Как да използвате своя номер на iPhone с FaceTime и iMessage на устройства с iOS (iPad, iPod) с iOS 6 и на Mac с OS X

Можете да използвате вашия Apple ID и телефонния си номер, за да използвате FaceTime и iMessage. iOS 6 ви позволява да свържете телефонния си номер с вашия Apple ID, когато влезете в FaceTime или iMessage. Това означава, че вече можете да използвате вашия телефонен номер на iPhone с FaceTime и iMessage на други устройства с iOS (например; iPod) и на Mac с OS X. Тази статия обяснява как да свържете вашия телефонен номер на iPhone с вашия Apple ID за използване с FaceTime и iMessage. Ето как:

На вашия iPhone докоснете Настройки> FaceTime и влезте в своя Apple ID, след което натиснете Настройки> Съобщения> Изпращане и получаване и влезте в своя Apple ID. Можете също да видите кои адреси са активирани с FaceTime и iMessage, като докоснете Настройки> Съобщения> Изпращане и получаване> „Можете да бъдете достигнати от iMessage на:“ или Настройки> FaceTime> „Можете да бъдете достигнати от FaceTime в:“.

FaceTime iMessage

На вашия Mac; Съобщения; навигирайте в Съобщения> Предпочитания> раздел Акаунти и намерете опциите на „Можете да бъдете достигнати за съобщения на:“. Facetime; намерете FaceTime> Предпочитания и намерете опциите на „Можете да бъдете достигнати за разговори на:“.

Съобщения Facetime

След като влезете в Apple ID на вашия iPhone, iPad, iPod или Mac, ще видите всички адреси, които са потвърдени с акаунта. Докоснете (или щракнете) адрес, за да го активирате или забраните. За да премахнете телефонен номер от Apple ID, просто излезте от FaceTime и Messages на вашето устройство.

Свързани:

  • На моето устройство няма приложение FaceTime
  • FaceTime: Грешка при лоша връзка на iPhone или iPad, поправете
  • FaceTime не работи; как да отстраните проблема с FaceTime, за да решите проблемите си
  • Грешка при активиране на FaceTime: „Не можах да вляза. Моля, проверете мрежовата си връзка и опитайте отново“, Коригирайте

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found