Как да синхронизирате календари с вашия iPad, iPod, iPhone, Mac и Windows PC

Управлението на графика ви може да бъде трудно, особено ако използвате множество устройства. Apple прави този процес много лесен. Можете безжично да „синхронизирате“ вашите данни между вашите устройства, като използвате iCloud. Това означава, че чрез въвеждане на ново събитие на едно от вашите iOS устройства или Mac, вашият календар ще бъде актуализиран на всички ваши устройства. Услугата iCloud ви позволява да синхронизирате всяко от вашите устройства, за да споделяте информация като контакти, имейл акаунти и календари моментално. Ето как можете да синхронизирате календарите си:

Свързани: Как да се регистрирате за iCloud

Устройства с iOS (iPhone, iPad или iPod touch)

Уверете се, че устройството ви работи с iOS 5 или по-нова версия. Включете iCloud, като докоснете Настройки> iCloud и включите календарите

Mac OS X

Уверете се, че вашият Mac работи с OS X v10.7.4 или по-нова версия. Включете iCloud, като изберете Системни предпочитания от менюто на Apple и изберете Календари и напомняния.

Компютър с Windows

За да можете да използвате iCloud на вашия компютър с Windows, трябва да инсталирате iCloud Control Panel за Windows, наличен тук. За да настроите iCloud, щракнете върху менюто "Старт" на Windows и изберете iCloud Control Panel и изберете Mail, Contacts, Calendars & Tasks.

Забележка:  Влезте в iCloud на всички устройства, използващи един и същ AppleID

Свързани:

  • Мога ли да използвам различни Apple ID за покупки в iCloud и iTunes Store?
  • iCloud не работи. Как да отстранявате проблеми с iCloud
  • Как да конфигурирам Find My iPhone: iCloud

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found