iPad Pro се изключва по време на зареждане, поправете

Някои потребители изпитват проблеми с iPad Pro. По-конкретно, потребителите заявяват, че техните устройства продължават да се изключват и не реагират по време на зареждане, а не защото не е останала батерия.

Изглежда, че редица потребители на iPad Pro са изправени пред този проблем.

iPad Pro излезе на 11 ноември 2015 г.

Вижте също: Моят iPad няма да се включи: Как да поправя мъртво устройство

Ето как можете да отстраните този проблем:

1-Hard Reset

Ако установите, че iPad Pro не реагира, това е едно от първите неща, които трябва да опитате. За да направите това, натиснете и задръжте бутоните Sleep / Wake и Home заедно, докато видите логото на Apple. Когато видите логото, пуснете бутоните.

2-актуализация

Актуализирайте вашия iPad до най-новата версия на iOS. Просто отидете в Настройки> Общи> Актуализация на софтуера. Вашето устройство ще търси актуализация, ако бъде намерена актуализация, моля актуализирайте устройството си.

3-Самолетен режим

Ако проблемът ви не е разрешен, опитайте да активирате AirPlane Mode (Настройки> Самолетен режим), докато се зарежда. Това означава да включите самолетен режим, след това да заредите, а когато се зареди, да изключите самолетен режим.

4-iCloud

Автоматичното архивиране на iCloud може да е причина за това. Отидете в Отидете в Настройки> iCloud> Архивиране, след което изключете iCloud Backup.

5-Диагностика

Отидете в Настройки> Поверителност> Диагностика и използване и изберете „Не изпращайте“.

6-Handoff & Предложени приложения

Опитайте този съвет. Докоснете Настройки> Общи> Предаване и препоръчани приложения и изключете както предаването, така и инсталираните приложения.

7-Възстановяване

В краен случай повредата на данните във вашия архивен файл може да е причина за този проблем. Можете да опитате да възстановите своя iPad чрез iTunes и да го настроите като нов. Преди тази стъпка е важно да направите резервно копие на вашето устройство. За да направите това, свържете вашето устройство към вашия компютър. В iTunes изберете Възстановяване. След като завършите това, вашето устройство ще се рестартира, след което ще го настроите като ново устройство. Тествайте, за да видите дали това решава проблема ви. Ако го направи, сега можете да възстановите устройството си от архива си.

Вижте също: Отстраняване на проблеми с iPad, Как да решите проблемите с iPad

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found