Неограничени планове за данни за iPhone в САЩ: Обратно в модата

Възрастта на онлайн стрийминга официално достигна пълна сила. Със скоростите на мобилната мрежа за данни, предлагащи невероятни възможности, поточното HD филми, музика, видеоклипове в YouTube и почти всичко друго, което можете да си представите, е лесно . И вие имате достъп до цялото това съдържание незабавно на вашия iPhone и други мобилни устройства.

Неограничени планове за данни: С лекотата на поточно предаване идва неизбежното използване на данни

Не толкова отдавна, неограничените планове за данни бяха основна част от света на мобилните телефони. През последните няколко години обаче компаниите постепенно премахнаха тези планове на своите лични и семейни общи планове. Но търсенето на неограничен се завръща, с всеки по-голям оператор в момента осигурява неограничен Opti на .

Така че, нека очертаем пакетите за всеки от най-популярните оператори, така че да решите кой iPhone план за неограничени данни е подходящ за вас.

2017 г., Източник: BestProducts

Кои приложения са най-добри за неограничени планове за данни?

Преди да разберем кой неограничен план за данни е най-подходящ за вас, нека разгледаме някои от най-интензивните приложения. Всички най-добри онлайн услуги за стрийминг, като Netflix, HBO и Hulu, имат приложения за iPhone, които ви предоставят всичките ви любими предавания в дланта на ръката ви. Но всички приложения за стрийминг не се захранват чрез данни с еднаква скорост. А някои са по-добри от други, когато използват ограничения на по-малък план за данни.

Пандора

Оригиналната онлайн услуга за стрийминг на музика, Pandora все още е чудесно безплатно приложение за интернет радио. С опциите за създаване на канали, базирани на изпълнители, песни и жанрове, ще можете да се наслаждавате на безплатна музика с случайни търговски прекъсвания.

Pandora mobile осигурява последователен поток от 64kbps. Следователно потоците Pandora използват много по-малко данни.

Spotify

Малко различна и някои може да кажат по-стабилна услуга за стрийминг, Spotify е по-скоро онлайн музикална библиотека. С достъп до конкретни песни и албуми при поискване, те също имат надстроено платено членство, което ще ви даде безплатен търговски достъп до хиляди албуми, включително възможността да избирате и избирате песни за вашите персонализирани плейлисти.

Spotify предлага променливи потоци: Нормално качество: 96 kbps, Високо качество: 160kbps и Екстремно качество: 320kbps.

YouTube

Масовата общност за онлайн видео, трудно е да избегнете ден, в който няма да посетите YouTube поне веднъж. Въпреки че сравнително не е толкова интензивен за пренос на данни, зрителите на преяждане определено изгарят доста.

YouTube използва различни целеви скорости на предаване в зависимост от разделителната способност на източника и скоростта на предаване, както и целевата разделителна способност и честотна лента. Можете да намерите таблица тук: Битрейтът варира от 320kbps (за 240p) до 50 MB / s за 4K / 2160p @ 60fps. Проверете тук за описанието на YouTube за практиките му на кодиране.

Нетфликс

Кралят на филмите и телевизионните потоци, Netflix вдъхнови мнозина да намалят нормалното си гледане на кабели само за онлайн услуги за стрийминг. С също толкова пристрастяващо приложение за iPhone, Netflix оглавява списъка с приложения, които биха се хранили най-много чрез нормален план за данни.

Според Netflix, за iPhone и iPad, Netflix използва около 1 GB поточни данни на час за SD. За висока разделителна способност Netflix използва около 3 GB поточни данни на час. Така че, много данни!

И така, какво означава това по отношение на вашия план за данни?

Поток от 320kbps превежда на 2,40 MB данни в минута, равняващи се на 115,2 MB на час. Ако например предавате поточно музика по време на редовния си работен ден, за около 8 часа, до края на този ден сте използвали около 1 GB данни. Това са адски много данни само за един ден!

Неограничени планове за данни: Опции за оператор на iPhone

Въпреки че има много опции за „неограничени“ планове за данни, има една малка забележка. Внимавайте, тези планове не са наистина неограничени и имат определени ограничения за данни, така че не забравяйте да прочетете дребния шрифт и да задавате въпроси . Тъй като след като достигнете тези горни граници, повечето превозвачи дават приоритет на скоростите на данни на други клиенти преди вашата. Въпреки че технически не е „регулиране на скоростта“, по същество има същия ефект . Всяка компания изпълнява това при различни граници, с различни недостатъци, но наказанието за „енергийните потребители” все още е вярно.

Ето разбивка на всяка от силните страни на основния превозвач по-долу и предложения за това, което предлага най-добрия взрив за парите ви.

AT&T $ 90 или $ 60 на месец, неограничен разговор, текст и данни

Естествено, AT&T се доказа като изключително надеждна комуникационна компания, с една от най-обширните зони на покритие на всеки мобилен доставчик. Най-голямата разлика между плана от $ 90 и $ 60 е в качеството - с плана за $ 60 получавате САМО качество на видео SD. С $ 90 получавате HD качество плюс 10GB мобилна точка за достъп на линия и безплатно HBO.

За съжаление, AT&T създадоха голямо предупреждение към техните неограничени планове. Въпреки че предлагат справедлива цена на месец (плюс предварителна такса), те всъщност ограничават скоростта на данните на своите потребители с неограничен план (до 3 Mbps за плана от $ 60 ). Макар че това може да е начин да се поддържат по-скъпи потребители пакет, забавянето на скоростта им не се справя добре в сравнение с други превозвачи.

За клиентите на DirectTV плановете AT&T предлагат някои допълнителни отстъпки (с плана от $ 90 спестявате $ 25 на DirectTV,) след сливането на AT&T с DirectTV.

AT&T са се заровили в дупка с този пакет. Докато на пръв поглед изглежда конкурентно, фактът, че скоростите им са значително по-ниски в сравнение с другите им планове, не предвещава добро за клиентите, които правят своите изследвания.

AT&T има една изключителна полза над всички останали, която е тяхното внедряване на „5G“. 5G означава „пето поколение“ мобилни мрежи, което всъщност не е това, което AT&T представи. В действителност AT&T преработи настоящата си LTE мрежа, за да постигне почти гигабитови скорости. С много ограничена версия, това подобрено 4G изживяване осигурява най-бързите скорости, достъпни на мобилните устройства, и едно от ярките места за AT&T.

Тепърва предстои да видим дали тази нова услуга „5G“ е въведена в техния неограничен план, но не бих спечелил надеждите ви.

Verizon $ 80 с предплащане на месечен неограничен разговор, текст и данни

Подобно на гореспоменатите AT&T, Verizon е друга експанзивна и надеждна мрежа. За съжаление, по същия начин като AT&T, те не са най-добрата стойност, когато става въпрос за iPhone неограничен план за данни.

Ясно е, че цената е по-висока при Verizon, но истинският проблем се крие в предварителните разходи за регистрация. С разходите за iPhone близо 1000 долара, направо купуването на устройството, за да се побере в техния неограничен план за данни, е сериозна цена.

Verizon също има пръст в новите 5G възможности, но ползите от тази технология са все още далеч в бъдещето. Въпреки че трябва да се помисли, не бих наложил цялото си решение на този фактор.

Източник: Видеопродукция със смело съдържание

T-Mobile $ 70 на месец (след данъци) -неограничен разговор, текст и данни

T-Mobile е може би една от най-добрите опции, когато става въпрос за истинско наслаждение на неограничени данни. Те имат фиксирана такса от 70 долара, която ще плащате всеки месец, за разлика от другите гореспоменати планове, които ще включват други данъци и такси. А за клиенти, които искат просто таксуване, тази опция е за вас!

T-Mobile предлага разширяваща се зона на покритие, която бавно достига нива, близки до тези на AT&T и Verizon.

Те също така включват една от най-добрите опции за връзване на горещи точки за техния неограничен план, като ви предоставят безплатен достъп до привързани услуги като Netflix и HBO Go, без да се брои за разпределението на данните ви за гореща точка.

Спринт $ 50 на месец, неограничен разговор, текст и данни

Неограничените данни на Sprint ви позволяват да използвате 23 GB за един месец. След това вашата услуга може да се забави, ако сте в голям трафик и голям обем.   Плюсовете са последователно HD видео стрийминг и 10 GB LTE данни за гореща точка. Но по някаква причина стриймингът на музика е ограничен до 1,5 Mbps и разбира се, всички скорости могат да бъдат ограничени след 23 GB.

Други възможности

Има няколко допълнителни оператора, които, макар и да са по-малко интензивни, определено са евтина алтернатива.

  • метро PCS $ 50 ($ 10 предварително) -неограничен разговор, текст и данни
  • Boost Mobile $ 50 - Неограничен разговор, текст и данни
  • Крикет $ 55 ($ 9.99 предварително) -неограничен разговор, текст и данни

Уверете се, че винаги проверявате дали вашият район е покрит от някои от тези по-малки компании, като тяхната подкрепа не е толкова интензивна и примерна, колкото някои от по-големите превозвачи.

Кой е най-добрият избор?

Ние вярваме, че T-Mobile предлага един от най-добрите налични iPhone неограничени планове за данни. И много клиенти изглежда са съгласни с тяхната популярност, характеристики и покритие, които непрекъснато нарастват. Докато някога са били с по-ниска степен, те официално са достигнали редиците на едни от най-добрите мобилни доставчици в страните. Те определено притежават заглавието за най-добри опции за стрийминг, като някои услуги за стрийминг получават първокласни скорости и опции за данни.

За щастие всички големи оператори ще имат поддръжка за текущото поколение iPhone и най-вероятно всички бъдещи устройства на Apple, които ще бъдат пуснати. Когато се приближаваме до слуховете за iPhone 8, можем да бъдем сигурни, че ще видим повече подобрения и функции, тъй като всички се борят за новия приток на мобилни потребители.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found