Как да си сътрудничим с други в новото приложение Notes на iOS 10

През последните няколко издания на iOS, Apple внася все повече промени в приложението за бележки за акции, намерено в iOS. Приложението стана доста наситено с функции и с iOS 10 вече включва способности за дълбока съвместна работа. Ако не сте използвали приложението Notes в актуализирания iOS 9 до пълния му потенциал, можете да прочетете за него тук.

Както можете да видите, Apple Notes отбеляза значителна трансформация през тази година. Не само е лесно да добавяте контролни списъци, снимки, изображения и сафари връзки към бележките си, но сега в iOS 10 той ви предлага повече функции за сигурност и сътрудничество.

Ето как да го използвате:

Започнете с отваряне на бележка в Бележки. Няма да можете да добавяте хора, преди да започнете да пишете.

След това докоснете иконата с мъж и плюс в горния десен ъгъл. Тук ще ви бъде даден списък с начини за сътрудничество с други хора във вашата бележка.

Кликването върху някоя от опциите ще изпрати на избрания от вас човек специална връзка. Тази връзка ще добави бележката към приложението Notes и ще ви позволи да си сътрудничите.

Бележките за съвместна работа са само една от полезните функции на iOS 10. Научете за всички вълнуващи и полезни функции на iOS 10, които можете да използвате на вашия iPhone и iPad, като прочетете нашето изчерпателно ръководство за iOS 10.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found