поддръжка или други причини. Отворете браузъра си и проверете страницата за състоянието на системата на Apple . Ако има прекъсване, проблемите с изтеглянето може да са свързани само с това. Дайте малко време и опитайте отново. 
 2. Ако току-що сте започнали да изпитвате проблеми с изтеглянето на подкаст след последното надстройване на iOS, опитайте да рестартирате своя iPhone и проверете дали това помага за проблема.
 3. Някои потребители установяват, че нулирането на мрежовите настройки решава проблема. Отидете в Настройки> Общи> Нулиране> Нулиране на мрежовите настройки . Имайте предвид, че това действие премахва всички съхранени пароли за WiFi, така че нека бъдат записани или достъпни за повторно въвеждане.
 4. Докоснете Настройки> Подкасти> Изтегляне на епизоди . Уверете се, че това не е настроено на Изключено и вместо това сочи към „Всички неиграни“. 
 5. Проверете мрежовите настройки за изтегляне на Podcast. Докоснете Настройки> Подкасти> НАСТРОЙКИ ЗА ПОДКАСТИ . Опитвате ли се да изтеглите чрез клетъчна мрежа или просто Wi-Fi? Понякога го настройваме само за изтегляне през Wi-Fi и изпитваме проблеми с изтеглянето, когато Wi-Fi не е наличен или е много слаб. 
 6. Можете да превключите настройката, за да изключите Само Изтегляне през Wi-Fi и да използвате клетъчна мрежа само за да проверите дали това помага при проблема Ви По този начин можете да изолирате, ако това е проблем, задвижван от Wi-Fi.
 7. Променете DNS за вашата Wi-Fi връзка и го насочете към OpenDNS или публичния DNS на Google и вижте дали епизодите започват да се изтеглят. Докоснете Настройки> Wi-Fi> Изберете Wi-fi връзката, която използвате, и докоснете иконата „i“ вдясно. След това отидете на DNS реда и го редактирайте на 8.8.8.8 & 8.8.4.4 и запазете настройките си. Проверете дали това помага за вашата скорост на Wi-Fi и проблеми с изтеглянето. 
 8. Превключването на самолетния режим също е помогнало на много потребители. Плъзнете нагоре на главния екран на приложението за подкасти, за да получите достъп до контролния център. Превключете Самолетен режим на ВКЛ., Изчакайте няколко секунди и след това го изключете. Проверете и вижте дали вашите подкасти започват да се изтеглят. 
 9. Свържете вашия iPhone към източник на захранване. След това натиснете Настройки> Подкасти> Синхронизиране на подкасти . Опитайте да превключите тази настройка на OFF и ON няколко пъти и изчакайте около 5 секунди или така между превключвателите. Това действие понякога помага за проблема. 
 10. Затворете приложението Podcast и рестартирайте вашето iOS устройство. Отворете приложението Podcast и опитайте да опресните и да видите дали работи. Ако вашият iPhone или iPad работи с iOS 10 и по-нова версия, можете да изтриете приложението Podcast от устройството си и след това да преинсталирате приложението. Процесът на изтриване и преинсталиране понякога може да реши проблема с частични изтегляния. Другото нещо, което трябва да направите с частично изтеглени / останали епизоди, е да отмените изтеглянето и да го рестартирате. 
 11. Последната опция тук би била да възстановите вашия iPhone и да проверите дали той решава проблема ви. Възстановяването отнема много време за много от нас. Препоръчваме ви да изпробвате приложение на трета страна като Overcast и да проверите дали все още изпитвате проблеми с изтеглянето, преди да възстановите вашия iPhone.

Надяваме се, че един от тези десет съвета ще ви помогне с този разочароващ проблем. Ако все още нямате успех, можете да се свържете с екипа за поддръжка на Apple и да видите дали те могат да ви помогнат с проблемите.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found