Вземете парите си с Amazon Prime Video на Apple TV

Ако сте член на Amazon Prime, тогава плащате за допълнителни предимства в допълнение към безплатната двудневна доставка. Можете да гледате филми с Amazon Prime Video, да слушате мелодии с Amazon Music и да получавате ексклузивни отстъпки и оферти само за членове.

Можете да пазарувате Amazon от вашия Apple TV и въпреки че Apple Music все още не е налице за устройството, Amazon Prime Video със сигурност е! И така, какъв по-добър начин да се насладите на това страхотно предимство да бъдете главен член, за който вече плащате, отколкото с вашия Apple TV?

Ето как да използвате Amazon Prime Video на вашия Apple TV.

Свързани :

  Инсталиране на Amazon Prime Video на вашия Apple TV

  Насочете се към App Store на вашия Apple TV и поставете „Amazon Prime“ в полето за търсене. Трябва да видите приложението Amazon Prime Video точно в горната част на резултатите.

  Щракнете върху приложението и след това изберете Get на следващия екран.

  След като инсталирате приложението, ще трябва да регистрирате своя Apple TV, за да го използвате. Можете да влезете в акаунта си в Amazon на Apple TV или да влезете онлайн и да въведете код, който ще се покаже.

  Регистрирайте своя Apple TV с Amazon Prime в приложението или онлайн

  След като инсталирате приложението и регистрирате устройството си, сте готови!

  Регистрацията ви за Apple TV е успешна

  Използване на приложението Amazon Prime Video

  Можете веднага да започнете и да гледате филм или телевизионно предаване. Ще видите изчистеното меню в горната част, където можете да търсите шоу, ако искате. В противен случай прегледайте разделите за оригинали, филми, телевизия или деца.

  Amazon Prime Video Originals

  Областта на видеотеката съдържа всички тези филми и телевизионни предавания, които сте закупили, така че можете да ги гледате по всяко време.

  Списъкът за наблюдение е удобният раздел, който съхранява всички филми и телевизионни предавания, които сте добавили към него, за да гледате по-късно. Може да сте ги добавили на вашето iOS устройство или уебсайта на Amazon. Така че, просто отворете тези предавания тук. За да изтриете един, просто го изберете и задръжте; след това ще изчезне от вашия списък за наблюдение.

  Amazon Prime Video Watchlist

  Ако попаднете на друго предаване, което искате да добавите към вашия списък за наблюдение, можете да направите това лесно. Щракнете върху филма или телевизионното предаване и след това изберете + Списък за наблюдение . Като алтернатива можете да го направите правилно, докато разглеждате видеоклипове, като изберете и задържите шоуто.

  Добавете филми и предавания към вашия списък за наблюдение

  Преглед на настройките на приложението

  Областта на Amazon Prime Video Settings е информативна секция. Можете да получите подробности за наемането или закупуването на видеоклипове, как можете да предоставите обратна връзка и настройването на родителския контрол. Ако трябва да отмените регистрацията на вашия Apple TV по някаква причина, можете да го направите и от настройките.

  Настройки на Amazon Prime Video

  Можете да щракнете, за да отидете директно в един от споменатите раздели или да щракнете върху квадратчето Prime Video и да използвате навигацията в горната част, за да се придвижите между тях.

  Отпуснете се и гледайте Amazon Prime Video на Apple TV

  Да бъдеш член на Amazon Prime има големи предимства. И тъй като Amazon Prime Video е един от тях, собствениците на Apple TV могат да се възползват от още по-страхотни филми и телевизионни предавания, от които да избирате всеки ден.

  Член ли сте на Prime и готови ли сте да гледате Amazon Prime Videos на вашия Apple TV? Уведоми ни!

  скорошни публикации

  $config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found