2017 слухове за iPad Pro модел, едва ли квантов скок

Слуховете и докладите, циркулиращи този месец, предполагат, че следващото поколение iPad Pro (12,9-инчов) ще разполага с iSight камера с 12 милиона пиксела, а следващият iPad Pro (9,7-инчов) ще бъде iPad Pro (10,1-инчов). Това първоначално беше съобщено в японския технологичен блог makotakara.

Съществуващите модели поддържат системата с четири колонки, но имат двойни микрофони. Докладът предполага, че микрофоните ще бъдат преобразувани от двойни в четири базирани устройства.

Какво, ако има такива съществени хардуерни подобрения, които ще примамят клиента да надстрои?

Камера

Настоящите модели iPad Pro имат мощни камери както отпред, така и отзад. 8-мегапикселовата iSight камера на 12,9-инчовия модел ви позволява да снимате красиви снимки и видео.

Настоящият 9,7-инчов iPad Pro се предлага с 12-мегапикселова iSight камера, която може да заснема 4K видео, 240-fps видеоклипове в сло-мо и Live Photos.

По същество това означава, че сегашната система от по-големи камери на iPad Pro се превключва на 12 MP висока камера.

Едва ли скок в хардуерните спецификации!

Броят на мегапикселите е маркетингов инструмент за производителите на цифрови фотоапарати от деня на стартирането на първите. Привлекателността се вижда лесно, защото по-голямата винаги е по-добра. Но ако сте като почти всеки друг потребител, няма да видите забележима разлика.

Размери

От гледна точка на измерението изглежда, че Apple смята, че сладкото място на по-малкия iPad pro е 10 инча за разлика от 9,7 инча.

По-тънкият панел определено би бил привлекателна характеристика. Представянето на функциите 3D Touch в следващото поколение iPad Pro модели ще се хареса и на мнозина.

Все още не се съобщава за футуристични подобрения, каквито се виждат в много патенти на Apple, като сгъваеми дисплеи или изцяло различна технология на екрана. и вероятно няма да се случи скоро. Нито сме виждали съобщения за игра на хардуер, насочени към смесена реалност или други нововъзникващи технологични пътни карти.

Надстройка на процесора

Съществуващите модели поддържат чип A9X с вграден копроцесор M9. Това би могло да бъде областта, в която компанията предлага известен ъпгрейд, като представя чипа A10X в новите модели през следващата година. Очаква се 10X да осигури 28% превъзходна производителност.

В обобщение можете да видите, че слуховете за спецификации едва ли вдъхновяват, когато мислим по отношение на следващото поколение iPad pro, поне по отношение на хардуера. Новите модели може да са подходящи за актуализация на настоящите потребители на iPad mini, но им липсва пица, за да примами настоящите собственици на iPad Pro.

Какво иска клиентът?

Това зависи от типа клиент и свързаните случаи на използване на новите устройства. За повечето потребители, които понастоящем притежават iPad Pro, бихме могли да използваме още няколко звънци и свирки в iOS 10, които ни доставят.

Това явно липсваше. От гледна точка на Apple, това вероятно има смисъл, тъй като основният фокус на неотдавнашния ремонт на iOS беше насочен към нарастващи продажби на iPhone, което е хлябът и маслото на компанията и започваше да се забавя.

Човек би се надявал, че когато бъде изпълнено следващото голямо надстройване на iOS, Apple може ясно да предостави допълнителни функции, посветени на собствениците на iPad Pro, които го правят привлекателен и убедителен случай за бъдещи пътища за надстройка.

Като го маркира като мощен преносим компютър, Apple също успява да го направи привлекателен избор за някои корпоративни клиенти. Сарказмът около тази марка от Microsoft беше очевиден. Чрез надграждане на процесорите и други чипове, за да го направят по-мощен, определено ще помогне за поддържането на брандирането на Мощен компютър.

Многобройни фирми започват най-накрая да приемат iPad Pro като алтернатива. Това първо поколение iPad pro бизнес клиенти са длъжни да имат списък за пране на собствени нужди, докато тестват тези „Компютри“ в своите бизнес процеси.

Тъй като бизнес процесите се трансформират и преминават към облак, очакванията от iPad Pros също ще се променят.

Ще продължи ли Apple да ухажва корпоративни клиенти с iPad Pros, докато вървим напред?

Предвид неотдавнашните съобщения за партньорство с Deliotte Consulting, IBM & SAP, може да има достатъчна обосновка за инвестиране в това пространство напред.

Това би означавало, че можем да очакваме значителни промени в iPad Pros след няколко години, тъй като Apple научава повече от тези нови бизнес клиенти и прави промени в iOS за съществуващите собственици на iPad Pro.

Засега като фен на Apple съм развълнуван от предстоящото събитие на 27 октомври, за да видя новите промени, които се планират за моделите Macbook Pro.

Като настоящ собственик на iPad Pro или iPad Mini, кои функции бихте искали да видите в по-новите модели, преди да решите да надстроите?

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found