Промяна на потребителския агент на Safari - Apple Toolbox

Ако сте уеб разработчик и трябва да тествате ефективността на сайта си в множество уеб браузъри, този урок е за вас! Промяната на вашия потребителски агент в Safari ще емулира друг уеб браузър в Safari. Това ще ви спести много време и ще направи бързо тестване на уеб страниците.

Промяна на потребителския агент на Safari

За да започнете, стартирайте Safari . След като се стартира напълно, погледнете към лентата с инструменти на Apple . Когато направите това, ще видите опция, обозначена като Safari . Щракнете върху тази опция и ще се появи падащо меню. От това меню щракнете върху опцията Предпочитания . Сега ще се появи изскачащо меню.

Погледнете към горния десен ъгъл на прозореца. Ще видите бутон с надпис Advanced , щракнете върху тази опция. Сега погледнете към дъното на прозореца. Ще видите опция с надпис „Показване на менюто за разработка в лентата с менюта“ . Активирайте тази опция, като щракнете върху квадратчето за отметка, което се намира вляво от опцията. Вече можете да затворите този прозорец.

  • Как да прегледате HTML кода във вашия браузър Safari
  • Как да използвам Web Inspector в Safari на вашия iPad или iPhone

Погледнете към дясната страна на лентата с инструменти на Apple . Ще видите опция с надпис Разработване . Щракнете върху тази опция. Когато направите това, ще се появи падащо меню. От това падащо меню задръжте курсора на мишката върху опцията User Agent . Вече можете да изберете браузъра, който искате да подражавате.

Прочетете най-новите статии за Safari

През 2018/2019 се наблюдава увеличена интеграция на Safari и icloud ключодържател, което позволява на потребителите да запазват своите пароли и да променят поведението за автоматично попълване със силни пароли.

  • Как да премахнете уебсайт от настройката на паролата „Никога не запазвайте“ на Safari

През 2019 г. също видяхме увеличаване на случаите, когато потребителите установиха, че техният Safari е пренасочен към Bing поради злонамерена дейност. Ето как можете да се погрижите за този пренасочен проблем.

  • Как да коригираме пренасочването на Safari към проблема със злонамерен софтуер Bing

Благодаря, че разгледахте този урок за AppleToolbox. Проверете отново скоро за още съдържание, свързано с Apple.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found