AirPods Pro срещу Beats Solo Pro: Кои трябва да купите? (Видео ревю)

Apple продължи тенденцията да добавя професионалисти към почти всеки продукт, който пуска с AirPods Pro и Beats Solo Pro. И двата комплекта слушалки са сходни по много начини, така че нека да разгледаме кои трябва да излезете и да купите.Когато става въпрос за AirPods Pro срещу Beats Solo Pro, нашето дълбоко гмуркане ще сравни и двете по отношение на дизайн, звук качествени и годни.

Свързани:

  Дизайн

  С Solo Pros получавате слушалки в ухо с активно шумопотискане. AirPods Pro е слушалка в ухо, която се отличава с активно шумопотискане.

  Така че най-съществената разлика между тези две е форм факторът. Освен разликата в размера, и двете ще предложат списък с подобни функции.

  И двамата включват чип H1 на Apple, позволяващ винаги слушащ Siri и глупаво бързо сдвояване и превключване между устройства на Apple.

  Сега, ако сте притежавали чифт слушалки Beats Solo в миналото, общият фактор на формата ще бъде познат, макар и по-премиум и усъвършенстван. В миналото ритъмът обикновено поддържаше евтин пластмасов дизайн. Те все още имат доста пластмаса, но матовото покритие и здравите метални панти тази година честно карат тези да се чувстват превъзходно, както би трябвало за $ 299.

  AirPods Pro обаче е съвсем различен продукт от предишните AirPods. Има много същата бяла пластмаса, с която сте запознати, но най-накрая разполагат с променливи накрайници за уши, които ще покрия по-късно.

  Калъфът за безжично зареждане е по-широк, но по-къс от предишния модел и когато го обърнете настрани, размерът е само малко по-голям от предишния модел. Все още е много в джоба.

  Недостиг на време? Вижте нашето подробно практически видео по-долу

  Друго прекрасно нещо при Beats са различните цветови опции. Слуховете бяха, че ще видим различни цветове за AirPods Pro. За съжаление това не се случи.

  Все още си закъсал с бялото. Което, ако сте собственик на чифт AirPods, знаете, че те стават страшни след известно време. Така че, би било хубаво да видим някои други цветове, които да съвпадат с iPhone, но не го получихме.

  Качество на звука

  Нека поговорим за качеството на звука. Бях изненадан от това колко добре звучат Beats сега. Калният, тежък с бас ритъм от миналото е точно това, в миналото. Соло професионалистите вече не засенчват средните, високите и вокалите.

  Откакто Apple купи компанията обаче, те промениха доста звуковия си подпис и качество.

  Ако не сте опитвали чифт слушалки Beats през последните няколко години, е време да направите още една снимка на марката. Заедно с новите Solo Pros, Studio 3s и Powerbeats Pro звучат значително по-добре от старите Beats.

  Наслаждавах се на звука, който излизам от Beats. Сравнявайки ги с AirPods Pro, те звучат изненадващо сходно.

  AirPods Pro изпълнява удар, стига да получите добро уплътнение в ушите си. Можете да намерите пълен звук със солидни, надути баси. AirPods Pro произвежда отличен звук.

  Все още не бих им дал предимството пред Beats Solo Pro, което се свежда до по-големия размер на Beats. Получавате по-здрави драйвери, които произвеждат по-голям и по-добър звук.

  Beats започват да блестят повече при по-големи обеми. Въпреки че слушате под 50%, мисля, че бихте могли да откриете голяма разлика.

  Годни

  Що се отнася до приспособяването, Beats Solo Pro се чувства добре, но те са значително по-стегнати от предишните модели. Не съм ги намерил непременно неудобни, просто малко стегнати. Тук помагат големите плюшени подложки за уши, но мисля, че е нещо, което трябва да се отбележи.

  Мисля, че причината за херметичността е да помогне за активното шумопотискане. За да направите ANC ефективен, трябва да получите добро уплътнение над ухото.

  Apple се премести с философията си за AirPods Pro. Вместо универсален подход, AirPods Pro се предлага с три различни силиконови съвета, които ще ви помогнат да намерите идеалното прилягане. Тъй като ушите се предлагат в много форми и размери, прилепването на всяка слушалка в ухото е субективно.

  Открих обаче, че AirPods Pro е много по-удобен и приятен за носене от конкурентните продукти. Гледам те Sony WF-1000XM3 .

  Купих чифт такива, когато излязоха, и ще призная, че качеството на звука беше невероятно и шумопотискането беше страхотно. Но само след 15-30 минути носенето им станаха болезнени.

  Не просто неудобно, но направо болезнено, правейки ги безполезни за мен. Не съм имал почти същия опит с AirPods Pro. Отнема поне час, преди да ги почувствам неудобно.

  Една от уникалните характеристики на AirPods Pro, която е такава функция на Apple, е помощ за приспособяване . Функцията ще използва микрофоните, за да усети дали имате добро уплътнение за външен шум и да направи предложения за смяна на върховете или да се побере в ухото ви, ако нямате добро уплътнение. Отново целта тук е да се уверите, че получавате оптимална ANC производителност.

  Заключение и цена

  Както AirPods Pro, така и Beats Solo Pro са сходни по цена. AirPods Pro е $ 249, а Beats Solo Pro е $ 299.

  В миналото бих казал, че това е твърде много за Beats. Но с повече премиум дизайн и подобрено качество на звука, да не говорим за характеристиките на ANC, това не е лоша цена за тях.

  Това, което бих казал за Beats, ако ги погледнете, е, че обикновено можете да получите добра сделка за слушалките на Beats, след като излязат за малко. Така че, имайте това предвид, особено когато празниците се търкалят наоколо.

  Въпреки това AirPods, и предполагам, че AirPods Pro ще следва същата тенденция, всъщност премина през няколко продажби от трети страни като Best Buy и Amazon.

  Мисля, че всичко се свежда до предпочитания от вас фактор между Beats Solo Pro и AirPods Pro. И двете са отлични двойки слушалки.

  Ако сте попаднали в екосистемата на Apple, което съм сигурен, че сте, ако четете това, и двете опции са фантастични единствено заради удобството, поради което плащате тази първокласна цена. Надявам се това да ви улесни малко да решите кой от тях ще отидете да вземете.

  скорошни публикации

  $config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found