Известията не работят с iOS 9.3.3, инструкции

През уикенда получихме няколко имейла от потребители, в които се казва, че техните уведомления не работят на техните iPhone след надстройка до iOS 9.3.3.

Въпреки че не сме виждали актуализации от Apple, свързани с този проблем, проблемът изглежда се случва в различни приложения. Хората са имали проблеми както с известията във Facebook, така и с WhatsApp.

Ако вашите известия не работят на вашия iPhone, можете да опитате следния съвет:

  • Първо проверете очевидното. Уверете се, че настройките ви за известяване са активирани за приложението, като докоснете Настройки> Известия и настройките ви „Не безпокойте“ не са активирани, проверете настройките си за заглушаване и сила на звука.
  • Понякога звуковите файлове, свързани с известията, могат да бъдат повредени за приложението. Отидете в раздела Звук в известията и превключете звука към други формати. Също така в Настройки> Известия превключете настройката „Групиране по приложение“ няколко пъти и проверете дали известията ви работят.
  • Следващото нещо, което трябва да направите, е да изтриете приложението си WhatsApp от вашия iPhone. Докоснете Настройки> Общи> Съхранение и използване на iCloud> Управление на съхранението. На този екран докоснете WhatsApp и изберете „Изтриване на приложение“ на следващия екран.
  • След като изтриете приложението от вашия iPhone, нулирайте iPhone, като натиснете бутона за начало и бутона за събуждане / сън за около 15 секунди, докато видите на екрана логото на Apple.
  • След като вашият iPhone се рестартира, докоснете App store и преинсталирайте приложението си за съобщения.
  • Потвърдете настройките си за известяване за приложението в Настройки> Известия

Надяваме се, че това трябва да поправи проблемите ви с известията, свързани с известията за WhatsApp и Facebook. Изглежда, че това работи и при проблемите с приложението Instagram.

Моля, уведомете ни, ако имате някакви проблеми или ако сте успели да намерите друг начин да се погрижите за този досаден проблем в iOS 9.3.3. Късмет!

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found