Как да блокирам нежелани обаждания и текстови съобщения; iPhone

Много потребители питат дали е възможно да се блокира телефонен номер на iPhone, обаждане или изпращане на текстови съобщения. Как можете да спрете нежеланите номера, които се обаждат на вашия iPhone? За съжаление на iPhone няма функция за входящо повикване или блокиране на текст (iPhone 5, iPhone 4 и т.н.), но има и други решения:

1- Свържете се с вашия оператор, защото истинско блокиране на повикванията може да се направи на ниво оператор. Вашият оператор обаче може да начисли допълнителна такса за тази услуга. Например AT&T предлага опционална функция, наречена AT&T Smart Limits for Wireless за $ 4,99 на месец (на линия), която ви позволява да блокирате обаждания и текстове от до 30 конкретни номера (които сте избрали). Свържете се с вашия оператор, за да видите дали те предлагат подобни услуги безплатни или платени.

2- Ако искате да блокирате обаждания от телемаркетинг, може да поискате да регистрирате вашия iPhone номер в Националния регистър за не повикване.

3- Може да искате да настроите опцията „Не безпокойте“ в iOS 6. Тази функция няма да блокира, но ще заглуши входящите повиквания и други сигнали. Тази функция е много полезна, ако искате да заглушите телефона си, когато сте заети, като по време на среща или сън.

4- Ако устройството ви е прекъснато, има приложение, наречено iBlacklist ($ 12). Това приложение включва функции като възможност за блокиране на обаждания и текст от определени номера.

5- Можете да създадете свой собствен списък с блокове. За да направите това (а) създайте „игнориране“ или „нежелана поща“ или „нежелан“ (или както искате да го наречете) контакт за номера и хора, които да блокирате. Докоснете Контакти и докоснете бутона (+), за да добавите нов контакт. След това го наречете „игнориране“ или нещо подобно, добавете номера, който искате да блокирате или пренебрегнете, и след това задайте беззвучен тон на звънене и деактивирайте всеки сигнал, включително звук, тон и вибрация за този контакт.

Свързани:

  • Обаждането на iPhone не бе успешно, как да се поправи

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found