Как да премахнете тренировки, които не използвате на вашия Apple Watch

Може би от пускането на оригиналния iPhone, Apple Watch е най-големият продукт на компанията от Купертино. Apple Watch е на пръв поглед единственият интелигентен часовник, който „се придържа“ и по основателна причина със способността си да извлича уведомления и да ви помага да сте здрави.

Препоръчително четене

 • Как да използвам автоматично проследяване на съня на Apple Watch
 • Използвайте Apple Watch Activity Sharing, за да се състезавате и сравнявате с приятели
 • Здравословен начин на живот: Нова година, Приложения за изтегляне от Apple Watch, за да живеете по-добре
 • Как да персонализирате показателите на Apple Watch за проследяване на вашите тренировки
 • Следете приема на вода на iPhone и Apple Watch

Това е вярно. Apple Watch е абсолютно феноменален за проследяване на вашата здравна статистика и тренировки. Но от време на време може в крайна сметка случайно да запишете тренировка, която всъщност не е била тренировка. В тези случаи ще трябва да знаете как да премахнете тренировките от вашия Apple Watch. watchOS 6 улеснява постигането на това с няколко лесни стъпки.

Как да премахнете тренировките от вашия Apple Watch

За щастие, процесът за премахване на тренировки от вашия Apple Watch е доста изрязан и сух. Всичко, от което се нуждаете, е вашият iPhone, тъй като за да го направите, ще трябва да влезете в приложението Health. Ето стъпките, които трябва да предприемете, за да премахнете тренировките от данните на Apple Watch и Health.

 1. Отворете приложението Health на вашия iPhone
 2. Докоснете  раздела Преглед в долната част на приложението
 3. Превъртете, намерете и докоснете тренировката, която искате да премахнете
 4. Под  Опции изберете  Покажи всички данни
 5. Докоснете бутона  Редактиране в горната част
 6. Натиснете бутона (-), за да изтриете тренировката
 7. Потвърдете

След като изтриете тренировката, тя също ще бъде премахната от частта за активност на приложението Watch. Докато Apple прави някои неща объркани и трудни, има и други „проблеми“, които могат лесно да бъдат отстранени.

Всъщност има и друг начин за премахване на тренировки, при условие че имате iPhone под ръка. Ето още един метод за премахване на тренировки:

 1. Отворете приложението Activity на вашия iPhone
 2. Докоснете  раздела Тренировки
 3. Плъзнете наляво по време на тренировка, за да я изтриете Както е при използването на приложението Health, ще искате да плъзнете тренировката докрай наляво, докато се появи червеният бутон за изтриване. Това ще гарантира, че всъщност изтривате тренировката и няма да се налага да се притеснявате, че тя ще се появи във вашата статистика повече.

Преди тренировката да бъде окончателно премахната, вашият iPhone ще ви даде подкана с няколко възможности за избор. Можете да премахнете само тренировката, но да запазите данните или да премахнете както тренировката, така и данните. При избора на последното, вашите пръстени за активност и възможни постижения ще бъдат засегнати и намалени.

Заключение

Apple Watch е толкова феноменално устройство, че не сме сигурни как Apple ще успее да поддържа шума с пуснатата версия на Series 5. Watch Series 4 е фантастична опция за тези, които тренират редовно основа, тези, които искат да започнат да удрят във фитнеса, или тези, които просто искат да извлекат известия.

Звучи в коментарите по-долу, ако срещнеш някакви проблеми с изтриването на тренировките си и ние с удоволствие ще помогнем. Междувременно ни уведомете какви функции смятате, че Apple ще опакова в Series 5, ако действително стартира тази есен.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found