Как да използвам iTether с Mac OS X - Apple Toolbox

Наскоро приложението „iTether“ бе разрешено в iTunes App Store за $ 14,99. Това приложение ви позволява да използвате 3G връзката на вашия iPhone на вашия Mac или PC. За съжаление, Apple в крайна сметка изтегли това приложение от App Store малко след като беше въведено в App Store.

Ако сте били един от „късметлиите“, които са закупили това приложение, докато е било в App Store, прочетете! В този урок ще ви покажем как да използвате iTether с вашия Mac. Този урок изисква iPhone с приложението iTether, както и Mac с OS X 10.6 или по-нова версия.

[box type = ”alert”] ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: РАЗВЛЕЧЕНИЕТО СЕ ЗНАЕ, ЗА ДА НАРЕЖДА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ. APPLETOOLBOX НЕ ОТГОВОРЕН, АКО ТОВА СЕ СЛУЧИ ВАС. [/кутия]

Настройка на iTether - Mac OS X

За да започнете, стартирайте уеб браузър по ваш избор и отворете страницата за изтегляне на Mac OS X на iTether. След като файлът с надпис „Tether-iPhone.dmg“ приключи с изтеглянето, отворете го.

Сега ще видите файл с надпис „TetheriPhone.pkg“ . Кликнете върху този файл на пакета, за да инсталирате приложението за тетъринг на вашия Mac. За да инсталирате това приложение, просто следвайте инструкциите на екрана.

След като инсталацията приключи, стартирайте приложението iTether на вашия iPhone и включете телефона към вашия Mac. Сега стартирайте приложението Tether на вашия Mac.

Вече можете да сърфирате в мрежата, като използвате връзката за данни на вашия iPhone. Имайте предвид, че вашият оператор може да начисли такси за превишаване на връзката, затова се консултирайте с вашия оператор, преди да използвате това приложение.

Благодарим ви, че разгледахте този урок на Apple Toolbox! Върнете се скоро за още съдържание, свързано с Apple.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found