5 Трябва да имате приложения за вашето семейно пътуване

Когато бях дете, юни беше най-добрият месец в годината - училището изчезна и летните ваканции бяха на разположение. За семейството ми лятната ваканция означаваше да тръгна по пътя, да проуча САЩ с нашата добра семейна кола ole (светлосиня станция вагон, който с умиление наричахме „Синята бомба“). Пътуванията с тази кола означаваха много посещения на бензиностанции и места за почивка, така че всяко от нас, децата, можеше да използва тоалетната и да вземе нещо за закуска.

Следователно 5-часовото пътуване може лесно да отнеме 7 часа или повече - както за деца, така и за родители, това беше МНОГО време. С толкова много време заедно, родителите ми трябваше да мислят креативно за нещата, които ние, децата, можем да правим в колата, за да не ги побъркваме, като винаги питаме „вече ли сме там?“ Така че родителите ми ни купиха много комикси и книжки за оцветяване, игри, които можехме да играем в колата, и моите лични любими Mad Libs.

В наши дни родителите имат много повече възможности за това как да забавляват (или разсейват в зависимост от това как гледате) децата си по време на летните им пътувания. За щастие, нашите iDevices добавят съвсем ново измерение за задържане на децата, така че всички тези мили, изминати с влак, самолети или автомобили, са щастливо заети и много по-малко стресиращи за нас родителите!

В желанието за релаксиращи летни ваканции, ето няколко приложения, които ние от Apple Tool Box обичаме да използваме по време на нашите семейни пътувания.

Така че нека стигнем до него!

Пътуване Бинго

Тази игра е лесна за игра и може да включва всички членове на семейството по време на пътуване. Докато децата играят играта на задните седалки, вие или вашият втори пилот следвате от пътническата седалка с вашия iPhone. Играта се предлага с девет различни дъски за игра. Основната настолна игра от предложението на приложението предлага асортимент от бинго плочки с често срещани пейзажи по време на пътуването, като автомобили, животни, табели и провинцията.

Цветната дъска за игра отваря множество възможности. Любимото от децата с Apple Tool Box е дъската за игра с регистрационни табели. Таблото ви позволява да използвате всички държавни табели или можете да изберете настройка и да ограничите избора до определен щат или регион, откъдето пътувате до / от. Основното приложение е безплатно и се поддържа от реклами. Road Trip Bingo е забавна, интерактивна игра и това ни спести на Apple Tool Box възрастни много разочарования.

Класически луд Libs

Кой може да устои на този? Не съм аз. Това е играта, която играх безброй пъти по време на пътувания със семейството си в ерата преди iDevice (или зората на времето според нашите млади.) Mad Libs никога не остарява и се уморява. С повече от 500 отзива с оценка над 4+, този си заслужава да се провери за всички ваши семейни пътувания. Mad Libs разкрива креативната и глупава страна на нашите най-малки и най-стари - и това включва и дядо. Всеки може да създава весели истории, само като добави глагол.

Една приятна характеристика, която оценяваме в Mad Libs, е вграденият потребителски интерфейс, удобен за деца. Децата се забавляват много и в същото време (без да знаят за тях) се учат на интелигентен избор на думи, докато използват приложението. Mad Libs е едновременно дете и баба и дядо, одобрени като „наистина страхотни“, а основната версия е безплатна! Допълнителното съдържание е на цена от 1,99 щатски долара, включително чисто новия „Дневник на едно слабо дете“.

Бюро за рисуване

Ако вашите малки се занимават с книжки за оцветяване, те няма да скучаят с бюрото за рисуване. С повече от 6 милиона потребители, това приложение има по нещо за всеки. Вграденото детско бюро дава възможност на децата да се забавляват с рисуване. Те могат да рисуват с музика и вълшебни пръчки (и кое дете не обича магическите пръчици).

Ако използвате моделите iPad Pro, приложението е оптимизирано за най-добро изживяване при рисуване. Така че следващия път, когато тръгнете по пътя (или въздуха) с вашия млад художник, изтеглете това приложение и оставете творчеството да започне. Базовата версия е безплатна с налични надстройки при необходимост.

500 страници за оцветяване

Ако вашите деца предпочитат оцветяването пред вас, тогава това приложение за 500 страници за оцветяване е за вас и вашето дете. Това приложение е специално създадено за деца на възраст от 6 до 8 години и поддържа куп категории, включително бързи коли, феи, животни и разбира се любимите ни динозаври на Apple Tool Box Kids! Има три нива на трудност, лесно, средно и трудно - те със сигурност ще държат децата предизвикани с часове. Версията Lite е безплатна и купувате надстройки според желанието (или необходимостта).

4 снимки 1 дума

Това е едно от любимите ми, защото е особено забавно за възрастни като мен, които обичат да стават глупави и игриви и (понякога) да се държат като деца, докато пътуват. Four Pics One Word е много проста, но наистина пристрастяваща игра, която ви показва четири снимки. Вие (добре ... или вашите деца) трябва да измислите дума, която е общата нишка, която се провежда във всички снимки. Този пъзел е забавен за игра и има много пъзели от лесни до доста трудни.

Можете да играете сами или да предавате устройството наоколо, така че всички да са включени. По време на пътуванията си установихме, че играта на 4 Pics 1 Word е чудесен начин да прекарате бързо времето си. Моля, обърнете внимание, че оценката за това е за възраст над 12 години, но ние откриваме, че Four Pics One Word се ползва от всички възрасти от малки до големи. Основната версия е безплатна.

Обобщение

Кой не обича лятната ваканция? Идеята да се измъкнем от всичко и да се насладим на престой със семейството си е едно от нещата, които ни карат през цялата година. Семейните пътувания са предназначени да бъдат забавни, почивка от целия този стрес. Но дълго пътуване с кола или неочаквано закъснение на летището може много бързо да промени тази хармония в абсолютна мизерия. Така че нека използваме силата на нашите iDevices, за да разсее всяка потенциална катастрофа и да изтеглим няколко забавни приложения за семейни игри, преди да тръгнем на път. Нашето семейство Apple Tool Box може да провери дали тези приложения носят спокойствие на родителите и да поддържат нашите млади пътници щастливи и заети. И се надяваме, че тези приложения ще намалят или премахнат броя на случаите, в които родителите ни трябва да изтърпят още едно „нали сме вече?“

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found