Грешка при активиране на iOS 9.3 по време на актуализация, поправяне

Тази често срещана грешка се случва, когато хората се опитват да актуализират своите iPad и iPhone до последната налична версия на iOS. Ако имате този проблем, моля, имайте предвид, че не сте сами. Понякога повторният опит няколко пъти след рестартирането на iPhone или iPad обикновено решава проблема. Сигурни сме, че много хора изпитват този проблем с актуализирането на iOS 9.3 тази седмица. Ако сте опитали да рестартирате устройството си и след това да го актуализирате и то не е работило за вас, ето няколко съвета, които трябва да вземете предвид:

Поправяне на грешка при активиране на iOS 9.3

Стъпка 1: Ако се опитвате да актуализирате iOS чрез безжична връзка през Wi-Fi и изпитвате този проблем, моля опитайте отново с вашия компютър, работещ с iTunes.

Стъпка 2: Прекратете връзката на устройството си с функцията iCloud „Намери моя iPhone“. За да направите това, отидете в Настройки> iCloud и след това докоснете, за да изключите Find My iPhone / iPad

Стъпка 3: Свържете вашия iPhone или iPad с вашия компютър, работещ с iTunes, с вашия USB кабел

Стъпка 4: Понякога сървърите на Apple могат да бъдат заети или да изпитват проблеми. Преди да опитате да активирате отново, моля, уверете се, че сте проверили и се уверете, че услугите на Apple са „зелени“.

Стъпка 5 След като свържете своя iPad или iPhone към компютъра, моля, рестартирайте. Това действие стартира сесията iTunes, когато машината се стартира.

Стъпка 6: Уверете се, че използвате най-новата версия на iTunes, подходяща за вашия компютър.

Стъпка 7: Ако вашата iTunes сесия не се отвори с рестартиране, можете ръчно да отворите вашата iTunes сесия.

Стъпка 8: Щракнете върху иконата на устройството, съответстваща на вашето устройство в горния ляв раздел на екрана на iTunes.

Стъпка 9 : Под Настройки щракнете върху Резюме и ще видите подробностите за вашето устройство в десния панел. Кликнете върху Актуализиране, за да актуализирате вашия iOS.

Стъпка 10: Ако актуализацията не е работила за вас, можете да опитате да я възстановите с помощта на iTunes и след това да опитате да активирате отново. Препоръчваме ви да рестартирате своя iPhone или iPad и да опитате да актуализирате, преди да опитате да възстановите устройството.

И накрая, след като вашият iPhone бъде активиран до iOS 9.3, моля, не забравяйте да включите отново функцията си „Намери моя iPhone“. Късмет!

Apple премахва актуализацията на iOS 9.3 за избрани устройства

Apple е признала следния проблем с активирането на определени засегнати iPhone и iPad; сега компанията реши да изтегли актуализацията за тези устройства с iOS. Освен това те осигуряват и бързо решение, което можете да опитате заедно с обяснение.

Актуализирането на някои устройства с iOS (iPhone 5s и по-стари версии и iPad Air и по-стари версии) до iOS 9.3 може да изисква въвеждане на Apple ID и парола, използвани за настройка на устройството, за да завърши актуализацията на софтуера. В някои случаи, ако клиентите не си припомнят паролата си, устройството им ще остане в неактивирано състояние, докато не могат да възстановят или нулират паролата си. За тези по-стари устройства временно изтеглихме актуализацията и ще пуснем актуализирана версия на iOS 9.3 през следващите няколко дни, която не изисква тази стъпка. “

Уведомете ни в раздела за коментари по-долу, ако ръководството от Apple ви помогне да разрешите този проблем.

Изтеглете iOS 9.3 Build 13E237

Добра новина, Apple току-що пусна нова актуализация на своя iOS 9.3, марка 13E237, за по-стари iPhone, iPod touch и iPad, която беше засегната от досадната грешка при активиране. Има два начина да продължите с този нов фърмуер.

Ако вашето устройство е на екрана за активиране, поставете го в режим на възстановяване и след това щракнете върху Актуализиране от софтуера iTunes. За тези, които още не са изтеглили iOS 9.3, можете да го направите директно на вашето устройство чрез OTA, Over-the-Air. Просто отидете в Настройки> Общи> Актуализация на софтуера, за да завършите всички актуализации на iOS.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found