Disney + е на живо и е достъпен в App Store вече по целия свят!

Disney направи своите нови услуги за стрийминг Disney + достъпни в App Store за различни страни по света! От настоящото писане Disney + се предлага в САЩ, Великобритания, Ирландия, Испания, Германия, Италия, Швейцария, Холандия, Канада, Австралия и Нова Зеландия! И Disney планира Disney да стартира във Франция през следващите седмици.

Можете да изтеглите приложението сега, да се регистрирате в новата услуга за стрийминг на Disney и да започнете да стриймвате The Mandalorian, сега, след като сте били наводнени с новите Star Wars реклами през уикенда.

Свързано четене

  • Как да получите Disney Plus на вашия Apple TV (включително по-стари модели)
  • Получавате грешки при опит за AirPlay Disney Plus? Как да поправя
  • Кои Smart TV поддържат услуги за стрийминг като Apple TV + или Disney +?
  • Как да започнете да използвате безплатния си 1-годишен абонамент за Apple TV +
  • Какво да направите, ако Netflix не е съвместим с вашия iPad

Добро време да планирате това мандалорско парти за гледане с приятелите си! ИЛИ ако сте у дома за снежен ден в Средния Запад, възползвайте се и започнете да изследвате някои от носталгичните си спомени от предавания от минали години.

В САЩ Disney + струва $ 6,99 на месец или $ 69,99 на година със съдържание от Walt Disney Studios, 21st Century Fox, Marvel Studios, Pixar, Lucasfilm и National Geographic.

За Великобритания и Европа Disney + струва 5,99 паунда във Великобритания и 6,99 евро в целия ЕС за месечни абонаменти. Дисни предлага и годишни планове за разходи 59,99 във Великобритания и 69,99 в ЕС.

Можете да изтеглите приложението на вашия iPhone, iPad или Apple TV и да започнете да предавате поточно. Когато търсите „DisneyPlus“ в магазина за приложения, ще намерите приложението като резултат номер едно при търсене.

Можете също така да гледате предаванията директно през мрежата чрез disneyplus.com  

Най-добрата сделка за Disney + е чрез Verizon в САЩ. Ако сте клиент на Verizon с по-нов неограничен план, получавате Disney + БЕЗПЛАТНО за една година. За да го активирате, влезте в приложението My Verizon на телефона си, след което натиснете Menu> Account> Add-Ons> Entertainment> Disney Plus.

Един абонамент за Disney + поддържа до седем потребителски профила, така че една покупка може да се използва сред членовете на семейството.

Виждате съобщение за грешка при опит за инсталиране на Disney +?

Някои потребители получават съобщение за грешка при опит за поточно предаване на новата услуга Disney +. Това е временно, тъй като сървърите се заливат с нови потребителски заявки. Те трябва да могат да разрешат това скоро.

Дисни публикува тези изявления след прекъсванията.

„Търсенето на DisneyPlus надмина нашите най-големи очаквания. Толкова се радваме, че сте развълнувани да гледате всичките си любими и работите бързо, за да разрешите всички текущи проблеми. Оценяваме вашето търпение “

„Поради въздействието на COVID-19, трябваше да затворим някои от нашите центрове за обслужване на клиенти на Disney + и да очакваме по-дълго от нормалното време за изчакване за чат на живо / телефонна поддръжка тази седмица“

За допълнителна информация посетете Помощния център на Disney Plus.

Можете да опитате няколко пъти и също така да опитате да превключите вашия DNS на вашето устройство на Apple, за да видите дали това помага.

Планирате ли да изпробвате новата услуга за стрийминг на Disney +? От какви предавания сте супер развълнувани? Уведомете ни в коментарите по-долу.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found