Как да добавяте и използвате любими емоджи и символи в Mail на Mac

Можете да правите всякакви страхотни неща, когато съставяте имейл в приложението Mail на Mac. Вмъкването на снимки, които можете да маркирате, сканирането на документи с вашия iPhone и добавянето на директни връзки към уебсайтове са само няколко чудесни функции.

Друга страхотна функция, която може да бъде пренебрегната, е функцията Emojis & Symbols. Всички използваме емотикони в текстовите си съобщения, така че защо да не ги използваме и в имейли? Е, когато е подходящо, разбира се.

Заедно с тези елегантни емотикони за ежедневни имейли са символи, които са удобни за бизнеса и образованието. Можете да използвате валутни символи, математически символи и дори знаци за авторски права или търговска марка.

Вместо да търсите видовете емотикони и символи, които ще използвате най-много в имейлите си, ето как да добавяте и използвате любими за бърз достъп.

Свързани :

 • Как да добавяте имейл подписи на акаунт в приложението Mail
 • Как да създадете персонализирани известия за VIP лица в приложението Mail
 • „Проблем с включването на поща“ при създаване на имейл адрес на iCloud

Отваряне на емотиконите и символите

Имате три лесни начина за достъп до избора на емотикони и символи в приложението Mail на вашия Mac. С отворен имейл, който съставяте, отговаряте или препращате, просто направете едно от следните неща.

Използвайте лентата с менюта

 1. Щракнете върху Редактиране от лентата с менюта.
 2. Изберете емотикони и символи .
 3. Прозорецът Emojis & Symbols ще се отвори.

Използвайте клавишна комбинация

 1. Задръжте натиснат Control + Command + Space Bar .
 2. Прозорецът Emojis & Symbols ще се отвори.

Добавете бутона към лентата с инструменти

 1. Щракнете с десния бутон или задръжте Control и щракнете върху горната сива зона на прозореца за имейл.
 2. Щракнете върху Персонализиране на лентата с инструменти .
 3. Изберете и плъзнете бутона Emojis & Symbols където искате в лентата с инструменти.
 4. Щракнете върху Готово .
 5. Щракнете върху бутона по всяко време, когато искате да отворите прозореца Emojis & Symbols.

Добавяне на любими емоджи и символи

Сега, след като знаете как да получите достъп до колекцията Emojis & Symbols, е време да добавите няколко към любимите си.

Когато намерите емотикони или символ, които искате да използвате често, щракнете върху бутона Добавяне към любими под него.

Използване на любими емоджи и символи

След това, за да получите достъп до тях, щракнете върху Предпочитани от лявата страна. Изберете и плъзнете емотиконите или символа във вашия имейл. Ще видите зелен знак плюс, докато правите това.

След като влезете в имейла си, можете да използвате лентата с инструменти в горната част, за да направите неща като да го направите по-голям, по-малък и в някои случаи с различен цвят, точно както при форматирането на вашия текст.

Премахване на любими емоджи и символи

Ако решите, че вече не искате емоджи или символ в любимите си, просто го изберете и кликнете върху бутона Премахване от любими под него.

Още един съвет

Докато използването на пълния прозорец Emojis & Symbols ви позволява да разглеждате категории с текст и да търсите лесно, можете да извикате по-малък прозорец. Просто щракнете върху бутона в горния десен ъгъл на прозореца.

Добавете усмивка към Нечий ден

Независимо дали сте решили да използвате тези сладки емотикони за лични съобщения или да се възползвате от символи за бизнес, това е удобна функция на приложението Mail. Уведомете ни кои емоджи или символи добавяте към любимите си!

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found