Топ 5 стойки за кола iPhone 7, които можете да подарите сами

IPhone 7 / Plus е най-новото предложение от конюшнята на Apple Inc. С подобрените функции на iPhone той прави подпис в категорията за смартфони от висок клас и висок клас; следователно потенциалните купувачи и потребители търсят аксесоари, които допълват този модерен смартфон. По-долу са изброени 5-те най-добри части за монтиране на автомобили за iPhone 7, които увеличават класа и изтънчеността, свързани с iPhone 7 и iPhone 7 Plus, и поддържат ценния ви телефон в полезрението и в стабилно състояние. По-важното е, че дизайнът на тези стойки отчита безопасността на клиентите, така че функциите да са лесно достъпни.

Избрахме нашите 5 любими снимки, налични в Amazon, които струват по-малко от $ 30 и са с прилична гаранция и отлични отзиви на клиенти.

Iottie Easy One Touch 3

IOttie Easy Touch 3 е третото предложение в усилията за разработка на продукти на Easy One Touch Car Mount Company. Това първокласно монтиране лесно се прилепва към таблото на автомобила или на предното му стъкло. Тази конкретна стойка притежава разтегателно рамо, което се простира до около 5 инча и е монтирано на регулируема основа, която се движи в няколко посоки. Тази функция дава възможност на потребителите да взаимодействат с iPhone 7 по време на шофиране.

IOttie Easy One Touch 3 се предлага с докинг станция, която адекватно поставя устройства с различни размери, така че всяко устройство почива перфектно и остава стабилно по време на пътуването. На цена от $ 25 iOttie Easy One Touch 3 е едно от по-скъпите, но качествени монтажи за автомобили на пазара днес.

WizGear Universal Air Vent Magnetic Car Mount

Ако желаете стойка за кола за вашия iPhone 7, която да ви спести място, тогава не търсете повече от стойката за кола WizGear. Това конкретно монтиране също ще ви спести малко време, тъй като можете лесно да поставите своя iPhone, без да е необходимо да се занимавате с ръце, а можете да запазите и защитния калъф на iPhone. Стойката за кола WizGear спестява място, като се закопчава върху отвора за въздух на вашата кола.

Монтажът държи вашия iPhone магнитно, без да причинява смущения във функционалността на телефона. Можете да прикрепите вашия iPhone към стойката, като поставите включената метална плоча във вашия калъф (между гърба на телефона и кутията) или като поставите кръглия магнит на гърба на телефона си. След като телефонът и стойката са прикрепени, те могат да бъдат завъртани или завъртани под какъвто и да е ъгъл, който потребителят предпочита.

Устройството за кола WizGear Universal Air Vent се предлага с 30-дневна ограничена гаранция (за връщане) и на 7 долара е едно от най-изгодните за бюджета монтажи за автомобили на пазара днес.

IPOW Silicone Pad Dash Mat

Актуализираното второ поколение IPOW Silicone Pad Dash Mat е друг много лесен за използване държач за кола за вашия iPhone. Това конкретно монтиране не се придържа към арматурното табло или предното стъкло или се закрепва върху вентилационния отвор на автомобила. По-скоро той е позициониран на таблото и се държи на място от подложка от силиконова гума. Стойката за кола IPOW се регулира с помощта на два чифта гумени държачи, които се закрепват директно към гумената основа, която побира телефони с различна дебелина, варираща от 9 до 14 милиметра. Тази стойка за кола се движи наляво или надясно за по-широки устройства и потребителят може да постави своя iPhone хоризонтално или вертикално. А цената му е $ 14 и идва с 1-годишна гаранция.

WinnerGear Montar Стойки за кола

Монтажът за кола WinnerGear е друг качествен аксесоар за iPhone 7, който е прикрепен към таблото или предното стъкло. Този конкретен държач за кола се държи на място от здрава вендуза, която работи перфектно и на двете повърхности и държи iPhone на място по всяко време - дори в неравен или неравен терен. Най-новата версия на стойката за кола WinnerGear поддържа устройства с екрани до 5,9 инча, а стойката е подходяща и за използване с телефони в защитни калъфи. Монтажът позволява въртене на 360 градуса и може да бъде позициониран вертикално или хоризонтално.

Монтажът за кола WinnerGear може лесно да бъде демонтиран поради наличието на бутон за бързо освобождаване с една ръка, разположен в основата на стойката. Въпреки че WinnerGear е тежка, голямата му част позволява стабилността на устройството и iPhone по време на вашето шофиране. На цена от $ 30, монтажа за кола WinnerGear Montar е в скъпия списък на стойките за кола, но включва страхотна 2-годишна гаранция .

Kenu Airframe + преносима стойка за кола

Ariframe + от Kenu предлага изключителна гъвкавост и щипките за монтиране на автомобила лесно към повечето отвори за въздух в автомобила с каквато и да е ориентация; в хоризонтална, вертикална, ъглова или кръгла.

Автомобилната стойка Kenu Airframe + може да побере всички размери смартфони с максимален капацитет 6 инча (при измерване на екрана по диагонал); така че е подходящ за широк спектър от устройства, включително текущите iPhone 7 Plus, 6 Plus и 6s Plus, които са с размери от 5,5 инча нагоре. Този конкретен държач за кола се отличава с пружинен механизъм, който улеснява много потребителя при поставянето и премахването на смартфона от стойката. На цена от $ 32, преносимият държач за автомобил Kenu Airframe е друг скъп играч на пазара за монтиране на автомобили.

Стойките за кола за вашия iPhone 7 са перфектни, особено когато сте на път и трябва да видите GPS на телефона си, да контролирате музиката си и да регулирате силата на звука или да сте в крак със съобщенията и обажданията, които правите или получавате в движение. Има множество монтажи и докове за автомобили за iPhone, които се предлагат с различни спецификации и дизайн. Всеки избор, който правите за каквото и да е устройство за iPhone, ще зависи от дизайна, цената, разположението, издръжливостта, както и функционалността.

В крайна сметка, стойката за кола за iPhone трябва да отговаря на основните нужди и това дава на потребителя прекрасно изживяване без ръце, навсякъде и по всяко време.

И така, това са страхотни стойки за автомобили. Ако избера един, мисля, че или iOttie, или Kenu ще бъде най-добрият залог. Кое според вас работи по-добре? Кое ще изпробвате по-нататък?

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found