Идеята на Apple за Mobile Hotspot Device; като никой друг

Ако има нещо, което научихме за Apple през всичките тези години, всичко е свързано с креативно мислене и проектиране на уникални продукти. Доказателство за това мислене може да се види в патент, който беше публикуван днес, свързан с преносимо устройство за гореща точка.

През годините всички сме виждали много различни устройства за горещи точки, предлагани от AT&T, Verizon и подобни с различни форми и различни характеристики. В патента с номер 9 398 637 изобретателите Антъни Монтеверген и Дейвид Хавскйолд взимат Apple Spin върху устройството, като предлагат компактно устройство, което може да се върти и включва взаимозаменяеми батерии и механизъм, който предотвратява неволно инактивиране на устройството за горещи точки.

Основният дизайн предлага цилиндрично устройство без външни контроли. Устройството включва две цилиндрични части, които могат да се въртят, за да активират устройството.

Електрониката, антената и захранването се съдържат в устройството. Цилиндричните части могат да бъдат разделени за достъп до вътрешните компоненти. Захранването е включено в една от цилиндричните части и може да бъде взаимозаменяемо с захранвания с различен капацитет.

Според патента основният недостатък на наличните там горещи точки е неволното активиране или деактивиране на устройствата и относителният живот на батерията на такива устройства.

Тъй като мобилните устройства за гореща точка са малки и могат да се използват в ситуации, когато потребителят се занимава с тежки физически дейности като туризъм или джогинг, може да възникне неволно активиране на мобилното устройство за гореща точка. Устройството може да се носи в джоб или да се натиска по друг начин, като по този начин се активира превключвател за включване / изключване, който се намира от външната страна на устройството.

Поради малкия размер на мобилното устройство за гореща точка е трудно да се осигури захранване на устройството за дълги периоди от време, тъй като животът на батерията обикновено е пропорционален на размера на батерията.

Предложеният дизайн на Apple премахва този проблем, като премахва всички външни бутони от мобилното устройство за гореща точка и избира да активира устройството вместо това, когато завъртите цилиндричното устройство.

Това е едно елегантно изглеждащо мобилно устройство за гореща точка!

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found