Pandora за Apple Watch, съвети и трикове, за да извлечете максимума от него

Ако сте потребител на Pandora и ползвател на Apple Watch, тогава знаете, че сте успели да контролирате музиката си на Pandora на iPhone от китката си. Но наскоро компанията обяви самостоятелно приложение за Apple Watch. Ех!

Това определено извежда музиката ви на следващото ниво. Преди можете да контролирате музиката, която се възпроизвежда на вашия iPhone само с вашия часовник. Сега слушате песни от Pandora на часовника си без вашия iPhone.

Това е страхотно подобрение за музикалната услуга и за да сме сигурни, че се възползвате максимално от нея, ще ви дадем информация за функциите. Ето какво получавате със самостоятелното приложение Pandora на Apple Watch.

Свързани :

  • 14 съвета и трикове за приложението Spotify iOS
  • Как да намерите публични плейлисти в Apple Music, създадени от други
  • Закупена музика липсва от iTunes или Apple Music? Опитайте тези настройки

Пуснете любимите си на Pandora

Новият основен екран за Pandora на Apple Watch ви дава Now Playing (когато е приложимо), станции и подкасти заедно с удобно поле за търсене .

Всички станции или подкасти, които редовно се наслаждавате, трябва да бъдат в съответните им раздели. Просто докоснете Станции или Подкасти и докоснете, за да пуснете желаната.

Основен екран и станции на Пандора

Ще видите контролите за песента или епизода на екрана, както преди, ако докоснете Now Playing . Можете да играете, поставяте на пауза, преигравате, пропускате, харесвате и не харесвате. Ако докоснете името на песента, ще видите продължителността и ако докоснете отново, ще видите станцията, на която принадлежи. Можете също да контролирате силата на звука с Digital Crown.

Pandora Now Playing контроли

За да намерите нещо конкретно, докоснете Търсене кутията на главния екран. След това можете да използвате драсканица или диктовка, за да въведете думата за търсене. Когато видите резултатите си, просто докоснете желания.

Pandora Търсене и резултати

Ако искате да излезете от Pandora на часовника, използвайте Force Touch и след това докоснете Изход . Потвърдете, като докоснете Изход още веднъж.

Излезте от Пандора

Отстраняване на неизправности с Pandora на Apple Watch

Имате проблеми с това Pandora да играе на вашия Apple Watch?

Първо се уверете, че вашите Bluetooth слушалки са сдвоени, свързани и готови за работа. Не можете да слушате Pandora на Apple Watch без тях.

След това се уверете, че сте актуализирали до последната версия на Pandora. Ако виждате новите функции на приложението Watch, но все още не можете да слушате на китката си и екранът за възпроизвеждане на песни показва „Възпроизвеждане на iPhone“, опитайте да рестартирате Apple Watch.

Пандора играе на iPhone на Apple Watch

Ако пак не работи, можете да премахнете Pandora от часовника си и да го преинсталирате:

  1. Отворете приложението Watch на вашия iPhone.
  2. Превъртете надолу до Pandora и изключете превключвателя за Show App на Apple Watch .
  3. Върнете се в списъка с приложения в приложението Watch и докоснете Инсталиране до Pandora .

Ще трябва да влезете отново в Pandora на часовника си, но след като го направите, трябва да можете да започнете да слушате от китката си.

Ако продължавате да имате проблеми, можете да посетите сайта за помощ на Pandora по тази тема за повече опции за отстраняване на неизправности.

От лична бележка забелязах, че ако отворя Pandora на моя iPhone по някаква причина, музиката ще се превключи и ще играе само на моя iPhone и вместо това. Не мога да го накарам да се възпроизведе отново на моя часовник, освен ако не премина през процеса по-горе, за да деинсталирам и преинсталирам приложението. Надяваме се, че това е грешка, която компанията ще реши. Уведомете ни, ако срещнете същите проблеми в коментарите по-долу!

Ще ти Пандора на китката?

Независимо дали имате безпроблемно преживяване или същия проблем като мен, ние искаме да чуем от вас! Какви са вашите мисли за самостоятелното приложение на Apple Watch на Pandora?

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found