Когато приложението ви каже „Изчаква се ...“ Не се инсталира / изтегля, коригирайте

Когато искате да инсталирате приложение от App Store на вашия iPad или iPhone, обикновено е бърз процес за изтегляне и инсталиране на приложението. Приложенията обаче от време на време се забиват в чакане, никога не напредват и нищо не се случва (като изображението по-долу). Така че, ако установите, че приложението ви казва, че чака и няма да изтрие, следвайте предложенията по-долу, за да решите проблемите си.

Този проблем обикновено е проблем с мрежовата връзка. Ако имате петна или бавна интернет връзка, може да имате този проблем. Ето какво можете да направите, за да разрешите този проблем.

Fixes for app казва, че чака и няма да се изтегли

  • Уверете се, че имате връзка с интернет. Ако имате проблеми с връзката, моля, вижте тази статия. Може да опитате основни стъпки за отстраняване на неизправности: (a) изключете и включете Wi-Fi (b) изключете и включете вашия Wi-Fi рутер (c) нулирайте мрежовите настройки, като докоснете Settings> General> Reset> Reset Network Settings ( забележете, че нулирането на мрежовите настройки ще изтрие паролите ви за Wi-Fi и т.н.)
  • Опитайте да премахнете чакащото приложение, след което да го преинсталирате. За да направите това, докоснете и задръжте иконата му на началния екран, докато започне да се разклаща и докоснете (x), за да изтриете. След като изтриете приложението, отидете в App Store и изтеглете приложението отново. Имайте предвид, че може да не успеете да изтриете чакащото приложение. Ако не можете да изтриете приложението по този начин, опитайте да отворите Настройки> Общи> Използване и намерете и докоснете приложението от списъка, след което докоснете Изтриване на приложение. Ако все още не можете да премахнете чакащото приложение, прочетете.
  • Стартирайте App Store или iTunes на вашия iPhone или iPad, след което докоснете Purchased (iPhone или iPod touch: докоснете More> Purchased). Ако видите проблемното си приложение там, докоснете го, за да го стартирате за инсталиране.
  • Рестартирането на вашия iPhone, iPad или iPod touch може да изчисти висящите и чакащи приложения. За да направите това, просто натиснете и задръжте бутона за включване / изключване, докато видите червения плъзгач. След това плъзнете плъзгача, за да изключите устройството си. Когато устройството ви е напълно изключено, натиснете и задръжте бутона за включване / изключване, докато не видите логото на Apple, за да го включите отново. Когато вашият iPhone или iPad се рестартира, чакащите приложения трябва да се инсталират нормално.
  • Ако рестартирането не реши проблема ви, опитайте да свържете вашето iOS устройство към компютъра с USB кабел. След това на вашия компютър отидете на iTunes> вашето устройство (под Устройства)> Приложения. Намерете приложението и щракнете върху бутона Премахване и след това щракнете върху бутона Приложи. Изчакайте синхронизирането да завърши. Това ще премахне приложението, така че да можете да преинсталирате. 

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found