Следете приема на вода на iPhone и Apple Watch

Всички знаем значението на питейната вода и ползите за здравето, които тя осигурява. Проблемът често е, че просто забравяме да вземем чаша или бутилка вода, защото не сме жадни. Освен това, как наистина да разберем дали пием количеството вода всеки ден, което трябва?

Тук на помощ идва удобно приложение, наречено WaterMinder. Този полезен инструмент ви напомня да пиете вода, проследява колко пиете и предоставя история, за да видите дали постигате целите си с течение на времето. Приложението работи с вашия iPhone и Apple Watch, за да ви помогне да получите дневния си прием на вода.

Други уроци за Apple Watch :

    • Как да персонализирате показателите на Apple Watch, за да проследявате тренировките си
    • Как да използвам автоматично проследяване на съня на Apple Watch
    • Увеличете размера на екрана на Apple Watch с Zoom

Колко вода трябва да пиете всеки ден?

Уебсайтът на клиниката Mayo отговаря на този въпрос:

И така, колко течност се нуждае от средния, здрав възрастен човек, живеещ в умерен климат? Националните академии на науките, инженерството и медицината определиха, че адекватният дневен прием на течности е:

  • Около 15,5 чаши (3,7 литра) течности за мъже
  • Около 11,5 чаши (2,7 литра) течности на ден за жени

Имайки това предвид, дори ако не можете да постигнете тази дневна цел за потребление на вода, пак можете да видите колко близо се доближавате. Освен това, други видове напитки могат да се броят за този прием. WaterMinder взема предвид всичко това и ето как работи.

Изтеглете приложението WaterMinder

Понастоящем приложението WaterMinder е достъпно за следните устройства:

  • WaterMinder за iPhone, iPad, iMessage, Apple Watch и Mac: $ 4.99
  • WaterMinder за Android: Безплатно с покупка в приложение

Можете също така да разгледате WaterMinder в мрежата за въпроси и подкрепа.

Настройте WaterMinder на вашия iPhone

След като инсталирате WaterMinder, ще отговорите на няколко прости въпроса, за да изчислите автоматично дневната си цел. Това включва име, пол, тегло, ниво на активност и време (температура).

Отговорете на въпроси, за да изчислите целта си за прием на вода.

След това ще видите вашата предложена дневна цел за прием на вода, която можете да настроите ръчно, ако предпочитате.

След това просто започнете да въвеждате консумацията на напитки.

Използвайте WaterMinder на вашия iPhone

Приложението на вашия iPhone има четири удобни области, до които имате достъп отдолу; Хидрат, история, постижения и настройки.

Хидрат

WaterMinder на iPhone има няколко начина да проследите колко вода пиете. Можете бързо да добавите осем, 14 или 17 унции вода с докосване на знака плюс .

Бързо добавете приема на вода.

За да добавите различно количество вода или друга напитка, докоснете бутона Още , изберете напитката и след това използвайте плъзгача или бутоните плюс и минус, за да изберете количество в унции. WaterMinder може да проследява почти 20 вида напитки, включително кафе, чай, мляко, бира и дори супа.

Добавете различна напитка.

История

Разделът История ви позволява да видите какво сте консумирали по различни начини. Проверете приема за текущия ден, седмица, месец или година и вижте графиката, която се коригира с всяка опция. Можете също така да видите всеки ден, който проследявате, изброен директно по-долу и можете да редактирате или изтриете приема за този ден, ако е необходимо.

Проверете историята на приема на вода или добавете напитка, която сте пропуснали.

Ако сте пропуснали да проследите напитка, можете да я добавите и в този раздел. Докоснете знака плюс в горната част, изберете напитката и количеството и изберете датата и часа.

Постижения

Вземете награда за пиене и регистриране на консумацията на напитки. Това е хубав мотиватор, който ви позволява да споделяте, използвайки опциите за споделяне на вашия iPhone. Това е забавен начин да уведомите приятелите или семейството си колко добре се справяте с целите си за прием на вода.

Мотивирайте се с постижения

Настройки

Областта с настройки ви позволява да коригирате дневната си цел, да активирате и изберете часове за напомняне, да изберете звук за известяване и да включите и изключите постиженията и стикерите в известията.

Променете целите си, настройте напомняния и коригирайте звуците

Освен това можете да промените стойността на чашата, иконата на приложението, мерните единици, звуците, датата и часа и много други. Можете също така да получите информация като съвети за пиене на вода и подробности за хидратацията.

Променете допълнителни настройки на WaterMinder или получете съвети.

Използвайте WaterMinder на вашия Apple Watch

Проследяването на приема на вода в движение не може да бъде по-лесно, отколкото с WaterMinder на Apple Watch.

Добавете напитка в Apple Watch.

Отворете приложението и бързо добавете осем, 14 или 17 унции вода. Можете да добавите различно количество или друга напитка, като докоснете Други . След това направете своя избор и докоснете Добавяне . Ще видите актуализациите на добавките си веднага на вашия Watch и iPhone.

Изберете различно оформление за Apple Watch.

Ако искате различно оформление или икони за усложнения за вашия Apple Watch, можете да ги промените в раздела за настройки на приложението на вашия iPhone. Можете също така да активирате екрани за история и постижения за вашия часовник, ако искате.

Вижте своята история и постижения.

Пийте!

Ако сте готови да се заемете сериозно с приема на вода, тогава използването на Apple Watch, iPhone и приложението WaterMinder е идеалният начин да го направите.

Ще опитате ли WaterMinder на вашите устройства? Ако е така, моля, върнете се обратно или ни изпратете в Twitter и ни уведомете как работи за вас!

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found